Wkinl

Hoe om te leren over hoe freecycle werkt

Heb je gehoord over Freecycle en vroeg zich af wat het was allemaal over? Er zijn nu al meer dan 8 + miljoen leden in meer dan 4000 lokale groepen wereldwijd! Het netwerk biedt particulieren en non-profitorganisaties een elektronisch forum te "recycleren" ongewenste items. Een persoon prullenbak ander schat werkelijk zijn! Lees hier en ontvang de laatste nieuwtjes. Bekijk ook de andere artikelen op Google dat meer over TFN vertellen. * Missie Freecycle is om een ​​wereldwijde gifting beweging die afval vermindert bouwen, bespaart kostbare middelen en verlicht de last op onze stortplaatsen, terwijl waardoor onze leden profiteren van de kracht van een grotere gemeenschap.

 • Deze cyclus van geven helpt gemak afhankelijkheid van consumentisme, terwijl het opbouwen van plaatselijke gemeenschap en het houden van bruikbare post uit de stortplaats.
 • U kunt naar leden online en in persoon weet, als u kiest, en nauwere banden te ontwikkelen om uw lokale gemeenschap.
 • In 2005 werden 100 miljoen ton gered van de stortplaats als gevolg van de inspanningen van lokale Freecycle leden. "Een geschenk op een moment" heeft een enorme impact gemaakt wereldwijd!

Stappen

Hoe om te leren over hoe freecycle werkt. Als u wilt een nieuw huis te vinden voor iets - of het nu een stoel, een faxapparaat, piano, of een oude deur - je gewoon een e-mail aanbieden aan de leden van uw freecycling groep.
Hoe om te leren over hoe freecycle werkt. Als u wilt een nieuw huis te vinden voor iets - of het nu een stoel, een faxapparaat, piano, of een oude deur - je gewoon een e-mail aanbieden aan de leden van uw freecycling groep.
 1. 1
  Bezoek http:/ / freecycle.org, http://freesharing.org of http://sharingisgiving.org om een groep te vinden in uw omgeving.
 2. 2
  Als u wilt een nieuw huis te vinden voor iets - of het nu een stoel, een faxapparaat, piano, of een oude deur - je gewoon een e-mail aanbieden aan de leden van uw freecycling groep.
 3. 3
  Misschien bent u op zoek bent om zelf iets te verwerven. Gewoon reageren op aanbod van een lid, en je kan gewoon krijgen. Daarna is het aan de gever om te beslissen wie het geschenk ontvangt en voor het opzetten van een pick-up tijd voor het doorgeven van de schat.
 4. 4
  De hoofdregel: Everything geplaatst moet vrij, juridische, en geschikt voor alle leeftijden zijn.
 5. 5
  Non-profit organisaties ook profiteren van freecycling.
 6. 6
  Plaats het item of de items die u wilt weg te geven en dat je de gave om te gaan naar een non-profit oorzaak wensen. Het is entirey uw keuze! Het is een gratis fiets van het geven.
 7. 7
  Denk globaal, recyclen lokaal. De Freecycle netwerk staat open voor alle gemeenschappen en alle personen die willen deelnemen. Freecycle groepen worden gerund door lokale vrijwilligers moderators van over de hele wereld die elke lokale groep te vergemakkelijken - achterban op zijn best!

Tips

Waarschuwingen

 • Freecycle leden gebruiken Freecycle groepen op eigen risico.
 • Neem redelijke maatregelen om uw veiligheid en privacy te beschermen wanneer detachering naar groep lijsten of bij het invullen van een directe schenking met een ander lid. Door lid te worden van een Freecycle lijst, gaat u ermee akkoord om geen lijst met eigenaren en moderators, noch iemand die bij The Freecycle Network verantwoordelijk of aansprakelijk voor enige omstandigheid als gevolg van een Freecycle-gerelateerde gifting of communicatie te houden.
 • Gebruik uw gezond verstand bij het aangaan van Freecycling "transacties." U kunt kiezen om te ontmoeten in een openbare gelegenheid bij het doen van uw centrale. U kunt ervoor zorgen dat anderen aanwezig in uw huis bent of neem iemand met u mee wanneer u naar een item opneemt. Houd veiligheid eerst.