Wkinl

Hoe om in stilte te lopen

Wandelen in stilte is een kunst die de meeste mensen met succes hebben ontwikkeld. Met de praktijk, kan men verbeteren en beheersen de kunst van stealth Het is niet grappig, niet giechelen, grinniken, verstikken - of lachen onder uw adem - bij elkaar of zelfs naar jezelf:. Zijn bloedserieus! Wees de sneaky snake: bewegen als een briesje, geen storm...

Stappen

Hoe om in stilte te lopen. Krijg zacht schoeisel.
Hoe om in stilte te lopen. Krijg zacht schoeisel.
 1. 1
  Krijg zacht schoeisel. Hoe harder je schoenen, hoe luider het geluid. De beste soort schoeisel is sokken of leder moccasins (Tabi-laarzen of sneakers ook goed werken). Als je teveel in je sokken, zodat het geluid maakt zweet, dragen een dubbele paar sokken. Als dat al mogelijk is, te vermijden slapping of splatting de vloer met blote voeten - lopen op de bal van je voeten, niet op de tenen - als binnenshuis (als voeten zijn bezwete en op een vlakke ondergrond, dit kan veel lawaai maken, als ze vasthouden aan coating op de vloer en maak een stripping geluid) en vermijd harde zolen laarzen (vanwege hun omvang en materiaal, laarzen zijn moeilijker om rustig te lopen).
 2. 2
  Draag schaars, strakke kleding. Bij het lopen, de benen en kleren wrijven elkaar, het creëren van lawaai. Het minimaliseren van je spullen zal dit te voorkomen. Ook het dragen van luchtige kleding helpt (zweet broek goed te werken). Het voorkomt dat de stof van het maken van zo veel lawaai als gevolg van normale wrijven. Strakke kleding ook niet samen zoveel wrijven, maar draag geen kleding zo strak dat je niet kan ademen of bewegen. Stopte je shirt in je broek en stopte je broekspijpen in je schoenen of sokken (werkt het beste met hoge sokken). Shorts zijn meer vatbaar voor bewegen en het maken van lawaai en omdat je niet kunt stop je broek in je sokken. Probeer het leggen van een stuk touw of elastiek om hen heen op je knieën, maar niet zo strak dat je afgesneden bloedsomloop.
 3. 3
  Rustig ademen. Tenzij overbelaste, neem langzame en gemeten adem uit de neus. Als overbelaste, wijd open je mond en neem diep adem gecontroleerd. Houd nooit uw adem in tijdens het lopen of rennen, altijd ademen.
 4. 4
  Let op de volgende plek vindt u een stap te zetten. Wees bewust van de objecten die u stappen op.
  • Buiten, proberen te lopen op blote vuil of levend gras. Dode bladeren zorgt voor een voelbare 'crunch', zelfs als er licht gestapt. Als u een gebied tegenkomt waar gedwongen te lopen door gebladerte, pak dan de duidelijkste pad en gaan langzaam, mogelijk bukken en het verwijderen van obstakels van de locatie van de volgende stap!
  • Binnen, vasthouden aan tapijten of vloerbedekking met padding eronder. Lopen ook dicht bij de muren waar de vloeren minder zal kraken. Vermijd houten vloeren zo veel als je kunt. Wanneer u beklimmen van een trap te blijven dichter bij de randen van de trap met je stappen. Aangezien het hout is meer stevig bevestigd aan de randen, zodat ze minder lawaai maken. Als u stap in het midden is er een grotere kans dat ze zullen knarsen in uw huis. U moet weten welke stappen zo zal kraken dat je stap niet op die degenen.
 5. 5
  Overeenkomen met de cadans van de persoon die je volgt (i. E. Wanneer de persoon stappen met zijn of haar linkervoet, je linkervoet gebruikt u). Dit zal helpen maskeren geen lawaai uw voeten kunnen maken. Vergeet niet dat geluid zich op ongeveer 340 meter per seconde, (1116 ft / sec) afhankelijk van de temperatuur, zodat u nodig heeft om uw wandeling aan te passen: Let op de vertraging tussen het visuele stap en het geluid van de stap van de ene je bent volgen, en probeer dezelfde vertraging voor je stappen, maar andersom gebruiken - moet je stap iets voordat de persoon die je volgt.
 6. 6
  Plaats de hiel van je voet naar beneden eerste en rol je voet langzaam en voorzichtig in de richting van je tenen op de grond. De heupen kan licht geroteerd om deze techniek makkelijker te maken. Lopen op de buitenste rand van je schoenen indien mogelijk. Voor meer balans en ondersteuning, buig laag op de knieën. Als snel bewegen, lopen / springen van plaats tot plaats op deze manier. Vermijd landing overrompelend. Bij naar achteren te bewegen, wordt dit omgekeerd, zodat de bal van de voet (de gecapitonneerde deel net voor de tenen) eerst wordt geplaatst omlaag, en dan de hiel zakken naar de grond. Echter, als de snelheid is geen probleem, het lopen overrompelend (het zetten van uw hele voet omlaag in een keer) kan meer stil.
 7. 7
  Zorg ervoor dat uw schoenen goed past. Als je voet dia's helemaal in je schoenen, kan het een piepend geluid te produceren, vooral als je voeten bezwete. Als u schoenen dragen met veters, plooi de veters in je schoen. Als je dat niet doet, kunnen ze klikken tegen de schoen of de vloer als je loopt.
 8. 8
  Om in stilte te lopen met een zekere snelheid: stand 90 graden aan de richting waarin u wilt gaan met je voeten gespreid licht. Neem de voet tegenover de richting waarin u wilt gaan, en, terwijl het balanceren op je andere voet, te verplaatsen over, het maken van een X-vorm met je benen. Neem dan de andere voet en draai het uit van achter terug naar de startpositie. Deze methode stelt u in staat om stil langs te lopen, zelfs bij het dragen van jeans, die meestal maakt veel lawaai.
 9. 9
  Gebruik techniek van spionnen en vechtsporters, balletdansers en yogi's waarbij een spier aan de binnenkant van je bekken. Om het direct gezegd, het is de spier waarmee je stevig in je urine als je tollen en vast te houden. Aanscherping die spier tijdens het lopen je in stilte te verplaatsen. Oefen het buigen van de spieren vaak. Ook rekken en flexibiliteit te behouden.

Tips

 • Weet je voeten geen genoegen of verschuiven gewicht in bladeren of takjes tijdens een pauze. Je moet bevriezen in welke positie je toevallig te stoppen (wanneer u contact met een obstakel in de borstel of andere noodzakelijke pauze). Rusten neer met je lichaam, of zelfs een knie of hand voor ondersteuning, zal een extra 'post-beweging' "borstelen, breken, voortdurend afwikkeling" geluid dat zowel onnatuurlijk onder de kleine geluiden en laat ook uw lichaamsgewicht / grootte te veroorzaken veel groter dan een klein dier. Probeer pauze in een houding die enigszins comfortabel en kan worden gehandhaafd gedurende een langere periode als u potentieel gevaar.
 • Hoewel niet lawaai-gerelateerde, als je lopen vlak achter iemand, rekening te houden met de schaduw kunt werpen. Als er een lichtbron achter u, zal uw schaduw u voorgaan, en instinctief door het onderwerp worden waargenomen. Met behulp van een gehurkte wandel positie sterk zal dit risico te beperken.
 • Probeer zigzaggend als je loopt: stap met een voet, dan stap naar voren en naar de zijkant. Stap de andere richting. Deze methode helpt je meer van je evenwicht te bewaren door de gelijkmaker van uw gewicht. Behouden kalm:
  • wanneer iemand anders je kan zien - en geef je positie weg door te staren - niet gebruiken houdingen of gezichten die de aandacht vestigen zijn ongedwongen - maar niet meer dan acteren...
  • beweging die is glad (niet bewegen in een van beide een springkussen, een rare, sluipende wijze, worden liever gestaag verhuizen indien mogelijk)
  • constant scannen met je ogen
  • je oren op een nauwe alert,
  • haal diep adem en nogal traag, en
   • geen hijgen, zuchten, hijgen of piepen!
 • Afhankelijk van uw situatie, wandelen in een crouch met je knieën gebogen.
 • Nogmaals, hoewel dit is niet gerelateerd aan beweging, als wandelen / lopen / kruipen in de nacht in de richting van een groep mensen rond een vuur of een ander soort licht, hoewel dit lijkt misschien tegenstrijdig, de ring van de duisternis net buiten de cirkel van het licht is eigenlijk het donkerste. Als mensen binnen de cirkel uit te kijken, kunnen hun gezichtsvermogen niet goed passen wanneer het helder dicht bij de plaats waar ze proberen om te zien.
 • Als u tailing iemand en krijgen ze verdacht van jullie, blijf kalm. Fungeren onopvallend alsof je niet weet dat ze er zijn. Het ergste wat je kunt doen is paniek een gelijkspel aandacht aan jezelf.
 • Als je geluid moet maken, misschien als gevolg van losse kleding, proberen om het te maken als 'natuurlijk' mogelijk te maken. Kortom, scherpe, of herhaaldelijk geluiden die menselijke beweging karakteriseren kunnen worden onderverdeeld in segmenten onherkenbaar door het variëren van je cadans of door het slepen van het lawaai, waardoor het meer vocht en minder menselijk. Dit kan zijn meer van toepassing in stedelijke omgevingen waar frequent achtergrondgeluid je bewegingen kan maskeren, waardoor u, in-effect, verbergen in de 'schaduw' van het omgevingsgeluid.
 • Rekken voordat je probeert om in stilte te verplaatsen, is het gebruikelijk dat uw gewrichten en botten zullen klikken wanneer het proberen om in stilte te verplaatsen vanwege de stam je het in te doen en dit zal u weggeven. Stretching zal je losser voelen en stoppen met alles te klikken en het weggeven van uw aanwezigheid.
 • Bij het gebruik van trappen, is het misschien effectiever om stappen overslaan, maar niet zo veel dat je extra druk zal zetten op hen, of ze kunnen meer ruis dan normaal te maken overslaan.
 • Als je loopt, heb je niet zomaar met je voet, je hele lichaam is betrokken, van armen en hoofd voor het evenwicht, om heupen en torso voor het besturen van de beenbewegingen, om de benen zich voor het maken van de afstand. Speel met je stealth bewegingen, zodat u een beeld van wat voor u werkt en wat niet te bouwen.
 • Bij het ​​beklimmen items zoals bomen en rotsen, rekening te houden met waar je voet landt. Probeer de tenen en de voorkant opvulling van de voet te plaatsen tussen de takken en spleten van de klif. Als je gedwongen wordt om stap in het midden van een bijkantoor of opdrijven van de kant van de klif, doe het langzaam en voorzichtig te werk gaan. Een beetje kracht kan een regen van puin verjagen of breken een takje alarmering watchers.
 • Als u probeert te sluipen rond uw eigen huis of elders, die u vaak gaan, praktijk in de dag de tijd, niet duidelijk over, maar enkel kennis nemen van wat maakt een hoop lawaai. Zoals bepaalde stappen die altijd haperingen op een trap.
 • Als iemand naar je kijkt terwijl je het verbergen, niet bewegen. Elke beweging zal hen te waarschuwen voor uw aanwezigheid. Als ze kijken weg, tel tot dertig alvorens weer in beweging als ze zouden proberen om snel opnieuw te kijken naar double-checken. Zelfs het verschuiven van de ogen kun je weggeven. Het gezegde: "Als je ze niet kunt zien, kunnen ze je niet zien" is niet echt waar, maar als je doet alsof ze niet echt je ziet, zal je geest en lichaam minder kans om uit te rusten of te verplaatsen in welke manier en geef je weg.
 • Voordat u uw wandel begint, rolt uw beide voeten rond op de enkels een paar keer. Dit zal ervoor zorgen om eventuele 'pops' krijgt van je enkels uit de weg. Deze 'pops' zijn het resultaat van de gewrichtsvloeistof die zich onder de gewrichten, vergelijkbaar met de actie en het geluid dat je knokkels te maken als je ze te kraken. Als je niet ervoor zorgen dat u uw enkels eerste kraken, kan je uiteindelijk wat lawaai maken, later, als de stilte nodig.
 • Bij het openen van deuren, gelden de druk naar boven op het handvat om piepen te voorkomen. Zet ook de handgreep zodat de bout voor het aanbrengen van enige druk om de deur wordt ingetrokken. Houd de hendel naar beneden gedrukt terwijl die door de deur, sluit de deur, duw het tegen het frame zodat de bout past zonder breuk, dan rustig de hendel los.
 • Als bewegen door een bosrijke omgeving waar droge takjes, borstel, dichte jungle of bladeren absolute stilte onmogelijk zal maken (vooral bij het uitvoeren LBE of een wapen), bewegen in kleine, onregelmatige stappen en pauze: niet bewegen in een gestage ploeterende, marcheren, beukende ritme zoals clomp, clomp, clomp.
  • Bootsen de kleine dieren foerageren (vooral 's nachts) doorgaans een korte afstand verplaatsen, pauzeren om te snuffelen voor voedsel of roofdieren, en de voortzetting van een korte afstand te verplaatsen.
  • Kapitaliseren op enige andere geluidsbronnen (windstoten, andere dierlijke beweging, doorgaand verkeer) om het geluid te onderdrukken of te camoufleren.
 • Ook bij het openen van deuren, plaatsen voorwaartse kracht op de deur en trek hem open. Als het dan nog piept, open het dan heel snel naar de duur van het gepiep te minimaliseren.
 • Draait op de bal van de voeten (digitigrade) helpt met snelheid en rust, maar wees voorzichtig, dit vereist meer kracht in de voeten en onderbenen, en een grotere flexibiliteit in de enkel en de voet gewrichten. Het vereist ook een betere balans dan normale beweging en creëert een grotere indruk op zachtere ondergrond (door het gewicht wordt verdeeld over een kleiner oppervlak). Ook proberen te houden je knieën gebogen in een hoek van negentig graden. Dit verlaagt je zwaartepunt en helpt met het houden van je evenwicht.
 • Bij het lopen door een huis met houten vloeren, vasthouden dicht bij de wand om krakende vloeren minimaliseren. Hetzelfde geldt voor trappen.
 • Blijf weg van dieren die reageren op je.
 • Voorkom dat uw gewicht totdat je voorwaartse voet is rustig en stevig op de grond. Dit zal een grote mate van evenwicht en praktijk vereisen.
 • Gespannen je dijen. Dit is niet alleen minimaliseert geluid van je benen borstelen tegen elkaar, maar het helpt je lichtjes stap.
 • Begin aan de buitenkant van je hiel en rol je voet schuin, maar overdrijf het niet en rol het net van buiten naar binnen
 • Zorg ervoor dat uw schoenen volledig droog is, niet alleen kan het piepen, maar vochtige plekken op de vloer kan iemand waarschuwen voor uw aanwezigheid. Wanneer deze vochtige voetafdrukken droog, kunnen ze voor de hand liggende "schone prints" achterlaten in de vorm van uw schoenen, vooral op ondergronden zoals beton.
 • Bij het lopen buiten, op zoek naar stenen of wortels, want zij zullen niet kraken zoals bladeren of takjes. Langzaam gewicht zetten op het te zijn dat deze niet verschuiven of maak lawaai. Zodra u zeker weet, zet de rest van je gewicht naar beneden.
 • Bij het lopen met een broek die geluiden maken wanneer geborsteld op het andere been, lopen met je benen gespreid, zodat de benen elkaar niet kunnen raken.
 • Als u rondsluipen een huis of gebouw, aandacht besteden aan hoe oud het is, met oudere huizen, kan je veel meer lawaai te maken verblijft gehurkt aan de muur, zoals de meeste oudere huizen hebben meter lange planken vloer verblijft ongeveer 1 meter van de muur, terwijl het verplaatsen kan nuttiger zijn, en met nieuwere huizen, lopen tegen de muur mag geen probleem zijn.
 • Als u problemen heeft met uw voeten te slepen, dan jezelf discipline door rond te lopen langzaam met uw veters ongebonden en bungelen, maken lawaai als je niet verhogen en verlagen van uw voeten. Waarschuwing: Probeer niet om dit snel of onzorgvuldig doen, zoals je zou kunnen struikelen en vallen. Houd het langzame, gestage en gemeten.
 • Een andere manier om een ​​snelle stille beweging te krijgen is om te kijken waar je je armen bij het verplaatsen. Het verlaten armen bungelen kunnen veroorzaken onbalans leidt tot het verliezen van je evenwicht en uiteindelijk uw stilte. Probeer niet om uw handen en armen te gebruiken door jezelf balanceren op muren en dergelijke, want je kon iets meer dan kloppen en weg te geven uw aanwezigheid. Plaats bij het verplaatsen in stilte houd ze in een positie die maakt je comfortabel en evenwichtig voelen, het maakt het verschil.
 • Als je kleren maken lawaai die niet geholpen kunnen worden, wacht een moment voordat je loopt, en proberen te profiteren van andere storende bijgeluiden. Kiezen om te bewegen als een ander geluid is meer aanwezig is, om je eigen geluid te maskeren.
 • Als u rond sluipen, blijven down-wind. Er zijn dieren en mensen met een zeer goede reuk.
 • Indien het onmogelijk is om strakke kleren te dragen, probeer dan naar stap zonder je broek tegen elkaar te wrijven of wrijven tegen uw huid, want dit kan merkbaar lawaai maken in een rustige situaties. Wollen kleding is stilste.
 • Op trappen en in gangen, schuif uw voeten aan tegenovergestelde uiteinden, zodat u kunt evenwicht te behouden en loop rustig. Ook kan men hoeft te glijden hun schoenen uit, als het dragen van hakken.
 • Ga niet op een lege maag, maar een Thanksgiving dag feest niet ofwel. Je lichaam krijgt eigenlijk zwaarder na het eten, dus luider. Ga naar de wc voordat je stilletjes proberen wandelen.
 • Draag rubber zolen schoenen als ze niet noise.Select een zeer tong patroon te maken dus zelfs als je voetstappen laat het zal niet leiden tot veel schade.
 • Tabi laarzen en mocassins werken heel goed voor rondsluipen (Ze werden gebruikt door Ninjas en inheemse Europeanen, beide groepen waren experts in het sluipen).

Waarschuwingen

 • Stiekem nooit in de huizen van mensen, vooral 's nachts. Zelfs als ze je vriend. Van een half wakker standpunt als zijn donkere u lijkt misschien intimiderend, dus je zou kunnen worden aangevallen of gedood.
 • Wees je bewust van wat je draagt, kettingen en toetsen die jingle je in gevaar kunnen brengen.
 • Als u nodig hebt om dingen zoals verandering die zal rinkelen en maken lawaai te houden, zet het in een strakke broekzak, zodat het geluid niet kan maken. U kunt ook alle geluiden is het misschien te maken met behulp van tape om de items bij elkaar te houden, voorkomen dat ze bewegen tegen elkaar te minimaliseren.
 • Als je stiekem op een persoon of een dier, zou hij / zij / het schrikken te krijgen en je instinctief aan te vallen, alvorens te realiseren dat je bedoelt geen kwaad.
 • Wees op uw hoede van zand of andere deeltjes, zoals kleine hoeveelheden kunnen blijven plakken aan je schoenen bij het lopen op of via het vanwege dauw of vocht. Als je op een harde ondergrond, zal de korrels een vrij hard geluid veroorzaken wanneer ze worden geplet. Dit is meestal geen probleem met zachtere ondergrond, maar het is waarschijnlijk het beste om deze volledig te vermijden indien mogelijk.
 • Wees op uw hoede van de sneeuw, want het kan een onderscheidende 'crunch' geluid maken, en je tracks zal zijn traceerbaar, die meestal in het gedrang brengt u.
 • Gebruik nooit deze vaardigheden te sneak up van iemand in het donker, vooral als ze niet weet dat je goed, want als je gepakt wordt, als je gepakt wordt, kunnen ze dingen te nemen naar een nieuw niveau met fysieke kracht of de politie.
 • Probeer niet dit nergens publiek om te oefenen in de nacht, want als je wordt gezien door iemand die niet weet wat je doet, kunnen ze denken dat je tot geen goed.
 • Met kennis van stealth, is men geneigd om je vaardigheden te testen. Geen gebruik maken van deze vaardigheden om iets illegale of schadelijke doen.

Dingen die je nodig hebt

 • Veilige, zachte schoenen
 • Kleding die niet opduiken in de wind,
 • Stoffen die niet ritselen of Swish
 • Items die niet elk ander geluid doen maken
 • Model voor beste bodems
 • Een rugzak om voorraden te vervoeren in