Wkinl

Hoe je verveling te overwinnen

Ben je verveeld met je werk, je relatie, of je leven in het algemeen? Verveling is een complex proces. Er zijn tal van redenen die men zou te vervelen. De meest voorkomende is dat je geen idee wat te doen. Andere redenen kunnen zijn dat je lui, moe of gewoon niet willen om de dingen die beschikbaar zijn voor je te doen zijn doen voelen. Misschien heb je ideeën van dingen, maar je voelt dat je niet de dingen die je wilt doen. Verveling wordt een grote zorg als het resulteert in uitstel, besluiteloosheid en het gevoel lusteloos en afgemat. Hier zijn enkele ideeën over hoe je verveling te overwinnen.

Stappen

Hoe je verveling te overwinnen. Probeer te achterhalen waarom je je verveelt.
Hoe je verveling te overwinnen. Probeer te achterhalen waarom je je verveelt.
 1. 1
  Probeer te achterhalen waarom je je verveelt:
  • Doe je iets dat je vele malen eerder hebben gedaan? Probeer het toevoegen van iets nieuws of doet het op een andere manier. Als dat gewoon niet knippen, stop hetzelfde te doen over en weer. Uiteraard, als repetitieve taken zijn een onderdeel van uw beroep, dan kunt u helaas geen andere keuze dan om het te plakken. Je zou kunnen overwegen om een ​​nieuwe baan hoewel, als dit het geval is. Wat ooit de situatie misschien, proberen en ontsnappen aan de monotone taak.
  • Voel je je lui, vermoeid, of ongemotiveerd? Een dutje kunt u verjongen en het kan verrassend zijn hoeveel meer gemotiveerd je kunt voelen na een snelle snooze. Als alternatief, het inademen van de frisse lucht buiten voor slechts tien minuten kan frissen uw mentaliteit, en de ruimte en (misschien) zon kan wonderen doen voor je humeur. Als dat niet werkt, kunt u niet instellen van uw eigen kleine 'prijzen' als u het een taak je te lui om te doen, of een beetje 'straffen' voor als je het niet doet voltooien. Bijvoorbeeld, kan je je zelf twee pleinen van chocolade, voor wanneer je een stukje huiswerk klaar bent. Deze methode moet worden gebruikt in regelgeving al (zie waarschuwingen).
  • Ben je nog rustte nog steeds het gevoel lui? Probeer jezelf te overtuigen om maar een klein ding te doen: iets kleins of korte duur of slechts een deel van een taak. Het nemen van kleine stapjes in de richting van een doel kan je een gevoel van voldoening dat eventuele verveling zal verslaan. Bijvoorbeeld, als je een 3 pagina essay te schrijven, schrijf het met tien minuten pauze tussen elke pagina. Of als de luiheid is omdat je echt niet wilt de taak te doen, stel de gevolgen van het doen en het niet te doen. Proberen te overtuigen van de taak wordt beter gedaan dan niet gedaan, dan moet je voelen meer gemotiveerd.
  • Ben je verveeld omdat je voelt dat je niet de dingen die je wilt doen? Dit kan een zeer irritant situatie om in te zijn, want het enige wat houdt je van het voltooien van een taak of het hebben van plezier is het gebrek aan materialen of misschien deskundigheid. Probeer te denken aan alternatieve manieren om te doen wat je wilt doen, werken met wat je beschikbaar hebt. Heb een perfectionist niet, zul je uiteindelijk altijd gefrustreerd en dus vervelen als je niet je onmogelijke doelen te bereiken. Beloon uzelf of andere manier als je iets / iets dat geeft je de sensatie van het leven te genieten volbrengen. Een ander ding om te doen is te doen een uur van het werk, dan is twintig minuten van ontspanning. Op deze manier je de meeste tijd doorbrengen op het werk, maar moet niet te vervelen. U kunt altijd schalen deze timing naar beneden (de verhouding is 3:1).
  • Ben je verveeld omdat je niet kunt bedenken wat te doen? Doe iets fysiek of sociaal actief. Het doen van wat oefening kan je in een betere gemoedstoestand, evenals de toegevoegde bonus van het houden van u in vorm. Sociale activiteit (bv. praten met iemand) voldoet aan een van onze fundamentele menselijke behoeften. Face-to-face contact is, indien mogelijk, veel beter dan die over de telefoon of Facebook. Als het zo slecht is, google een willekeurige activiteit generator, dan belooft jezelf naar de eerste activiteit zie je dat is mogelijk voor u te doen.
 2. 2
  Proberen om iets totaal nieuws te doen en leren. Nieuwe situaties en handelingen zullen je hersenen activeren, waardoor het haar leren bevoegdheden uit te oefenen.
 3. 3
  Probeer actief te zijn met een interessante groep mensen. Deze kunnen je gewone vrienden, of misschien kan u deelnemen aan een nieuwe groep van mensen die geïnteresseerd zijn in dezelfde dingen met je. Er zijn veel clubs in de lokale communties, of online. Word lid van een, en deelnemen aan het regelmatig.
 4. 4
  Breek uit je routine. Hoewel het belangrijk is om structuur in uw leven, soms doen heel anders in of op een bijzondere tijd, kan worden versterkend. Je moet aandacht besteden aan je gedachten en dagelijkse activiteiten en manieren om jezelf niet te onderwerpen aan sleur en het nemen van dingen als vanzelfsprekend vinden. Wees spontaan!
 5. 5
  Verander je gedachten. Je gedachten invloed op uw gedrag en stemming. Door het veranderen van je gedachten over de betekenis van uw emoties en ervaringen, zal je een andere houding te genereren. Laat je inspireren met krachtige lange-termijn doelen. Krachtige doelen houden u geïnspireerd. Je kunt niet vervelen op hetzelfde moment dat je gemotiveerd bent om een ​​leven op te bouwen. Denk na over een ding dat je liefde elke dag, en als je naar beneden hebben een self peptalk voorbereid, over waarom je bent geweldig.
 6. 6
  Brand-up van uw verbeelding. Maak mentale beelden om je gedachten te stimuleren. Visualiseer waar je wilt zijn en wat je wilt worden. Gebruik je fantasie om een ​​situatie die u wilt gebeuren in je leven te ervaren. Het mooie van fantasie is dat je alles wat je wenst te ervaren kan creëren. Kijken uit een raam, een wandeling in een park, of naar een museum zijn allemaal eenvoudige manieren om inspiratie.
 7. 7
  Praat met andere mensen. Als de persoon naast je is op zoek naar zo verveeld als je bent, een praatje! Of bel een vriend en vragen of ze willen langskomen voor een natter of een spelletje iets. Als je een interessante, tot nadenken stemmende persoon om mee te praten, kan de tijd te doden door vrij snel. Je zou ook iets leren. Clubs en communites hebben veel mensen om mee te praten, dus doe een en TALK! Of zelfs lopen tot een willekeurig persoon op de straat, en beginnen ze te praten!
 8. 8
  Wees actief! Ga voor een wandeling of iets fysiek schandalig doen. Noteer 10 dingen die je kunt doen en 10 kun je nog niet. Werken door ze wanneer je je verveelt. Je zou ook kunnen proberen dat sport die je altijd al wilde doen, maar nooit hebben.
 9. 9
  Maak nieuwsgierigheid. Maak uw nieuwsgierigheid over wat er gebeurt rond en in je. Je vindt het leven saai vanwege de herhaling of een patroon van sommige gewoonten of activiteiten. Probeer te kijken naar en te doen ze anders en krijg je gefascineerd met andere opties en mogelijkheden. Bekijk het nieuws vaker, lees meer boeken ook. Het is echt eye opening!
 10. 10
  Vinden, lezen, horen, kijken of iets spannends, stimulerende en onderhoudend te doen. Zal je waarschijnlijk wel meer voldaan als je iets leert: hersenloze media kunnen worden absorberen maar uiteindelijk helemaal niet stimulerend.
 11. 11
  Zoek een nieuwe hobby, zoals,, tekenen, spelen van een instrument, Gezelschapsspellen, Kaarten, Fietsen, of fotografie. Als je bent bijzonder goed in een vaardigheid, kan je anderen leren om het te doen, en te helpen van anderen alsmede het vermijden van verveling.
 12. 12
  Vermijd saaie mensen en situaties. Ga weg van mensen en situaties die je droeg. Je kunt niet zomaar uit te lopen van een relatie, maar je jezelf kunt geven wat ruimte om dingen te doen die u interesseren en motiveren.
 13. 13
  Begin een leven lijst en bereiken een nieuw ding elke dag, of week.
 14. 14
  Probeer een aantal van deze ideeën:
  • bij uw plaatselijke ziekenhuis of bejaardentehuis. Dit kan je een groot gevoel van voldoening in het helpen van andere mensen.
  • . Vraag om banen te doen rond het huis voor geld of zelfs een bedrijf te starten, zoals het maaien van gazons van mensen of huisdier zitten. Vrij snel al dat geld zal optellen en je kunt iets nieuws dat zal u te vermaken kopen.
  • Oefen sport alleen of met vrienden. Je zult niet meer te vervelen en je zult in staat zijn om te pronken met je vaardigheden volgende spel en trots zijn op wat je bereikt.
  • Neem je fiets / skateboard / rolschaatsen / scooter en nog wat oefening. Roep een vriend en zien of ze willen komen met jou.
  • Lopen naar het winkelcentrum en aandacht besteden aan de mensen daar, wat kunnen ze na te denken over? Wie zou ze moeten praten? Wat voor mensen zijn het?
  • Bak iets. Dan krijg je om het achteraf te eten!
  • Inhalen op alle huiswerk of dat je misschien nog moet doen. Hoewel dit kan lijken als het laatste wat je wilt doen, kan het gewoon het ding om je hersenen zoemend zijn.
  • of. Maar laat je niet verschansten zich binnenshuis. Kijken naar een film die je niet hebt gezien in een lange tijd. Lijkt het nu anders?
  • Tijdschrift je gevoelens en gedachten, prive of op een blog. Een van de manieren op de hoogte van wat triggers je verveling te worden is jezelf afvragen en neem een ​​harde kijken naar het. Observeer en noteer je gevoelens en gedachten voor een week en aan het einde ervan, na te denken over hen. Je kan ook een blog online te starten, als je het gevoel dat het delen van je mening met andere mensen nuttig zou kunnen zijn.
  • Lezen en bij te dragen aan Google. Je zou versteld staan ​​van hoeveel u veel plezier met uw vaardigheden om andere mensen te informeren. Of het kan je nog meer vervelen: je zal niet weten totdat je het probeert!
  • Herinneringen over de goede zomers u gebruikt te hebben. U kunt een roman te schrijven over het. Wees voorzichtig overdreven nostalgische niet te worden, echter.
  • Snel je vrienden uit en speel iets als een bordspel dat je niet hebt mee te spelen in een tijdje of iets uit LEGO bouwen. Als u een kinderlijke plezier hebben gehad voor een tijdje, hier is uw kans!
  • Als je iets dat je niet nodig hebben, verkopen! Op die manier kunt u het geld dat je verdiend om te kopen iets dat je zal vermaken gebruiken.
  • Denk aan plaatsen die u wilt bezoeken, en waarom. Dan, indien mogelijk, ze bezoeken en zien of ze voldoen aan uw verwachtingen!
 15. 15
  Leren en de praktijk mindfulness meditatie. Je plotseling verveeld geworden - ongeduldig en onrustig. Op dit punt, zich bewust worden van je gevoelens. Besteed aandacht aan de fysieke symptomen van uw rusteloosheid.
 16. 16
  Ontdek de wereld en je geest. Wanneer verveling is overwonnen, zal je geest vele manieren om je geest bezig te houden vinden. Verminderde gerapporteerde niveaus van verveling werden beschouwd als betrouwbare indicatoren voor de vraag of behandelde drugsverslaafden schoon zou blijven. Lange afstand chauffeurs, die weinig verveling gemeld, speelde mentale spelletjes, zoals het tellen van passerende objecten. Ze waren ook veiliger chauffeurs. Net zelfbewustzijn kan je bevrijden. Een bevrijde geest kan nieuwe vaardigheden en hobby's te ontwikkelen. Bevrijd van verveling, zal uw eigen patroon sensing mechanismen vreugde vinden in de schoonheid van de wereld om je heen.
 17. 17
  Proberen om iets te doen op uw computer als u er een hebt, of televisie kijken. Het neemt je verveling weg en je zal denken over andere dan te vervelen verschillende dingen.
 18. 18
  Een vreemde taal leren met een groep medestudenten. De fasen je gaat door, de groep studie, leren en interactie, uw werk op uw eigen, uw lezingen, de media en de veelheid van aspecten van deze levenslange hobby zal je aansporen om te gaan genieten van alle facetten van het of stap op stront.

Tips

 • Als je een huisdier, spelen of hangen met hem / haar.
 • Probeer tekening wat ooit komt in je hoofd.
 • Start iets vreemds doet, zoals het combineren van twee voedingsmiddelen die u nooit gedacht te combineren
 • Veel mensen eten om de verveling te overwinnen, maar u wilt niet te laten meeslepen. Probeer het gebruik van dit als een kans om te eten gezond voedsel, zoals fruit of groenten.
 • Probeer een van deze activiteiten:
  • Help anderen, het is een van de activiteiten die je innerlijke rust geeft.
  • Wees geestelijk, doe wat spirituele activiteit.
  • Een ei bakken op de stoep.
  • Maak een limonade staan ​​.
  • Kijk wolken.
  • Surf uw TV op een zender die je hebt nooit eerder geweest, dan wachten voor commercials om op te komen en te proberen en wat denk je ze verkopen voordat ze je vertellen.
  • Ga naar een winkel en bladeren, je weet maar nooit, misschien moet je boodschappen of nieuwe broek of iets. Maar laat je niet meeslepen, het uitgeven van geld is niet echt een hobby.
 • Vergeet niet, verveling is slechts een kwestie van mentaliteit, houd je geest bezig met iets te doen.
 • Doe iets dat voor iemand anders, positief zal worden zonder persoonlijk gewin.

Waarschuwingen

 • Als u gebruik maakt van de prijs en straf methode, niet de prijzen of straffen iets dat het leven verandert indien het wordt gedaan te veel kan worden te maken. Moet de werkwijze zo min mogelijk en realistische prijzen.
 • Laat je niet verleiden om te experimenteren met of iets illegaal om de tijd te doden. Dit is echt zo ongeveer het slechtste idee mogelijk is voor het genezen van verveling.
 • Terwijl het experimenteren iets nieuws dat je nog nooit eerder gedaan niet proberen sigaretten of alcoholen die later essentials kan worden en zonder welke je zou kunnen worden gesleept om verveling.