Wkinl

Hoe de lengte van de tijd dat uw baby slaapt verhogen

Baby's niet hetzelfde als volwassenen slapen. Meestal zullen ze slapen voor 2-4 uur en wakker op zoek te zijn gevoed, dan is een actieve periode van 1-2 uur. Dit varieert uitvoerig over de eerste jaren. De volgende drie methoden kunnen bijdragen tot de tijdsduur van een baby slaapt verlengen.

Stappen

Hoe de lengte van de tijd dat uw baby slaapt verhogen. Gebruik deze methode wanneer aanloopproblemen voeden zijn opgelost en een baby heeft slechts lichte slaap vereniging problemen of heeft moeite met in slaap vallen omdat hij oververmoeid of overprikkeld.
Hoe de lengte van de tijd dat uw baby slaapt verhogen. Gebruik deze methode wanneer aanloopproblemen voeden zijn opgelost en een baby heeft slechts lichte slaap vereniging problemen of heeft moeite met in slaap vallen omdat hij oververmoeid of overprikkeld.

Methode 1 - Crying beneden

 1. 1
  Gebruik deze methode wanneer aanloopproblemen voeden zijn opgelost en een baby heeft slechts lichte slaap vereniging problemen of heeft moeite met in slaap vallen omdat hij oververmoeid of overprikkeld. De techniek omvat het verlaten van uw baby te huilen, en hoewel het is erg moeilijk om naar te luisteren een jonge baby huilen zichzelf in slaap, zal het voorkomen dat ernstige slaapproblemen in de toekomst.
 2. 2
  Observeer een 5-10 minuten wachttijd. Baby's jonger dan 6 maanden oud moet niet worden overgelaten om te huilen, als hun magen zijn erg klein en ze moeten regelmatig eten om gewicht adequaat te winnen. Als je merkt dat de huilende moeilijk te negeren, proberen en wacht minstens 5 minuten voordat je in je baby.
 3. 3
  Vul uw baby's kamer en hem gerust te stellen met een kalmerende aanraking of zachte stem. Dit moet tot tussen 1-2 minuten worden gehouden voor het verlaten hem. U moet dan wachten ongeveer 5-10 minuten alvorens terug te keren. Probeer deze procedure herhalen totdat de baby leert te slapen zelf.

Methode 2 - De kern nacht

 1. 1
  Gebruik deze methode voor een baby meer dan zes weken, die weegt meer dan 4 0,6 kg (l0lb), is gevallen in een goede routine overdag en is goed vestigen in de avond, en is het aantrekken van voldoende gewicht per week. Je weet dat het de juiste tijd om te gaan denken over deze methode wanneer je baby is nog steeds wakker in de nacht op zoek naar een voeding, maar niet goed voeden om 7u.
 2. 2
  Erken je baby's voeding niveaus. De kern nacht werkt op het principe dat wanneer een baby slaapt gedurende een langere periode in de nacht over meerdere nachten, hij mag niet meer worden gevoerd tijdens de uren sliep in de loop van de kern 's nachts. Als je eenmaal hebt gezien dat je baby een bepaalde tijd kan duren zonder een feed, kunt u deze gelegenheid gebruik maken om hem te helpen om langer te slapen. Als hij wakker wordt tijdens deze uren, moet hij worden gelaten voor een paar minuten om zich te vestigen terug om te slapen.
 3. 3
  Als hij niet te regelen, probeer dan klopte hem, hem een dummy of een slok water, waardoor hij een minimum aan aandacht. Baby's meer dan zes weken die het aantrekken van een goede hoeveelheid gewicht elke week, maar die nog steeds wakker om 3 uur moet een dummy of een fles koele, gekookt water worden aangeboden. Als je baby nog steeds geen genoegen, geef hem de kleinste feed die krijgt hem door tot 07:00.

Methode 3 - Gecontroleerde huilen

 1. 1
  Gebruik deze optie als alle andere methoden hebben gefaald. Gecontroleerde huilen is de meest effectieve manier om de slaap-trein baby's ouder dan 6 maanden.
 2. 2
  Wees voorbereid. Het is een intense techniek en vergt veel inzet en doorzettingsvermogen, maar kan zeer succesvol zijn in het krijgen van uw baby te slapen door de nacht. Als je baby nog steeds voeden in de nacht, echter, is het een goed idee om de kern nacht methode te proberen om ervoor te zorgen dat hij huilt niet van echt honger.
 3. 3
  Start gecontroleerd huilen in de avond op de eerste dag. Dezelfde procedure moet worden uitgevoerd, ongeacht hoe vaak je baby of peuter wordt wakker in de nacht.
 4. 4
  Dag 1:
  • Beslis over een normale tijd om de bedtijd routine te starten en te plakken. Laat minstens een uur voor het bad, melk diervoeders en afwikkeling.
  • Vestigen uw kind in zijn bed voordat hij te slaperig. Kus hem welterusten en verlaat de kamer.
  • Laat een minimum van vijf tot 10 minuten van huilen alvorens terug te keren om hem gerust te stellen. Geruststelling moeten worden beperkt tot het minimum. U kunt aaien hem of zeggen 'ssh-ssh' zachtjes, maar weerstaan ​​aan de drang om hem op te halen. Verlaat de kamer na twee minuten, zelfs als hij blijft huilen.
  • Na het eerste half uur van huilen, moet de tijd tussen bezoeken worden verhoogd vijf tot 10 minuten per keer, 15-20 minuten tussen bezoeken.
  • Ga verder met het plan controleren elke 15-20 minuten totdat uw baby of peuter in slaap valt. Geruststelling moet nog steeds met een minimum van niet meer dan twee minuten worden bewaard en hij mag niet worden opgetild uit de wieg.
  • Als je baby wakker wordt in de nacht, blijven hetzelfde plan volgen voor de avond, geleidelijk verhogen van de tijd tussen de bezoeken, totdat je gaat in elke 15-20 minuten.
 5. 5
  Dag 2:
  • Voor dutjes overdag, is het belangrijk dat je begint waar je gebleven was in de nacht.
  • Wacht ten minste 20 minuten voor het controleren van uw baby en blijven bezoeken om hem te houden tot een maximum van twee minuten, met een minimum van geruststelling.
  • Als uw baby of peuter in slaap valt dichter bij de tijd dat hij is bedoeld om te worden opstaan, laat 15 minuten in de ochtend dutje en 45 minuten op de middag dutje, zodat hij niet zal uiteindelijk slapen na 15:00 in de middag. Als uw baby is erg moe kan hij een kort dutje van 15-20 minuten late namiddag nodig, zodat hij niet oververmoeid geworden.
  • Volg dezelfde procedure als de afwikkeling van de eerste nacht in de avond, dit keer wachten 20-25 minuten alvorens terug te keren. Tijdens bezoeken op de tweede avond, gerust te stellen uw baby door te zeggen "ssh-ssh", maar niet strelen of aanraken hem.
  • Als je baby is nog steeds huilen na het eerste uur, moet de tijd tussen de bezoeken worden verhoogd tot 35-40 minuten.
  • Als hij wakker wordt in de nacht, moet u 45 minuten wachten voordat hem controleren, en je moet niet met hem of een beroerte spreken hem. Verminderen bezoeken aan een minuut.
 6. 6
  Dag 3:
  • Op de derde dag, zal de meerderheid van de baby's en peuters binnen 20 minuten te vestigen zich te allen slaap-tijden en er is geen noodzaak om te controleren op hen.
  • Als je baby Backtracks op een van de steile-tijden en je moet terug naar hem controleren, beginnen met kijken op hem elke 15-20 minuten en verhoog het interval tot u weer naar 45-50 minuten.
 7. 7
  Zodra uw kind een paar dagen op de afwikkeling binnen 20 minuten heeft gedaan, moet u in staat om het huilen-down methode te gebruiken voor het krijgen van hem in slaap. Binnen een paar weken, zal de meerderheid van de baby's en peuters te gaan slapen zonder gedoe helemaal.