Wkinl

Hoe je de kans op een jongen te verhogen

Geslacht selectie, of vooraf bepalen van het geslacht van je baby, is een controversieel onderwerp in de medische sector. Terwijl de meeste artsen en vruchtbaarheid deskundigen negeren de "bakerpraatjes" en rituelen rondom geslacht selectie, sommige onderzoekers beweren dat bepaalde technieken de kans op het concipiëren van een jongen of meisje kan toenemen. De Shettles methode, die werd ontwikkeld door Landrum Shettles in de jaren 1960 en vastgelegd in het boek "Hoe het geslacht van je baby kiezen," beweert een 75 procent kans op succes wanneer goed toegepast. Andere onderzoeken beweren dieet en seksuele posities beïnvloeden geslacht selectie. Houd rekening met deze tips om uw kansen van het hebben van een jongetje te verhogen.

Stappen

Hoe je de kans op een jongen te verhogen. Begrijp de filosofie achter de Shettles methode.
Hoe je de kans op een jongen te verhogen. Begrijp de filosofie achter de Shettles methode.

Gebruik de Shettles methode om een ​​jongen zwanger

 1. 1
  Begrijp de filosofie achter de Shettles methode. De Shettles methode is gebaseerd op het idee dat het Y-chromosoom zaadcellen (sperma boy) kleiner, zwakker en sneller dan het X-chromosoom zaadcellen (sperma meisje).
 2. 2
  Bepaal de ovulatie tijd. Volgens de Shettles methode, moet je seks hebben vlak voor en direct na de eisprong om de kansen van het hebben van een jongen te verhogen. Gebruik deze tips om je eisprong te bepalen.
  • Grafiek je baarmoederhalsslijm. Observeer elke dag het baarmoederhalsslijm. Vlak voor de eisprong, moet het slijm elastisch en waterig zijn, dat de consistentie van een rauw eiwit. Shettles beveelt in kaart brengen van het baarmoederhalsslijm voor minstens een maand vóór de conceptie om zeker te zijn van uw ovulatie datum.
  • Grafiek je basale lichaamstemperatuur (BBT). Neem uw temperatuur elke ochtend voordat je uit bed. Bij het begin van de ovulatie, de temperatuur zal spike. Want je moet seks hebben zo dicht mogelijk bij de ovulatie mogelijk om de kans op het concipiëren van een jongen te verhogen, is het raadzaam om uw BBT minstens 2 maanden vóór de conceptie kaart te brengen.
  • Gebruik een ovulatie voorspeller kit. Een ovulatie kit, die verkrijgbaar is bij de meeste apotheken of via leveranciers online, detecteert wanneer uw lichaam releases luteïniserend hormoon (LH) voor de ovulatie. Aan de LH-piek zo snel mogelijk, Shettles vangen adviseert tweemaal testen van een dag, bij voorkeur 11:00-03:00 voor de eerste test, en 5:00-10:00 voor de tweede test.
 3. 3
  Time je geslachtsgemeenschap om de kans op een jongen te verhogen. Geslachtsgemeenschap hebben 24 uur voor de eisprong tot 12 uur na de ovulatie. Gedurende deze tijd, de gladde baarmoederhalsslijm helpt Y zaadcellen (die snel, maar zwak) sneller dan de X-zaadcellen (die een trage, maar sterk zijn) bereikt het ei.
 4. 4
  Gebruik maken van seksuele positionering om een jongen te verwekken. Shettles adviseert diepe penetratie, zoals een achter-entry positie, die het sperma plaatst dichter bij de baarmoederhals en geeft de snel bewegende Y sperma een voorsprong op bevruchting.
 5. 5
  Een orgasme tijdens de seks om een jongen te verwekken. Wanneer vrouwen een orgasme te bereiken tijdens de seks, hun lichamen produceren een stof die de vagina meer alkalisch, waarin Y sperma ten goede komt maakt. Shettles beweert de orgastische contracties ook helpen duwen de zaadcellen in de baarmoederhals sneller.

Wijzig uw dieet om uw kansen van het hebben van een jongen te verhogen

 1. 1
  Begrijpen de redenering achter geslacht diëten. De meeste vooroordeel geslacht diëten beweren dat de pH van het lichaam veranderen door middel van eten en drinken maakt de vagina een beter milieu voor X of Y zaadcellen.
 2. 2
  Vermijd zure voedingsmiddelen om een jongen te verwekken. Y-zaadcellen de voorkeur aan een meer basisch milieu, en zure voedingsmiddelen kan het vaginale milieu te veranderen.
 3. 3
  Eet specifieke voedingsmiddelen om de kansen van het hebben van een jongen te verhogen. Voor een paar weken voor de conceptie, eten rood vlees, eieren, vis, bonen, erwten, champignons, courgette, zoete maïs, rozijnen, brood en zoute voedingsmiddelen. Die levensmiddelen een alkalische pH in de vagina te creëren.
 4. 4
  Eet de hele dag door. Volgens een studie van Oxford en de Universiteit van Exeter in Engeland, hogere energie-inname en hogere glucosewaarden kan worden gekoppeld aan de opvatting van de jongens.
 5. 5
  Moedig uw partner een cafeïnehoudende drank te consumeren voor de seks. De cafeïne kan de Y-zaadcellen meer actief.
 6. 6
  Verbruiken hoestsiroop een paar uur voor de geslachtsgemeenschap. Sommige geslacht selectie theoretici geloven dat hoestmiddel met guaifenesine verdunt het cervixslijm, waardoor gunstige voorwaarden voor de Y-zaadcellen. Controleer de ingrediënten om er zeker van de hoestsiroop bevat guaifenesine alvorens het.

Tips

 • Sommige in vitro fertilisatie diensten zullen werken met koppels op genetische selectie. De procedure kost gewoonlijk meer dan 14930€ en in de meeste gevallen, worden de resultaten niet gegarandeerd. Sommige artsen weigeren om het geslacht van de embryo's te testen vóór implantatie vanwege morele implicaties.
 • Om de kans op een jongen te verhogen, moedig uw partner voor boxers in plaats van slips dragen. Nauwsluitende ondergoed verhoogt warmte rond de mannelijke testikels en zou misschien te verminderen het aantal zaadcellen.

Waarschuwingen

 • Geen geslacht selectie methoden zijn 100 procent betrouwbaar. De meeste mannen en vrouwen selectie technieken zijn anekdotisch en is niet bewezen door medische professionals.

Dingen die je nodig hebt

 • Thermometer
 • Ovulatie voorspeller kit
 • Alkalische voeding
 • Cafeïnehoudende drank
 • Hoestsiroop