Wkinl

Hoe te azijn toe te voegen aan wasgoed

Wit, gedistilleerde azijn toe te voegen aan wasserij is een geweldige manier om uw wasgoed reinigen en bewaren van de kleuren. Wit, gedistilleerde azijn kan zelfs fungeren als wasverzachter, pluizen afschrikmiddel, en allergie verloopstuk indien toegevoegd aan een wasmachine in een bepaalde cyclus. Lees de volgende tips om te leren de meest voorkomende manieren om witte, gedistilleerde azijn gebruikt in wasmiddelen.

Stappen

Hoe te azijn toe te voegen aan wasgoed. Gebruik wit, gedistilleerde azijn als een natuurlijk bleekmiddel.
Hoe te azijn toe te voegen aan wasgoed. Gebruik wit, gedistilleerde azijn als een natuurlijk bleekmiddel.
 1. 1
  Gebruik wit, gedistilleerde azijn als een natuurlijk bleekmiddel.
  • Voeg 1 1/2 kopjes een spoelbeurt om een ​​hele lading van de blanken wit te houden.
  • Om witheid herstellen naar specifieke artikelen van kleding, genieten individuele items overnachting in heet water, dat wit heeft gehad, gedistilleerde azijn gegoten in het. De werkwijze kan worden herhaald voor bijzonder hardnekkige vlekken.
 2. 2
  Voeg 1/2 kopje witte gedestilleerd azijn aan de laatste spoelgang van een belasting als een natuurlijke wasverzachter.
 3. 3
  Bereiken voor witte, gedistilleerde azijn te verwijderen vlekken te helpen.
  • Wrijf deodorant en zweet vlekken met een beetje wit, gedistilleerde azijn om ze te verwijderen uit kleding. Wit, gedistilleerde azijn kan zelfs helpen bij de bestrijding extreme vlekken zoals die van tar.
 4. 4
  Deodorize je kleren door het toevoegen van witte, gedistilleerde azijn om een lading wasgoed. Voeg 1 kopje witte, gedistilleerde azijn aan de laatste spoelcyclus van een belasting voor een neutralisatie van kwalijke geuren.
 5. 5
  Gebruik 1/2 kopje witte, gedistilleerde azijn om nieuwe kleren te wassen om de stijfheid en productie stoffen geassocieerd met hen te verwijderen.
 6. 6
  Voeg 1/4 kopje witte, gedistilleerde azijn aan de laatste spoelcyclus van hoop was voor de bestrijding van pluizen en statisch vasthouden.
 7. 7
  Giet een 1/2 kopje witte, gedistilleerde azijn in een lading van wasserij om kleuren te beschermen tegen verkleuring. Met behulp van witte, gedistilleerde azijn met donkere stoffen op deze manier kunnen ze ook beschermen tegen steeds saai.
 8. 8
  Gebruik 1 kopje witte, gedistilleerde azijn voor elke liter water in de wasmachine om sporen van schoonmaakmiddel te verwijderen.
  • Personen die allergie gevoeligheden voor wasmiddel kan profiteren van het gebruik wit, gedistilleerde azijn in wasmiddelen, omdat het de irriterende stoffen kan wassen in reinigingsmiddel weg.
 9. 9
  Reinig uw wasmachine en leidingen met behulp van witte, gedistilleerde azijn.
  • Run een leeg wasserette cyclus doordat uw wasmachine met water en schud in te vullen zonder de aanwezigheid van kleding en afwasmiddel erin. Voeg 1 kopje witte, gedistilleerde azijn aan het water van de wasmachine en laat de wasmachine te draaien als normaal. De witte, gedistilleerde azijn kan helpen bij het schoonmaken leidingen van de wasmachine en de slangen van zeepresten en vuil ophopingen.
  • Gebruik wit, gedistilleerde azijn als dit om uw machine schoon, hard water afzettingen te verminderen en het verminderen van de incidentie van schimmel.

Tips

 • Voeg wit, gedistilleerde azijn aan de laatste spoelcyclus van uw wasmachine lading te helpen zich te ontdoen van een schimmel geur of schimmel op je kleren.
 • Wit, gedistilleerde azijn is een natuurlijke en milieuvriendelijke manier om de was te doen. Met behulp van witte, gedistilleerde azijn om uw was te doen kan u helpen geld te besparen en het milieu te beschermen. Het is ook een natuurlijke deodorant.

Waarschuwingen

 • Het overmatig gebruik van witte, gedistilleerde azijn in wasmiddelen kan leiden tot een afbraak van kleding gemaakt van natuurlijke vezels. Artikelen gemaakt van zijde, rayon, acetaat, en triacetaatvezel kan vooral gevoelig voor witte, gedistilleerde azijn.
 • Denk wit, gedistilleerde azijn niet combineren met bleekmiddel. De dampen die voortvloeien uit dit mengsel kan gevaarlijk zijn voor uw gezondheid.

Dingen die je nodig hebt

 • Wit, gedistilleerde azijn