Wkinl

Hoe je solitaire spelen

Solitaire is een one-player spel dat gespeeld kan worden op een computer of met een standaard 52 speelkaarten. Soms zijn de games zijn onmogelijk op te lossen, maar het is goed om je winkansen te vergroten.

Stappen

Hoe je solitaire spelen. Weet het doel van het spel.
Hoe je solitaire spelen. Weet het doel van het spel.
 1. 1
  Weet het doel van het spel: om vier stapels kaarten te maken - een per pak - in oplopende volgorde (beginnend met Ace en eindigend met Koning).
 2. 2
  Start bouw van de lay-out. Zette een kaart open en leg zes kaarten face down ernaast. Zet dan een kaart open op de top (maar verlaagde enigszins) van de eerste gesloten kaart, zet dan een gesloten kaart bovenop de andere vijf kaarten. Blijven doen, zodat elke paal heeft een open kaart aan de bovenkant en zodat de linker paal heeft een kaart, de volgende twee, dan drie, vier, vijf, zes, en uiteindelijk zeven.
 3. 3
  Leg de overgebleven kaarten in een aparte stapel en zet deze boven of onder de palen. Deze paal is waar je zal gaan om meer kaarten te krijgen als je opraken van de bewegingen.
 4. 4
  Laat ruimte aan de bovenkant voor vier stapels kaarten.
 5. 5
  Kijk naar de kaarten op tafel die zijn gezicht omhoog. Als die er zijn azen, plaats ze boven de zeven palen. Als er geen azen, herschikken de kaarten die je hebt, beweegt alleen de open kaarten. Wanneer u een kaart plaatst op de top (iets lager, zodat u kunt nog steeds zien beide kaarten), moet het een andere kleur dan de kaart die u te plaatsen op de top van zijn en hebben een waarde van een minder. Dus, als je een zes van de harten, kunt u of plaats een vijf van schoppen of een vijf van de clubs op de top. Houd het plaatsen van de kaarten op de top van elkaar tot je niet meer kan bewegen. Elke stapel moet worden afwisselend in kleur en beweging in aflopende volgorde.
 6. 6
  De bovenste kaart van elk van de zeven palen moet boven. Als u een kaart te verplaatsen, moet u de kaart eronder te draaien.
 7. 7
  Bouw je stapels met azen als fundering. Als je een aas boven uw kaarten, (uiteindelijk moet je alle vier azen daar hebben), kan je kaarten van de plaats kaarten van de corresponderende kostuum te bewegen op de top van de stapel in oplopende (A, 2,3,4,5, 6,7,8,9,10, J, Q, K) orde.
 8. 8
  Gebruik de reserve dek als je opraken van de bewegingen te maken. Flip over de top drie kaarten, en kijk of de bovenste overal geplaatst kunnen worden. Veel van de tijd, zal een aas in zijn er! Als je de bovenste kaart neergezet, kijk of je kunt naar beneden de volgende zet. Als je de tweede kaart neer, kijk of je de laatste kaart neer kan zetten. Dan, als je de laatste kaart zette, zette nog drie kaarten uit de reserve dek. Als je een zet kan doen met een van deze kaarten, leg ze in een aparte stapel afval (zorg ervoor dat u de orde verstoren). Herhaal dit tot je reserve deck op is.
  • Zodra uw reserve deck op is, gebruik maken van de afval stapel. Echter, zorg ervoor dat je niet shuffle het!
 9. 9
  Als je een kaart die is verborgen hebt, kunt u kaarten te verplaatsen totdat u plaatsen die je kan houden en de gewenste kaart te pakken en, uiteindelijk, zet het in de gewenste gleuf.
 10. 10
  Als je alle kaarten te gebruiken in een van de zeven palen, kunt u een koning te plaatsen (maar slechts een koning) in de lege ruimte.

Solitaire hulp


Tips

 • Begin altijd met het dek als je geen azen in de hand van kaarten.
 • Vergeet niet dat op Solitaire, een zekere mate van geluk is betrokken winnen.
 • Er zijn meer vormen van Solitaire, zoals kostuums en vier azen. Als u problemen ondervindt met deze, of gewoon niet krijgen in het, probeer dan een van deze.
 • Als u hulp nodig of wilt u een hint nodig en zijn op een computer, drukt u op de H-toets.