Wkinl

Hoe voor te bereiden op de komst van een pasgeborene als een vader

Zodra u de nervositeit (goed sommige het toch) te overwinnen, de opwinding begint in: je gaat naar een nieuwe ouder worden. U kunt niet wachten om je baby thuis te komen, en beginnen met je leven als een familie. Of kunt u? Hier zijn enkele tips om u voor te bereiden op uw nieuwe kleintje.

Stappen

Hoe voor te bereiden op de komst van een pasgeborene als een vader. Zorg ervoor dat u begint inhalen op de slaap en nu ontspannen, zo veel mogelijk.
Hoe voor te bereiden op de komst van een pasgeborene als een vader. Zorg ervoor dat u begint inhalen op de slaap en nu ontspannen, zo veel mogelijk.
 1. 1
  Zorg ervoor dat u begint inhalen op de slaap en nu ontspannen, zo veel mogelijk. Je zult het nodig hebben.
 2. 2
  Help je partner het opzetten van de babykamer. U kunt de meubels in elkaar gezet, en verf de kamer (als het nodig is). Kansen zijn, zal ze waarderen alle hulp die ze kunnen krijgen.
 3. 3
  Ouderschap klassen kan nuttig zijn voor nieuwe ouders en ouders te zijn. Zij zullen laten zien hoe je allerlei dingen doen, van luiers, aan het baden van uw baby.
 4. 4
  Lees het ouderschap boeken, ze bieden veel informatie voor nieuwe ouders en ouders-in-spe.
 5. 5
  Weet hoe je autostoel van uw baby goed in je auto. Weet hoe je je baby goed te zetten in de stoel. Studies hebben aangetoond dat veel baby zetels zijn geïnstalleerd op de verkeerde manier.
 6. 6
  Bespreek uw gedachten en emoties (positieve en negatieve) met uw partner - Niets is te triviaal of dom. Goed communiceren gaat essentieel voor jullie beiden worden - neem de tijd om te begrijpen waar ieder van u vandaan komt.
 7. 7
  Zingen en praten met de baby vóór het geboren. Echt. Het kan je zeker horen, en hoe meer het je stem hoort, hoe meer het zal worden gerustgesteld door dicht bij je nadat het is geboren.
 8. 8
  Praten over de verwachtingen van je partner tijdens de bevalling. Als u het gevoel dat er enige twijfel over uw vermogen om haar te voorzien van de ondersteuning gaat ze nodig hebben, vertel haar nu! Ze kan dan alternatieve regelingen om een ​​familielid, vriend of doula komen om te helpen.
 9. 9
  Knip je nieuwe familie wat speling - Het hebben van bezoekers, het maakt niet uit als het je ouders, haar ouders of de president, gaat zijn taai. Te veel koks bederven de soep - vertel iedereen te wachten tot twee weken voor de planning van bezoeken en langere verblijven.
  • U en uw partner hebben door de wringer in de afgelopen 9 maanden - nu dat je hebt gemaakt naar de volgende fase, alle drie van u verdient een moment om in te checken en maak kennis met elkaar.
  • In-wetten (van u of hare) kan een element van spanning en complexiteit die kan overweldigend zijn in deze zeer kwetsbaar stadium toe te voegen. Zorg ervoor dat alle drie ben je klaar.

Tips

 • Je bent niet alleen! Al uw zorgen, zorgen en angsten zijn normaal. Er zijn veel websites die er zijn specifiek gericht op nieuwe vaders. Doe een zoekopdracht online voor "nieuwe papa" of "nieuwe vader", en je krijgt een enorm scala van websites en online communities die kunnen helpen vinden.
 • Zelfs als uw baby pasgeboren is, het is nooit te vroeg om de baby-proofing start uw huis. Hekken (vooral via de trap) plastic socket beschermers, en het zetten van kleine voorwerpen weg of hoog, zal een grote hulp later. Je baby zal zijn op de beweging voordat je het weet.
 • Maakt niet uit hoeveel je voor te bereiden op het ouderschap, zal het nog gooi je een aantal bochten. Uw ouderschap instincten zal schoppen in, doe wat je voelt is gelijk (behalve wanneer het een situatie die alleen door de kinderarts uw baby kan worden behandeld).
 • Inhaalslag op kinderliedjes en kindvriendelijk liedjes, zal van pas komen.
 • U kunt een brandweerkazerne bellen in uw regio voor meer informatie over de juiste autostoel van uw baby installeren.
 • Bel uw kinderarts als je je zorgen maakt - zelfs voor een luieruitslag, u voelt zich onzeker. Je zult meer ontspannen als je antwoorden die je kunt vertrouwen krijgen, en een relaxte ouder maakt een ontspannen baby.

Waarschuwingen

 • Dit is waarschijnlijk het moeilijkste wat je ooit hebt gehad te doen, maar het is mogelijk en de meeste problemen zal duidelijk na een week - vraag je vrienden en familie hoe ze door de spullen die je te maken hebt.
 • Heeft een symptoom zelf geen diagnose (tenzij je een kinderarts) zelfs met een beetje griep, moet u uw kindje in te worden gecontroleerd door een professional.
 • Niet stuiteren je baby nadat hij of zij eet, dan geef hem over aan een vriend of familielid, het is als het uitdelen iemand een schudde blikje frisdrank.
 • Nooit verergerd met de baby, het is ok voor u om weg te lopen.
 • Weet niets over ouderschap aannemen, zal het voortdurend verrassen en verwarren.