Wkinl

Hoe je wierook gebruiken

Branden van wierook is een goede manier om een ​​ruimte te maken een mooi heiligdom waar je gaan om te ontspannen. Met wat zachte muziek, kan het de ultieme ontsnapping, of een plaats voor meditatie en ontspanning, allemaal in uw eigen huis te zijn.

Stappen

Hoe je wierook gebruiken. Bepaal wat voor soort je wilt gebruiken.
Hoe je wierook gebruiken. Bepaal wat voor soort je wilt gebruiken.
 1. 1
  Bepaal wat voor soort je wilt gebruiken. Er zijn vele varianten, zoals stokken en kegelvormige degenen die het meest populair zijn in sommige landen.
 2. 2
  Koop een brander. Sommige branders zijn universeel en zijn geschikt voor het branden van vele soorten wierook, terwijl anderen werken alleen voor een specifiek type. Stok wierook kijken meestal net lang bakken met een centrale groef en hebben een gebogen up einde. Kegel branders hebben meestal metalen containers in hen om de conus vast te houden.
 3. 3
  Kopen geuren. Er zijn duizenden geuren die er zijn, van lokale creaties, aan internationale klappen. De winkel die je je brander te kopen van moeten hebben een kleine tot middelgrote selectie van geuren. Sniff een stok, en als je van de geur overwegen te kopen. Zet ook in overweging dat de geur zal worden versterkt wanneer verbrand.
 4. 4
  Plaats de brander in uw huis. Branders moet altijd worden ingesteld op een vlakke ondergrond. Bij voorkeur moeten ze op een niet brandbare ondergrond in een goed geventileerde ruimte uit de buurt van ramen die as kan afblazen van de wierook.
 5. 5
  Steek de wierook. Met een stok, de beste methode van verlichting is door waaieren. Licht het uiterste puntje, terwijl het kantelen van de stok omhoog. Zodra het vangt vlam, zachtjes zwaaien de stok heen en weer, zodat de vlam is helemaal blauw. Wanneer je de uiterste puntje van de stok beurt oranje, versnellen het waaien totdat de vlam dooft. Een brandende einde moeten blijven. Plak de niet brandende uiteinde in het gat in de wierookbrander. Met een kegel, is de beste methode blazen. Steek de tip, en wacht een tijdje. Deze methode vergt oefening, maar uiteindelijk zul je in staat om het uit te blazen op het juiste moment zal zijn. Wanneer u denkt dat de tip wordt aangestoken en zal verlicht blijven blaas de vlam.
 6. 6
  Genieten. Je zal niet bezig te houden met de wierook totdat het allemaal is doorgebrand. Wierook is ideaal voor begroeting gasten, die u helpen te ontspannen, verfrissende uw huis, en in vele andere situaties. Zodra de stick wordt gedaan, het legen van de as van de brander in de dichtstbijzijnde prullenbak bakje.

Waarschuwingen

 • Laat een brandende stok zonder toezicht. Wanneer u klaar bent, doven DE TIP in water en breekt het af. De rest kan opnieuw worden ontstoken.
 • Wees voorzichtig met vuur. De tip is zeer heet en kan brandwonden veroorzaken.
 • Buiten bereik van kinderen houden.
 • Zorg ervoor dat je hebt geen gezondheidsproblemen die kunnen worden gestimuleerd door rook of geuren van wierook. Sommige mensen kunnen niet tegen wierook omdat het ze duizelig, of geeft ze hoofdpijn.
 • Niet geuren die te sterk of overdonderend voor u koopt. Vind geuren je van nature aangetrokken tot in het begin, zoals kaneel, vanille, of cranberry.

Dingen die je nodig hebt

 • Aansteker of een lucifer
 • Wierook
 • Wierook brander