Wkinl

Hoe zich te ontdoen van muggen

Vervelende insecten komen vaak voor in zowat elk deel van de wereld. Vliegen, muggen en mieren zijn te vinden in de veelheid door bijna elke eigenaar in Europa. Maar weinig insecten zijn zo vervelende als het schepsel bekend als de mug. Muggen zijn klein en zeer vervelend. Er is een grote verscheidenheid aan gnat soorten die moeilijk te identificeren en zelden de moeite waard zijn. Terwijl de meeste muggen zijn volledig onschadelijk, sommige muggen bijten mensen, die alleen bijdraagt ​​aan hun hardnekkige peskiness en de ergernis die ze veroorzaken in uw keuken en hele huis.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van muggen. Ontdoen van hun voedselvoorziening.
Hoe zich te ontdoen van muggen. Ontdoen van hun voedselvoorziening.
 1. 1
  Ontdoen van hun voedselvoorziening. Gnats feest vooral, net als zoveel andere insecten, op het voedsel kladjes u in de open weg te laten. De beste oplossing voor het verwijderen van muggen is om niet "voeden" hen in de eerste plaats. Door het reinigen van uw keuken en eetkamer regelmatig en snel verwijderen van overgebleven voedselresten en restanten koken, kunt u voorkomen dat muggen van het binnenvallen van uw huis voordat ze ooit een probleem geworden. Wanneer je voedsel op te slaan, zorg ervoor dat het in een luchtdichte of omwikkelde tank binnen een afgesloten kast of koelkast.
 2. 2
  Bedek je vuilnisbakken. Zoals in stap 1, kunt u een mug invasie te voorkomen door het bedekken van uw vuilnis en afval blikjes rond uw huis en eigendommen. Als de vuilnisbakken buiten uw huis zijn open, muggen kunnen smullen er en zo ook volgen hun neus in uw huis. Door het bedekken van uw afval, zal je niet toestaan ​​dat muggen de kans om te leven van uw woning.
 3. 3
  Maak een zelfgemaakte val. Een gemakkelijke manier om jezelf te bevrijden van een mug besmetting is met een eenvoudige en goedkope doe-het-zelf mug val. Muggen zijn zeer aangetrokken door de geur van azijn. Vind een gebruikt blik of pot-het materiaal doet er niet toe-en vul het met azijn. Metselaarkruiken werken vooral goed. Na het invullen van uw blik of pot, sluit het deksel en poke zeer kleine gaatjes met een spijker of schroef. Verlaat het blik in een ruimte muggen meestal bewonen, meest waarschijnlijk uw keuken of eetkamer. De muggen vliegen in de pot, maar niet in staat om te vertrekken zal zijn. Gooi de pot-en de muggen-en afscheid te nemen van uw mug probleem.
 4. 4
  Giet plantaardige of olijfolie in je gootsteen om eventuele muggen die blijven vangen. De muggen vliegen in de olie, maar ofwel niet in staat om zich te bevrijden van het, of gewoon niet in staat om daarna paren zal zijn. Als je bang verstopping uw gootsteen met de olie, gewoon een kleine dosis van ammoniak giet het in uw gootsteen om eventuele muggen te doden in de algemene nabijheid van uw gootsteen. Maar zorg ervoor dat je laat de ammoniak zitten en verdun zelf voor een paar uur voordat u de spoelbak voor reiniging, omdat ammoniak is ongeveer net zo schadelijk voor de mens als het is om muggen.
 5. 5
  Gebruik een professionele insectenspray. Gewoon spray de insecticide op de muggen zelf, of in de gebruikelijke gebieden die zij bewonen. Dit zal onmiddellijk doodt alle muggen en andere insecten.