Wkinl

Hoe om bloemen en bladeren op


De voorbereiding van uw favoriete bloemen, onkruid of gras te drukken is niet moeilijk. Eenmaal correct gedrukt, kunnen ze worden gebruikt op nota kaarten, foto's, bladwijzers, of iets dat mooi zou uitzien indien ingericht. Het verwijderen van het vocht is het allerbelangrijkste. Decoreren sierlijke en delicate bloemen kunnen maken voor een leuke gift, samen met andere projecten.

Dit artikel is over het gebruik van een boek in plaats van een bloem pers, om goed bewaard gebleven gedrukte bloemen of bladeren te bereiken.

Stappen

Hoe om bloemen en bladeren op. Verzamel planten wanneer ze droog zijn, maar bij voorkeur vóór de hitte van de dag te slap is.
Hoe om bloemen en bladeren op. Verzamel planten wanneer ze droog zijn, maar bij voorkeur vóór de hitte van de dag te slap is.
 1. 1
  Verzamel planten wanneer ze droog zijn, maar bij voorkeur vóór de hitte van de dag te slap is. De beste tijd hiervoor is meestal in de vroege middag. Meestal zie je alleen de bloem, niet de stam, maar wil je wat bladeren te verzamelen. Sommige wortelstelsel zijn netjes en handig.
  • Platte bloemen zoals madeliefjes zijn het meest geschikt voor beginners. Viooltjes en altviolen zijn ook bijzonder makkelijk in te drukken en de neiging om kleur te houden.
  • Vergeet niet dat meestal na wordt gedrukt, witte bloemen vervagen tot geel of karamel bruin, paars blijkt marine, maagdenpalm wordt blauw, roze bochten bruin en oranje en rood beurt kastanjebruin.
 2. 2
  Te ontdoen van vuil of insecten. Afblazen alle insecten en vuil van de bloemen, in plaats van ze te wassen, zoals natte planten kunnen krimpen en / of langer duren om te worden gedrukt.
 3. 3
  Plat de bloemen. Haal de blaadjes van een dikke centrum kern. Scheid de meeldraden en schik ze op de bloem voordat u op. Druk op sommige bladeren op hetzelfde moment, zodat u een record (zelfs als je niet het gebladerte te gebruiken) kan hebben. Druk plat met de vingers indien nodig.
  • De bloemblaadjes van dikke bloemen zoals rozen moeten individueel worden ingedrukt (ze kunnen elkaar na het indrukken worden gelijmd), anders kunnen ze plakken aan elkaar en kijk vormeloos wanneer ingedrukt. Bloemen zoals hibiscus en lelies moet worden ingedrukt op hun kant. # * Als u wilt dat de binnenkant van je bloem te worden naar u toe, dan is afgesneden van de buis en de kelk en de ventilator uit de bloemblaadjes. Druk ze op hun gezicht om ervoor te zorgen dat de blaadjes niet vouwen. Madeliefjes en platte bloemen moet worden ingedrukt op hun gezichten. Vergeet niet om de stengel eerst te verwijderen.
 4. 4
  Bereid een groot boek voor afvlakking. Geschikte boeken zijn onder andere telefoon boeken, bijbels, grote woordenboeken, enz.
  • Als in het veld (als op een road trip), gebruik geen absorberend papier directory (zoals degene die je kunt krijgen welke verhuur / verkoop onroerend goed adverteren). Als je thuis komt, kunt u overbrengen naar een groot telefoonboek.
 5. 5
  Spreid de pagina's van het gekozen boek open. Plaats een gevouwen tissues of vel krantenpapier. Het weefsel maakt het gemakkelijk om te dragen en beschermt het boek tegen vlekken.
 6. 6
  Leg de blaadjes, bladeren en bloemen in de plooi. Sluit de pagina's, sla een paar en herhaal met de volgende bloemen of bladeren.
  • Laat een fatsoenlijke ruimte tussen elke bloem, anders zullen ze aan elkaar plakken.
 7. 7
  Sluit het boek als je alle bloemen en bladeren hebben toegevoegd. Voeg meer gewicht bovenop te helpen plat. Verlaat dikke bloemen en wasachtige bladeren voor ten minste zes weken. Dunne bloemen of uitwaaierende degenen duurt ongeveer vier weken. Kleine bloemen zoals madeliefjes moeten worden opgehaald in ongeveer twee weken. Laat meestal drie weken. Elke langer, en de kleur zal vervagen, of bruin. Voordat ze uit, controleren of ze zijn flinterdun en droog. Als ze zijn, dan zijn ze klaar om te worden gebruikt. Zo niet, dan laat vervolgens nog een week of zo.
  • Als u wilt, kunt u proberen de overdracht van het weefsel met de bloemen, enz., om een ​​ander boek een paar keer. Het idee is om te helpen verwijderen van alle vocht uit de plant. Na de derde overdracht, laat het met rust totdat het volledig droog is.
 8. 8
  Halen de gedrukte bloemen en bladeren. Haal ze uit het weefsel eenmaal gedroogd, en plaats op zuurvrij papier (de meeste papier is zuurvrij deze dagen).
 9. 9
  Gebruik in ambachtelijke projecten of om weer te geven. Sommige mensen zelfs willen gedrukte bloemen in dagboeken, tijdschriften, enz., verlaten als een herinnering aan een tijd lang verdwenen.

Tips

 • Als je kiest voor een mietje en plaats het gezicht naar beneden op papier of plastic, zal het krimpen. Dan kun je het op. Het zal zijn kleur houden en zorgen voor afwisseling. Altviolen maken zeer kleine bloemen, die zijn vooral goed voor miniatuur afbeeldingen.
 • Noteer de naam van de bloem, en de tijd en plaats je het hebt. U kunt dit doen op het weefsel, dan papier.
 • Als u een telefoonboek niet kan krijgen, zal met behulp van een zware woordenboek helpen.
 • Bladeren mogen niet houden hun kleur, tenzij je ze eerst behandelen met silica.
 • Bloemen hebben de neiging om de kleur te verliezen na wordt ingedrukt voor een lange tijd.
 • Een spies kan behulpzaam zijn bij het plaatsen van uw bloemen of bloemblaadjes.
 • Probeer niet om bloemen die veel bloemblaadjes hebben te kiezen.
 • Als je wc-papier of weefsels, op ongeveer 2 of 3 bladen van elk zodat de bloem / blad heeft meer druk uitgeoefend op het toevoegen.
 • Esdoorn bladeren zijn groot, net als ginkgos dat toen golden in de herfst worden geplukt.
 • Gele pagina boeken worden soms vermeld op drugs / supermarkten.

Waarschuwingen

 • Als je niet weet wat de bladeren of bloemen, let op.... wat kun je steken, en sommige zijn giftig. Denk aan de vuistregel voor Poison Oak en Poison Ivy: Bladeren van drie, laat het zijn.
 • Nooit te verzamelen van State of National Parks, of zelfs lokale tuin parken. Het is illegaal.
 • Wees je bewust van de bloemen u plukken! Inheemse wilde bloemen zijn groot, maar veel zou kunnen worden bedreigd of bedreigd, of wonen in kwetsbare habitats. Sommige zijn beschermd door de wet in veel landen (zoals de California Golden Poppy of de Canberra Bluebell) en je kunt worden geslagen met een boete als je betrapt ze op te pakken.
 • Veel tuinbouwers zijn blij om te delen, maar niet halen zonder te vragen. (Als u verzamelen vele bloemen van iemand, overwegen om een ​​kaart of een bladwijzer voor hen.)
 • Kijk waar je loopt. Brand mieren kunnen steken in een haast.

Dingen die je nodig hebt

 • Zware boeken
 • Tissues - bij voorkeur enkele plooien, of een krant, wees ervan bewust dat elke lijnen / rimpels op het papier zal overdragen aan de geperste bloemen
 • Een spies (zoals die worden gebruikt om voedsel te doorsteken om buiten te koken)
 • Een potlood voor het maken van aantekeningen
 • Bloemen, bloemblaadjes, bladeren, etc.