Wkinl

Hoe zich te ontdoen van het gemeenschappelijke huis gekko's

Vind je af en toe een gekko's zwerven over uw huis? Ze zijn niet echt een probleem en zal uw insecten en spinnen naar beneden, maar hier zijn enkele tips die u helpen te ontdoen van deze beestjes moet je verlangen om dat te doen.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van het gemeenschappelijke huis gekko's. Verminder de insecten in uw huis en tuin.
Hoe zich te ontdoen van het gemeenschappelijke huis gekko's. Verminder de insecten in uw huis en tuin.
 1. 1
  Verminder de insecten in uw huis en tuin. Immers, dat is hun bron van voedsel, als je uitgesneden dat, dan is de gekko's moeten zo snel mogelijk na het verlaten.
 2. 2
  Probeer lijm vallen. De platte, met alleen de geringste opstaande rand. De gekko zal uiteindelijk lopen over het en worden gevangen. Als je het vangen in de tijd, dan kunt u giet veg olie op de val en laat hem. (Het is vrij grof hoor.)
 3. 3
  Steek de manieren waarop ze krijgen in uw huis. Controleer onder uw deuren voor scheuren in de deur vegen, en rond ramen voor niet-afdichting gebieden. Spray insectenspray royaal een keer per maand op alle dorpels en vensterbanken. Als je je buiten de struiken in de buurt van uw huis spuiten, moet helpen verminderen bugs en vermindering van de voedselbron.
 4. 4
  Probeer mottenballen. Ze worden verondersteld om gekko's af te weren. Maar dit is een laatste redmiddel, als mottenballen ruikt veel erger dan gekko's. Plaats een mottenballen op een stuk tape dicht bij deur binnenkomst of vensterbanken. Mottenballen desintegreren in water, zodat u ze buiten geen goed doet.
 5. 5
  Verlaag uw thermostaat. Als het kouder is dan 65 's nachts buiten, zal gekko's proberen om in uw huis te krijgen om op te warmen. Gekko's verkiezen warme, vochtige gebieden.
 6. 6
  Als u de gekko alleen kan vangen door slapping een plastic kom overheen en schuiven een papier onder de kom boven, kunt u de gekko buiten drukte en ver weg van uw huis. Dit werkt tijdelijk voor kleine besmettingen. Vergeet niet, een koude gekko is een langzaam gekko, dus het helpt om uw huis koeler te houden.

Tips

 • Gekko's houden niet van:
  • het houden van uw huis koeler dan 65 's nachts
  • Insectenspray besmet voedsel bronnen
  • mottenballen
  • lijm vallen
 • Gekko's waren op de stijging van Texas in de zomer van 2007 als gevolg van ongebruikelijke regenval en vochtigheid. Krekels waren een plaag, en was aanleiding tot een heerlijke kluif voor de gekko's. Onmiddellijke verwijdering van de krekels van buiten (en binnen!) Van uw huis zal gecko voedselbronnen te verminderen.
 • Gekko's zijn nachtdieren en verstoppen tijdens de dag, dus je zult waarschijnlijk tegenkomen uw huisgenoten in de nacht.
 • WD40 Spray terwijl niet een eco vriendelijke methode zal ook te voorkomen dat ze het krijgen in uw air-conditioner (tros rond de basis van de buitenunit).

Waarschuwingen

 • Gebruik nooit mottenballen als er kinderen of huisdieren in de woning. Ze giftig.