Wkinl

Hoe papier vouwen in een geheime notitie plein

Wil je een notitie in een compacte en unieke manier te vouwen? Hier is hoe het te doen.

Stappen

Hoe papier vouwen in een geheime notitie plein. Gebruik een letter-formaat papier.
Hoe papier vouwen in een geheime notitie plein. Gebruik een letter-formaat papier.
 1. 1
  Gebruik een letter-formaat papier. Letter is 8,5 "met 11". (Als je buiten de VS, te gebruiken A4. Je moet om het te snijden of anders werkt dit niet.)
 2. 2
  Vouw het papier hot-dog stijl, langs de verticale as. Zorg dat de kant met het schrijven op het wordt geconfronteerd met de binnenkant, dus je kunt het niet zien.
 3. 3
  Vouw het papier hot-dog stijl een tweede keer. Nu heb je een lang, dun stuk papier.
 4. 4
  Vouw de uiteinden in driehoeken door vouwen ze over diagonaal. Controleer de beide randen van de driehoeken parallel, niet als een trapezium (twee parallelle zijden en twee niet-parallelle zijden) maar als een parallellogram (twee paren twee evenwijdige zijden).
 5. 5
  Vouw elke driehoek over diagonaal opnieuw vormen van een dunne parallellogram aan elk uiteinde. Maak de vouw, zodat de rand van de driehoek die het dichtst bij het middelpunt van de rechthoek beweegt zodat het evenwijdig aan de lange zijde van de rechthoek. Als je dit doet met beide driehoeken, zul je iets dat lijkt op een "S" 90 graden gedraaid tegen de klok te creëren.
  • Als u past de driehoeken naar binnen, zal u een rechthoek te krijgen, en dit is verkeerd.
 6. 6
  Vouw de randen van de parallellogrammen tegenover het centrum rechtdoor over. Je moet over twee driehoeken maken van een vierkante vorm in het midden, met een even grote driehoek zitten aan elke kant.
 7. 7
  Pak de driehoek zitten op de top van het plein, en vouw de rand onder een van de driehoeken op het plein.
 8. 8
  Pak de driehoek aan de onderkant van het plein, en schuif deze onder de rand van de andere driehoek in het vierkant.
 9. 9
  Geniet van uw notitie plein.
 10. 10
  Afgewerkt.

Tips

 • Als een leraar doet je pakken en opent de notitie, zou het handig zijn om de boodschap geschreven in een of andere vorm van een code of cypher hebben. De leraar zal geen idee waar je het over had.
 • Niet alleen schrijven geen oude geheim op dit stuk papier. Ook al is het opgevouwen, betekent niet dat iemand niet kan openen.
 • Als je gaat om aantekeningen te passeren in de klas, leren hoe deze nota snel te maken, of al het papier hebben pre-gevouwen. Je moet snel en sluw als u de notitie wilt houden uit het zicht.
 • U kunt glijden kleine stukjes papier in de "pocket" aan elke kant van het plein. Deze kunnen dienen als afleiding of u kunt de echte notitie verbergen in hen.
 • Zorg ervoor dat uw plooien zijn mooi en glad. Dit maakt het er mooier uit en maakt ook het papier er meer professioneel. U kunt het papier mee te nemen, zonder rekening te veel ruimte.
 • Wees geduldig op het eerste. Alles hoeft niet recht worden gedaan voor de eerste keer.
 • Lees de instructies aandachtig door!
 • Schrijf niet de geheime code op het papier

Als je dat doet je gepakt in de klas.

 • Wees voorzichtig als je op school! Als de leraar je betrapt, wordt u in de problemen!
 • Een A4 vel papier (210 x 297mm) kunt u het verkorten tot 210 x 271.76mm naar de VS brief proporties behouden dus dit werkt nog steeds gebruiken.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet om te controleren of de ontvanger van de nota begrijpt hoe u de notitie te openen, of anders zullen ze erg in de war.
 • Schrijven op de bovenste helft van het papier. Sommige gebieden van het bodemgedeelte zichtbaar nadat het vierkant is gevouwen.
 • Deze instructies zijn bedoeld voor 8,5 x 11 inch papier gebruikt in Noord-Europa. Om het te laten werken met de A4-papier, moet u het papier 3 centimeter snijden. Als u niet de A4 vel snijden, na stap 5 heb je een rechthoek in plaats van een vierkant. Vouw een beetje harmonica in het midden van deze tot een vierkant vormen.
 • Wees voorzichtig bij het passeren van aantekeningen in een klaslokaal; sommige leraren krijgen echt boos over en je in de problemen zou kunnen krijgen.

Dingen die je nodig hebt

 • Een vel van 8,5 x 11 inch papier (of A4-papier gesneden 210 x 271.76mm)