Wkinl

Hoe maak je papier oude look

Oud papier heeft een mysterieuze charme. Hier zijn verschillende methoden voor het maken van gewone papier verschijnen kunstig antiek en beschadigd.

Stappen

Hoe maak je papier oude look. Brouwen de koffie of thee (optioneel).
Hoe maak je papier oude look. Brouwen de koffie of thee (optioneel).

Bakmethode

Kies een oplosmiddel. Naar leeftijd uw papieren, kunt u deze weken in koffie (donkere kleur), thee (gemiddeld kleur) of sinaasappelsap (lichte kleur), of een combinatie van gezette koffie en thee gronden. Als u kiest sinaasappelsap, kunt u wilt overslaan de volgende step.There zijn een paar manieren waarop je kunt maken papier zien er oud, zelfs als zijn nieuwe frisse papier. U kunt op het schrijven en op te sturen naar iemand ver weg of waar je woont. Niet overdrijven een van de stappen, of het zal niet blijken zo perfect. Het kan kijken soort van verbrand als je de stap met de kaars overdrijven.

 1. 1
  Brouwen de koffie of thee (optioneel). Voor een lichter gekleurde oplosmiddel, maken gebruik van zeer weinig koffie of dunk een theezakje in een warme mok van water een paar keer, dan verwijderen. Voor een vollere klank, gebruiken meer koffiedik dan normaal of laat het theezakje steile in warm water gedurende vijf minuten. Omdat het maken van thee en koffie vereist meestal warm water, laat uw oplosmiddel afkoelen voor een beetje voordat u het op uw papier - u niet wilt dat uw vingers te branden.
 2. 2
  Plaats het papier op een bakplaat of bakplaat. Zorg ervoor dat het papier kan gemakkelijk passen in de plaat, zonder over de randen.
 3. 3
  Giet het oplosmiddel. Beginnen gieten in een hoek van de bakplaat, niet direct over het papier. Alleen Giet voldoende vloeistof om een ​​klein zwembad te maken onder het vel papier, het papier niet volledig moeten worden gedekt, omdat het zal genieten van de oplosmiddel eronder.
 4. 4
  Verwarm de oven. Stel de oven te bakken op 200 graden Fahrenheit (90 graden Celsius). Het zal warm zijn tegen de tijd dat het papier wordt gedaan inweken.
 5. 5
  Laat het papier vijf minuten inweken. Neem ruim de tijd om het papier aan het pigment absorberen uit het oplosmiddel. Als u een droge plekken, lepel een deel van de vloeistof en giet het over het papier.
 6. 6
  Giet het overtollige oplosmiddel. Leg een vinger op het papier om het te verankeren aan de bakplaat, dan kantelt het blad boven de gootsteen om de overgebleven vloeistof af te tappen. U kunt ook voorzichtig het papier over te dragen aan een schone bakplaat, als je dat liever.
 7. 7
  Wijzig het papier (optioneel). Voordat u de bakplaat en papier in de oven, kunt u een paar accenten toe te voegen om het papier lijken zelfs ouder, terwijl het is vochtig en gemakkelijk te manipuleren. Scheur een dunne, grillige strip uit de zijkant. Of, graven kleine gaatjes van het papier met uw nagel, je kunt verfrommelt deze kleine proppen en verplaats ze naar andere delen van het papier voor een hobbelige, perkament-achtige look. Daarnaast kunt u naar beneden drukt op het papier met iets als een vork tot afdrukken te verlaten.
 8. 8
  Plaats het papier en de bakplaat in de oven. Als je kunt, zet het blad op een middelbare oven rek.
 9. 9
  Bak 5 tot 7 minuten. Houd een oogje op het papier als het bakt. Zodra u de randen beginnen te krullen, het is klaar.
 10. 10
  Verwijder het papier en laat hem afkoelen. Geef het papier 10 tot 15 minuten om af te koelen voordat u probeert te schrijven over het.

Schilderij methode

 1. 1
  Brouwen thee of koffie. Als je thee te gebruiken, bespaart het theezakje
 2. 2
  Leg je papier op een vlakke ondergrond.
 3. 3
  Verf de papier met de vloeistof. Als u gebruik maakt van koffie, dip een penseel of een hoek van zachte doek in de vloeistof en breng in slagen om het papier. Als je gebrouwen thee, smeer het theezakje over het papier en dompel het terug in het kopje thee wanneer opnieuw nat is. Thee zal er meer geel, terwijl koffie meer bruin zal verschijnen.
 4. 4
  Laat het papier te drogen. Laat uw papieren zitten op een vlak oppervlak om te drogen, of het proces versnellen met een föhn.

Vlam methode

 1. 1
  Werkt tijdens een wastafel. Als u per ongeluk het licht het papier in brand, kan je gewoon laten vallen in de gootsteen.
 2. 2
  Steek een kaars aan, of zoek een aansteker. Als u gebruik maakt van een lichtere, overweeg dan om een ​​tweede persoon de vlam terwijl u het papier te beheren met beide handen.
 3. 3
  Branden de randen. Houd het papier tussen de 1/2 inch (1,2 cm) en 1 inch (2,5 cm) boven een kaarsvlam en beweeg het heen en weer. Dit zal de verduisterde blik van papier dat rond voor een zeer lange tijd en is beschadigd door de tijd en circumstance.WARNING maken: Zet het niet te lang op een plek bij de kaars. Als u het papier laten vallen en het heeft vlammen op en het is onder een mat, is er een kans dat uw huis kan eindigen in brand en dat zal niet zo goed...
  • Niet daadwerkelijk plaatst u het papier in de vlam. Het idee is om de warmte te gebruiken van de vlam op het papier langzaam verbranden, het papier in brand niet aan het licht.
 4. 4
  Als u wilt kleine gaatjes in het papier, zet het papier rondom een centimeter boven de kaars en houd het er gewoon. Bij een kleine vlam op het papier op te blazen. Uw resultaat moet een klein gaatje met een verbrande omtrek zijn.

Elektrisch fornuis methode

 1. 1
  Zoek een stuk ongekleurd papier. Als het papier dat u branden is wit, dan kunt u deze stap overslaan. Als je het branden van een gekleurd stuk papier, maar dan krijg je een gewoon vel papier tussen dat en de brander nodig. Anders kan de kleurstoffen van de gekleurde papier zich aan de brander.
 2. 2
  Plaats het ongekleurd papier onder de andere stuk papier en zet beide op het elektrisch fornuis.
 3. 3
  Draai het vuur middelhoog.
 4. 4
  Neem een lepel, vork, of stok en druk op de gewenste plekken die u wilt branden.

Verfrommelen en demping methode

 1. 1
  Verfrommelt het papier.
 2. 2
  Spritz papier met vloeistof. U kunt gebruik maken van water, gekoelde thee of koffie, of sinaasappelsap.
 3. 3
  Vorm het papier. Het vocht zal het papier makkelijker te hanteren. U kunt afscheuren randen, verwijdert kleine cirkels met je nagel, of maak kleine plooien.
 4. 4
  Leg het papier te drogen. U kunt het op een papieren handdoek of een aanrechtblad, of gebruik een föhn.
 5. 5
  Afgewerkt.

Tips

 • "Fox" uw papieren. Maak kleine bruine vlekken of strepen op leeftijd met onmiddellijke koffiedik veroorzaakt, of met behulp van een penseel op plekken van koffie op je gedroogde papier.
 • Tot het schrijven van het uiterlijk van leeftijd te geven, schrijven met behulp van citroensap. Wanneer het sap droogt, houdt het papier over een broodrooster en het zal verschijnen als een vervaagde bruine in plaats van verse zwarte.
 • Gebruik van een combinatie van methoden. Bijvoorbeeld, kon je verfrommelt en temperen uw papieren, laten drogen, en dan branden de randen.
 • Als je koffie gebruiken om het papier er oud uit, voeg een paar glazen rode wijn aan de koffie. Omdat de stof anders is, zal de koffie op de "grote" ruimtes, terwijl de wijn zal worden in de "kleine rimpels". Dit geeft een zeer oude effect.
 • Oefen de vlam methode op een ander vel papier voordat je probeert het met uw goede plaat.
 • Spuit uw papier met transparante lak na volledige droging voor extra afwerking.
 • Als u wilt dat uw papieren te donker-gekleurde vouwen, vouw voordat ze onder te dompelen in vloeibare of besproeien. Hebben
 • Probeer een vulpen of zelfs een kroontjespen voor authentieke ogende schrijven. Praktijk kalligrafie om uw brieven te laten lijken antiek en verfijnd.
 • Voeg kurkuma aan de thee om wat korrelige textuur op het papier te krijgen.
 • Verf lichtjes met groene thee of verdunde gele kleurstof. Laat het drogen.

Waarschuwingen

 • Gebruik ouderlijk toezicht bij het omgaan met open vuur, elektrische kookplaten en ovens.
 • Laat niet het papier laten weken te lang, of het zal beginnen te degraderen.
 • Doe je het papier er niet te dicht bij een vlam, of het zal branden in brand.
 • Als u gebruik maakt van de Soaking methode, niet proberen om verschillende stukken papier laten weken in een keer. De pagina's zullen elkaar plakken. In plaats daarvan, geniet van uw pagina's individueel, met behulp van dezelfde thee.

Dingen die je nodig hebt

 • Bakken Methode: uw papieren, oplosmiddel (koffie, thee of sinaasappelsap), bakplaat, oven.
 • Schilderij Methode: Solvent (koffie of thee), penseel, hoek van zachte doek, of theezakje.
 • Vlam Methode: Candle of lichter, een wastafel tot meer dan werken.
 • Elektrisch fornuis Methode: Niet gekleurde vel papier, elektrisch fornuis brander
 • Verfrommelen en Dampening Methode: Solvent (koffie, thee, jus d'orange of water), haardroger (optioneel)