Wkinl

Hoe de vroegste zwangerschapstekens weten

Vraagt ​​u de vraag "Ben ik zwanger?" en willen de eerste zwangerschap symptomen kennen? Hoewel een zwangerschapstest is de enige zekere manier om te bepalen of je daadwerkelijk zwanger bent, kunt u het weergeven van symptomen vóór de eerste gemiste periode. Lees verder om erachter te komen als je zou kunnen worden in de vroege stadia van de zwangerschap.

Stappen

Hoe de vroegste zwangerschapstekens weten. Controleer als je extreem moe.
Hoe de vroegste zwangerschapstekens weten. Controleer als je extreem moe.
 1. 1
  Controleer als je extreem moe. Door de toename in hormoonniveaus meeste vrouwen beginnen om extreme vermoeidheid te voelen als een van de eerste tekenen van zwangerschap.
 2. 2
  Controleer als u last krijgt van kortademigheid. De foetus die zich langzaam evoluerende behoeften zuurstof, wat betekent dat je waarschijnlijk voelt een beetje beroofd. Helaas, er is een goede kans dat je zult blijven uit het gevoel van de adem als u besluit om de baby aan termijn te brengen.
 3. 3
  Herinneren als je duizelig en / of flauwvallen. Vaak veroorzaakt door een lage bloedsuiker of bloeddruk, duizelig of flauwvallen kan betekenen dat u een broodje in de oven.
 4. 4
  Controleer of uw borsten en / of tepels zijn erg mals en pijnlijk. Veel vrouwen vinden dat hun borsten voller en malser met hun tepels gevoeliger tijdens de vroege zwangerschap.
 5. 5
  Kijk naar tekenen van kramp en / of een opgeblazen gevoel. Deze zeer vroeg teken van de zwangerschap heeft de neiging te voelen net als je menstruatie komt. Het kan een periode, maar het kan ook vroege zwangerschap.
 6. 6
  Zoeken naar tekenen van hoofdpijn. Meestal gedacht om een ​​oorzaak van de veranderende hormonen in je lichaam tijdens de zwangerschap, hoofdpijn komen vaak kwalen van vrouwen die pas zwanger.
 7. 7
  Zoeken naar tekenen van rugklachten. Als je niet normaal rugpijn, kan dit een teken zijn dat de ligamenten in je rug zijn los, de voorbereiding voor de tijd dat je hebt om extra gewicht te houden voor bijna een jaar.
 8. 8
  Controleer als u spotten. Lichte vaginale bloeding kunnen zijn van de implantatie van een bevruchte eicel in het slijmvlies van de baarmoeder. Veel vrouwen voelen dat hun tijd is het begin, maar het is eigenlijk een van de eerste symptomen van de zwangerschap.
 9. 9
  Kijk uit voor plotselinge stemmingswisselingen. Uw systeem wordt gepompt met nieuwe hormonen als je inderdaad zwanger bent. Dat betekent dat je waarschijnlijk op te blazen over iets inconsequent of opeens merkt dat je tranende zonder goede reden.
 10. 10
  Begrijp dat misselijkheid en / of braken kan ook tekenen. Normaal gesproken zal ochtendmisselijkheid zich pas ongeveer een maand na de conceptie, en sommige ontsnappen aan deze zwangerschap symptoom helemaal.
 11. 11
  Wees ervan bewust dat het plassen meer dan normaal kan ook een teken zijn. Verhoogde plassen optreedt als gevolg van de toename in bloed en andere lichaamsvloeistoffen, die uiteindelijk worden verwerkt door de nieren en eindigend in de blaas. Deze toename van de plassen zal waarschijnlijk alleen maar verergeren als je zwangerschap vordert.
 12. 12
  Controleer of u uw periode gemist. Als u regelmatig periodes en kunnen meestal voorspellen wanneer het zal beginnen, dan is dit symptoom kan zeker duiden vroege zwangerschap. Je kunt merken dat een gemiste periode vóór elke andere zwangerschap symptoom.
 13. 13
  Wees bewust van uw cravings voor voedsel. Heb je verlangen naar voedsel dat je normaal nooit eten? Of gewoon hunkeren naar een ongewone voedsel? Hunkeren naar zijn een gemeenschappelijke vroege zwangerschap teken.
 14. 14
  Controleer als je gevoeliger voor geuren dan normaal. Deze vroege zwangerschap symptoom kan zijn als gevolg van verhoogde oestrogeen niveau, maar niemand weet het zeker.
 15. 15
  Grafiek je basale lichaamstemperatuur. Als je het in kaart brengen van uw basale lichaamstemperatuur, een van de eerste tekenen van zwangerschap is een hoger-dan-normale temperatuur voor die tijd van de maand.
 16. 16
  Neem een zwangerschapstest. De meeste zwangerschapstesten zal vroege zwangerschap niet detecteren totdat je menstruatie wordt gemist. Als andere zwangerschap symptomen aanwezig zijn en je nog steeds niet over je menstruatie, opnieuw testen in een paar dagen.

Tips

 • Als je een paar dagen te laat voor je menstruatie (en je bent meestal regelmatige), neem dan een zwangerschapstest. Als het negatief is, wacht een paar dagen en test opnieuw. Soms is het humaan choriongonadotrofine HCG (zwangerschapshormoon) is niet hoog genoeg vroeg op om zwangerschap te detecteren.
 • Veel van de vroege zwangerschap symptomen zijn ook premenstruele symptomen. Je moet beginnen om je eigen lichaam ritmes kennen na het volgen en in kaart brengen voor een paar maanden.
 • Wacht tot u uw periode hebt gemist voor het testen. Sommige vrouwen die proberen om zwanger te testen op de dag dat ze zijn alleen te wijten aan een negatieve en hun periode krijgen op dezelfde dag.

Waarschuwingen

 • Een zeer klein percentage van de vrouwen blijven menstrueren in de loop van hun zwangerschap, het hebben van uw periode, betekent niet dat je niet zwanger bent in alle gevallen.
 • Als u bloedingen en pijnlijke krampen dat begint aan een zijde toeneemt, kan dit een indicatie van een ectopische zwangerschap. Raadpleeg een arts zo snel mogelijk als deze is uit de gewone voor u.

Dingen die je nodig hebt

 • Basale thermometer
 • Zwangerschapstest (s)
 • Basale lichaamstemperatuur (BBT) grafiek