Wkinl

Hoe om vlekken uit de kleren

Als u nog niet had een favoriet artikel van dat niet een vlek van een soort verpest dat artikel van kleding heeft gehad, dan ben je zeker. Voor degenen onder ons die dit is overkomen, moeten we een manier om vervelende vlekken te vernietigen. Helaas zijn niet alle wasmiddelen Verwijder alle typen vlekken.

Hier zijn een paar tips om u te helpen vervelende vlekken te vernietigen:

Stappen

Hoe om vlekken uit de kleren. Voordat u begint met het wassen, altijd weken dienen de kleding, en probeer dan de vlek met behulp van een of iets dergelijks.
Hoe om vlekken uit de kleren. Voordat u begint met het wassen, altijd weken dienen de kleding, en probeer dan de vlek met behulp van een of iets dergelijks.
 1. 1
  Houd labels voor het artikel (s) van kleding. Houd altijd de tag op een stuk van de kleding, zodat u precies weet hoe te wassen het. De labels geven vaak nuttig inzicht hoe je vlekken van dat specifieke artikel van kleding te verwijderen.
 2. 2
  Voordat u begint met het wassen, altijd weken dienen de kleding, en probeer dan de vlek met behulp van een of iets dergelijks.
 3. 3
  Voordat u gaat wassen, zou ik stel met behulp van een getij vlekverwijdering pen voor een betere kans op het krijgen van de vlek uit voor de hand.
 4. 4
  Voor kleding, zoals dacron, of een hoge polyester kleding artikel, is het het beste om een stomerij oplosmiddel gebruiken.
 5. 5
  Wanneer u uw kleding moet wassen, proberen een wasmiddel met enzymen, dat is de duurste vorm van wasmiddel, gebruiken helaas.
 6. 6
  Hopelijk, en het meest waarschijnlijk, de vlek zal worden gegaan.

Tips

 • Hier zijn enkele tips voor specifieke soorten vlekken:
  • Voor Gras vlekken: Wrijf tandpasta op de vlek en schrobben met een tandenborstel voor ongeveer drie minuten. Laat deze vervolgens in een weken dienen gedurende dertig minuten voor het wassen.
  • Inktvlekken: Breng haarlak om de vlek, dan dompelt u de kleding in zijn geheel gedurende dertig minuten. Laat dan is weken in een weken dienen met water en wasmiddel met enzymen. U zult verrast zijn dat de vlek is verdwenen.
  • Bloedvlekken: Weken in koud water, daarna wassen in zo heet als het water dat veilig is voor stoffen. Als het een gekleurd item wilt toevoegen Tide met bleekmiddel voor gekleurde kleding. Als het een wit voorwerp gebruik maken van uw reguliere wasmiddel en voeg 1 kopje bleekwater aan het water. Wil je alle items met bloedvlekken wassen door hun zelf.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet, nooit wassen en drogen het item totdat je proberen om de vlek eruit te komen.