Wkinl

Hoe maak je een spiraalvormige draad bead ring maken

Wilt u uw eigen stijlvolle en unieke spiraalvormige draadstijl ring te maken? Hier is hoe het te doen.

Stappen

Hoe maak je een spiraalvormige draad bead ring maken. Verzamelen van materialen.
Hoe maak je een spiraalvormige draad bead ring maken. Verzamelen van materialen.
 1. 1
  Verzamelen van materialen. Om uw spiraaldraad bead ring maken, zult u sterling zilver gevulde of niet-aanslag zilverdraad (wat niet zal veranderen uw vinger groen) nodig. Koop een 16 of 14 gauge rol van draad, en zorg ervoor dat het de helft moeilijk. Voor deze ring, beginnen met ongeveer 12 inch (30.5 cm) van de draad. Als u wilt oefenen op goedkopere draad, kopen koper of nikkel. U zult ook een kraal met een gat in het midden, kniptang en punttang nodig.
 2. 2
  Grootte van de ring. Plaats centrum van draad tegen uw formulier (een ring doorn of pluggen) en wikkel twee keer rond, waardoor de staarten lang.
 3. 3
  Buig de staarten, zodat ze opraken van de doorn of pluggen in een hoek van 90 graden.
 4. 4
  Plaats de kraal op beide draden en glijden naar de basis van de ring.
 5. 5
  Buig de draden met een rechte hoek direct aan de bovenzijde van de hiel.
 6. 6
  Spiraal de draden bovenaan de bead. Begin met het maken van een kleine cirkel met een van de draden waar het komt uit de kraal, duw dan de andere draad achter en tegen haar, zorg dat u de draden elkaar overlappen. Als je de spiraal begint te blazen, gebruik dan een blokje hout en druk voorzichtig maar stevig op de spiraal te duwen tegen de kraal als je de draden te schakelen. Blijven spiraalsgewijs totdat de gewenste grootte is bereikt. Zorg ervoor dat u een staart van minstens 2 "(5 cm) achter te laten op elke draad te voltooien. Verwijder de ring uit de doorn of plug.
 7. 7
  Grijp elke staart draad en verplaats ze naar weerszijden van de kraal. Wikkel elk uiteinde rond de ring dicht bij de hiel, en let niet te overlappen, totdat je tevreden bent met het resultaat bent. (Mogelijk moet u de naald neus tang gebruiken om dit deel te doen. Trim en stop de draadeinden af. Als ze lijken nog steeds scherp of alsof ze op de dingen zullen blijven haken, gebruik een metalen bestand te glad uit de uiteinden.

Tips

 • Deze zijn goed om te geven als cadeau.
 • Kopen vele verschillende kleuren van de kralen bij de plaatselijke winkels, en zorg ervoor dat ze de grote gaten in het midden en gebruik dezelfde instructies voor het maken van kralen ringen te gebruiken als cadeau, of om te dragen met verschillende outfits.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat de blootgestelde scherpe uiteinden smullen van een van de knopen aan beide zijden om te voorkomen dat pijn doen.

Dingen die je nodig hebt

 • 1 voet (30 cm) 14 of 16 gauge sterling zilver gevulde of niet-aanslag zilverdraad, half hard. U kunt deze vinden op hobby of ambachtelijke winkels.
 • 1 kraal met een gat groot genoeg om twee draadstrengen tegemoet. (Rondell vorm het beste werkt)
 • Draadtang
 • Chain-neus (of naald-neus) tang
 • Ring doorn of pluggen in de gewenste ringmaat - doorns kunnen worden aangeschaft via sieraden leveren verkooppunten en pluggen kunt u vinden op uw lokale hardware winkel. U kunt ook in staat om iets rond het huis van de juiste grootte en vorm, zoals een kaars, bezemsteel, toiletrolhouder, etc. vinden
 • Metalen bestand (optioneel)