Wkinl

Hoe maak je een kinderkamer te versieren zonder schilderen

Uw 5-jarige wil een levensgroot portret van The Wiggles op haar slaapkamer muur, of misschien uw 11-jarige heeft besloten dat ze wil om te leven in een geheel zwarte ruimte met zilveren glitter gepleisterd over het plafond. Hoe kunt u voorkomen dat dergelijke rampen en nog steeds genieten dorst van uw kind voor zelfexpressie? Hier zijn een aantal creatieve (nog tijdelijke) decoratie ideeën die u en uw kind kan gebruiken om zijn of haar ruimte te personaliseren.

Stappen

Hoe maak je een kinderkamer te versieren zonder schilderen. Voor jonge kinderen, gebruiken crêpepapier op een rol (verkrijgbaar bij levering leraar of ambachtelijke winkels) voor vinger, spons, of andere tactiele schilderij.
Hoe maak je een kinderkamer te versieren zonder schilderen. Voor jonge kinderen, gebruiken crêpepapier op een rol (verkrijgbaar bij levering leraar of ambachtelijke winkels) voor vinger, spons, of andere tactiele schilderij.
 1. 1
  Voor jonge kinderen, gebruiken crêpepapier op een rol (verkrijgbaar bij levering leraar of ambachtelijke winkels) voor vinger, spons, of andere tactiele schilderij. U kunt het papier plat, laat uw kind verf aan haar / hartelust, en dan hang het afgewerkte schilderij van de muur van uw kind. Een andere methode is om blanco vellen hangen van plafond tot vloer, zoals behang en laat direct je kind 'body paint' op de muur. Dit kan worden rommelig en onvoorspelbare resultaten, dat wel.
 2. 2
  Pre-tieners zullen genieten van de aloude traditie van het tijdschrift collage. Gebruik een verwijderbare, niet-schadelijke lijm (zoals Sticky Tack) om geknipt foto's van filmsterren, favoriete muzikanten, en begeerde schoenen overal aan de muren te regelen. Het beste deel van leuke activiteit voor het hele gezin, zolang je het niet erg om een ​​beetje rommelig jezelf. Maak handafdrukken, voetafdrukken, en ploetert. Het is als het kleuren van de muren, maar zonder de ouderlijke toorn en blijvende schade.
 3. 3
  Oudere kinderen kunnen al een verzameling van kunstwerken van school kunstlessen. Draai de kamer van uw kind in een mini-museum van framing tekeningen en schilderijen van uw kind met papier, pegboard, of houten kozijnen, en opknoping ze de hele kamer. Dit decoreren techniek is dat je kind elke dag kan toevoegen.
 4. 4
  Als het hart van uw kind ligt op het veranderen van de kleur van de muren volledig, probeer dan met behulp van behang - Zonder eigenlijk plakken het op. Maak een uitstapje naar het huis goederen winkel en kies uit papier monsters of restanten. Wees niet ongerust als de restanten zijn niet groot genoeg om de hele wand bestrijken - het creëren van een collage van verschillende patronen en kleuren maakt deel uit van de pret.
 5. 5
  Om textuur toe te voegen, kies een aantal stofresten uit een ambachtelijke winkel te hangen als wandtapijten. Als uw kind slaapt in een stapelbed, kunnen stoffen worden opgehangen aan de sideboards tot een "tent" te creëren. Dit kan maken dat de kamer groter, en creëert een geweldige plek voor pretend!
 6. 6
  Opknoping mobiele telefoons zijn niet alleen voor baby's. Vullen wat ruimte in de kamer door fashioning een "kroonluchter" uit oude speelgoed, knuffels, of een lichte voorwerpen. Oudere kinderen kunnen genieten van het maken van mobiele telefoons die hun hobby's weer te geven. Baseball cards, oude ballet slippers, en sport linten zijn allemaal goede materialen.
 7. 7
  Opknoping stof van de muren - alleen Gekoppeld aan de top met een aantal nette afwerking nagels - voegt een vleugje kleur aan een ruimte, en je kunt altijd neem het naar beneden. Probeer ook opknoping fotolijstjes (met spijkers door de stof) op de bovenkant van de stof blad aan een mooie foto collage te hebben.
 8. 8
  Voeg sierknoppen aan het meubilair. Duizenden zijn nu beschikbaar, zult u een die betrekking zal hebben op iets belangrijks in het leven van uw kind te vinden - hun favoriete sport, een dier ze houden van... Je kunt zelfs je ze echt betrokken door hen te laten hun eigen knoppen te schilderen!
 9. 9
  Self-stok, afpelbare, behang grenzen, muurschilderingen, en ontwerpen. Ze hebben geen schade aan de muren, maar voegen veel kleur en karakter. Heeft uw zoon uit-gegroeid ABC's en cartoon auto's? Schil ze af, wast de muren, plakken op de Batman grenzen en stickers. Ze zijn verkrijgbaar bij vele plaatsen die behang, alsmede on-line te verkopen. Zij zal duren voor een jaar ten minste. Eigenlijk zijn deze zelfklevende randen zijn mooi voor het toevoegen van een eenvoudige splash van kleur aan elke kamer. Sommige van deze producten zijn 'goedkoop uitziende' (zoals planken papier), maar velen zijn niet te onderscheiden van kwaliteit behang.
 10. 10
  Vergeet niet om kunst en andere decoraties laag genoeg voor het kind te waarderen hangen... en ja, raak. Kamers's te veel mooi-versierde kinderen hebben de foto's, planken, etc. allemaal op volwassen hoogte. Who cares als het lijkt alsof het kwam uit een tijdschrift? Wiens kamer is het toch? Zet dat ABC poster neer op peuter-niveau, zodat ze kan het waarderen.

Tips

 • Maak een dagje uit van decoreren. Nodig de vrienden van uw kind aan spons-verf de behangen wanden. Dit zal het proces nog spannender te maken en laat je kind weten dat creativiteit is belangrijk en leuk.
 • Heeft veel geld niet uitgeven aan decoraties. Vergeet niet, creativiteit is het doel hier. Uw kind zal meer trots zijn op een kamer vol met haar eigen kunstwerken en vindingrijkheid dan ze wil van dure winkel koopt decoraties. Trouwens, je weet dat kinderen veranderen hun smaak snel, en misschien willen een decoratie te vervangen bijna zodra ze zetten het op.
 • Houd een oogje op favoriete personages - tijdschriften, schoenendozen, kleding-tags, tandpasta dozen, wat dan ook. Beelden gesneden uit een schoenendoos, kan een favoriet boodschappentas etc. worden geplakt op de muur, bijvoorbeeld een Spiderman die 'swingende' uit een 'web' gemaakt uit een stuk garen.

Waarschuwingen

 • Wanneer opknoping mobiele telefoons, moet u ze buiten het bereik van jonge kinderen die zou kunnen proberen om op te hangen op hen of ze trekken. Zorg er ook voor dat er geen scherpe randen of zware stukken die schade indien de mobiele valpartijen kan veroorzaken. Wandtapijten moet ook veilig worden opgehangen, vooral als ze een stapelbed worden bevestigd of worden gebruikt om een ​​tent te maken. Zorg ervoor dat kinderen zijn oud genoeg om te begrijpen dat de stof niet is bedoeld om op te hangen of op te spelen.
 • Als ze aandringen op zware dingen, spijker ze vast, anders, ze kunnen op het kind vallen en ernstig letsel veroorzaken.
 • Zorg ervoor dat alle verf die u gebruikt is een niet-giftige formule. De meeste verven ontwikkeld voor gebruik van kinderen zal deze aanwijzing op de verpakking.
 • Houd gordijnen weg van verlichting en plafondventilatoren. Dit geldt ook voor papieren boven bureaulampen - je weet nooit wanneer band zal haar kleverigheid verliest en laat een poster doorzakken naar beneden op een gloeilamp. (Er geweest, gezien dat, verloor een favoriet poster - maar gelukkig niet mijn huis).