Wkinl

Hoe zich te ontdoen van sprinkhanen

Lijkt het alsof de sprinkhanen zijn zo talrijk dat ze het draaien van uw zomer in een slechte horrorfilm? Terwijl ze zijn goede rooien voor onze gevederde vrienden, ze vernietigen uw planten en zijn gewoon vervelend. Wij tonen u een paar manieren om zich te ontdoen van de kleine Buggers.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van sprinkhanen. Methode een: de natuurlijke manier.
Hoe zich te ontdoen van sprinkhanen. Methode een: de natuurlijke manier.

Methode een: de natuurlijke manier

 1. 1
  Nog wat kippen. Ze houden van de lekkere kleine hoppers, en hebben wonderbaarlijke eetlust. Ze eten veel sprinkhanen en zal uw tuin redden van de ondergang. Veel steden en dorpen kunnen houden van deze vogels met vergunningen.
  • Niet alleen krijg je ongediertebestrijding, krijg je verse eieren, en af ​​en toe een pot taart!
 2. 2
  Maak het pittig. Hete peper wax insectenwerend middel is de sleutel. Het is in alle tuin catalogi, en al snel kon worden op al uw planten. Insecten kan niet tegen de smaak, en dus niet de bladeren te eten!
 3. 3
  Squish hen. Ga naar de sprinkhaan hangplekken in de schemering of dageraad, en bewegen langzamer als de lucht afkoelt. Klop ze van de bladeren in een emmer sop, waar ze zullen verdrinken, of gewoon klop ze op de grond en stap op hen.

Methode twee: pesticide

 1. 1
  Doe het snel. Pesticiden worden als minder effectief als sprinkhanen ouder-plus, hebben ze waarschijnlijk gereproduceerd door dan.
 2. 2
  Kijk voor neem. Natuurlijke insecticiden Neem als het actieve bestanddeel zich sprinkhanen doden. Neem bomen komen vaak voor in het Indische subcontinent en worden gewaardeerd in de dorpen waar ze zich voordoen. De bladeren zijn een natuurlijk ontsmettingsmiddel en insecticide. Tandpasta gemaakt met Neem-extract is verkrijgbaar in de VS en is effectief tegen zweertjes in de mond, plus het houdt sprinkhanen uit je mond.
 3. 3
  Probeer ecobran. Er is een product met de naam "Ecobran" dat alleen van invloed op sprinkhanen en hun naaste verwanten. Het heeft geen invloed op andere insecten of vogels. Ga naar ecobran.com.
  • Ecobran gebruikt carbaryl, een organofosfaat. Het is een goed product voor kleine eigenaren bestrijding grasshopppers, gemakkelijk te gebruiken, en een minimale impact op nuttige insecten vergelijking met andere formuleringen van carbaryl.

Tips

 • Kippen geven je ook uren van vermaak. Er is iets heel komisch over de aanblik van een kip in de achtervolging van een geschrokken sprinkhaan!
 • Ongeveer 4 kippen zal zich te ontdoen van uw sprinkhaan probleem in een paar weken.

Waarschuwingen

 • Kippen kunnen er krassen op de tuin bedden en je kan hebben op te ruimen vaker, maar het is de moeite waard om zich te ontdoen van de sprinkhanen.