Wkinl

Hoe maak je plastic zakken versmelten in een laptoptas

Er zijn veel dingen die je kunt doen met de vele plastic zakken zweven rond in de wereld, zoals het maken van plastic garen en breien een funky tas van deze, of maak een vlieger! Hoe dan ook, kan de duurzaamheid dat maakt plastic zakken slecht voor het milieu hen goede accessoires maken. In dit artikel leert u hoe u plastic zakken om te zetten in een stevige laptoptas door samen te smelten ze.

Stappen

Hoe maak je plastic zakken versmelten in een laptoptas. Snijd de handgrepen en ze opslaan.
Hoe maak je plastic zakken versmelten in een laptoptas. Snijd de handgrepen en ze opslaan.
 1. 1
  Snijd de handgrepen en ze opslaan.
 2. 2
  Snijd de bodem van de zak.
 3. 3
  Draai de zak binnen te komen of er een logo erop.
 4. 4
  Vouw de zak twee keer, dus je moet acht lagen. U kunt horizontaal vouw verticaal om een plein te creëren, of vouw op dezelfde manier twee keer om een lange rechthoek te maken.
 5. 5
  Maak je klaar om te fuseren beginnen. Open uw ramen voor de ventilatie en zet het strijkijzer op een gemiddelde instelling.
 6. 6
  Sandwich de plastic zak tussen twee stukken vetvrij papier.
 7. 7
  Strijken over de "sandwich". Houd het strijkijzer steeds in beweging te allen tijde. Na 20-30 seconden, flip de "sandwich" over en herhaal aan de andere kant.
 8. 8
  Schil de vetvrij papier uit de buurt van de plastic zak. Controleer voor bellen in het plastic, als die er zijn, gebruik het dan niet voor uw laptop geval, omdat het zal leiden tot scheuren.
 9. 9
  Zekering ongeveer 10 plastic zakken. Een ding dat je kunt doen is uitgesneden logo's en zekering ze op een andere plastic zak, als je grillige voelt. Sla het vetvrij papier voor later.
 10. 10
  Waar al het gesmolten plastic zakken door het trimmen van de zijkanten. (Dit betekent ervoor zorgen dat alle van hen zijn rechthoeken of vierkanten met mooie, rechte zijden en rechte hoeken.)
 11. 11
  Schik ze in een rechthoek die groot genoeg is om je laptop twee keer passen, plus een beetje extra voor een flap.
 12. Zorg ervoor dat er een 2.5 "naadtoeslag rondom.
12
Naai de stukken aan elkaar door ze lichtjes overlappen en met een zigzagsteek.
13
Knip een stukje voeringstof (in dit geval, een oude sweater) dat is hetzelfde formaat als het gesmolten plastic zak stuk.
14
Stapel de stukken in elkaar, de goede kanten op in. Hou ze samen met bobby pinnen (niet rechte pennen, zie hieronder Waarschuwingen).
15
Verwijder de bobby pinnen van de ene korte zijde. Naai de stukken aan elkaar langs de randen, maar laat dit ene zijde open.
16
Draai het binnenstebuiten.
17
Naai een naad ongeveer een centimeter vanaf de genaaide randen.
18
Naai een naad ongeveer twee centimeter vanaf de onderkant (het ingenaaide korte zijde).
19
Vul de binnenkant met de handgrepen en vetvrij papier u gereserveerd, en / of extra plastic zakken. Wanneer u hebt gevuld vier centimeter van de bodem, naai een naad (parallel aan de bodem). Elke keer als je spullen vier centimeter, naai een andere naad. Doe dit tot je ongeveer zes centimeter van de bovenkant.
20
Vouwen en naai de open rand gesloten.
21
Plaats het geval goede kanten op elkaar, waardoor er ruimte voor de flap. Naai op beide zijden en draai hem naar de goede kant.
22
Vouw in en naai de randen van de flap.
23
Voeg klittenband aan de klep te sluiten.
24
Zet in de laptop en je bent klaar!

Waarschuwingen

 • Niet fusing plastic dampen direct inademen.
 • Gebruik geen rechte pennen op het plastic. De gaten zullen verzwakken.

Dingen die je nodig hebt

 • vetvrij papier
 • schaar
 • ijzer
 • plastic zakken (de gekreukte supermarkt soort) uit onder uw gootsteen (of waar u spullen 'em), met name degenen met leuke logo's zoals smiley gezichten
 • stof voor voering
 • bobby pins
 • klittenband
 • naaimachine