Wkinl

Hoe je huis gasten die te lang blijven hanteren

Hebben te lang blijven hun welkom is nooit een prettig ding. Hier is wat te doen, wanneer de gasten gewoon niet de hint te krijgen en naar huis gaan!

Stappen

Hoe je huis gasten die te lang blijven hanteren. Graag uw gasten wanneer ze goed gedragen.
Hoe je huis gasten die te lang blijven hanteren. Graag uw gasten wanneer ze goed gedragen.
 1. 1
  Grenzen stellen. Preventie is de sleutel. Voordat iemand daadwerkelijk landt op de deur, laat ze weten hoe lang je bereid bent om ze te laten blijven in uw huis bent. Beslis als een familie en dan duidelijk en direct in je communicatie. Je zou kunnen zeggen: "Tuurlijk, willen we graag aan u zien. We zijn morgen beschikbaar tot 18:00" Of, als het een nachtelijke gast, zeggen: "Ja, kom en verblijf bij ons, willen we graag aan u voor hebt twee dagen. " Op die manier weet iedereen de parameters.
 2. 2
  Graag uw gasten wanneer ze goed gedragen. Als ze helpen met de afwas of aanbieding om naar te kijken je kinderen, dank hen. Succesvolle relaties hebben een 5-1 verhouding van appreciaties voor kritiek en ja, dat je relatie met je moeder-in-law is inclusief! Ze zou een beest te zijn, maar hoe meer je kunt vinden om te waarderen over haar, hoe makkelijker het zal zijn voor u om samen te zijn in dezelfde ruimte.
 3. 3
  Houd uw grond. Het is zo gemakkelijk zodra iemand daadwerkelijk is geplant op je bank voor hen om langer te blijven dan je gepland. Als ze proberen om langer te blijven dan u afgesproken, vriendelijk laat hen weten dat het tijd is om te gaan. Je zou kunnen zeggen: "Het was een geweldig bezoek en onze tijd samen is al op. Bedankt voor het zijn een geweldige gast en houden ons schema. Zie je volgend jaar."
 4. 4
  Verwacht lichtgeraakt displays van 'wie denk je dat je bent! " Veel mensen verwachten dat anderen om hun eigen wensen af ​​te zien om hen gelukkig te maken. Maar alleen u kunt uw eigen geluk te creëren en je moet. Mensen die willen de grenzen van anderen te duwen vaak boos en creëren drama. Op deze manier, ze voelen dat ze macht hebben in hun leven. Door het creëren van duidelijke grenzen en vasthouden aan hen, bent u demonstreren echte macht, een vaardigheid die ze niet hebben, die dreigen om ze te kunnen voelen. Ze kunnen het gevoel gekwetst of ze kunnen voelen bang. Laat ze hun gevoelens te hebben zonder te proberen om ze te redden.
 5. 5
  Kies voor jezelf en je gezin te eren voor het creëren precies wat je allemaal wilden. Vind een manier om te vieren na de gasten is gegaan. Delen met elkaar de dingen die moeilijk of eng vond en die prachtige en empowerment waren.
 6. 6
  Probeer doorschemeren met beleefde manieren. Bijvoorbeeld, kunt u gapen, kijk naar de klok / horloge, en zeggen: "Oh, het is al zo laat al. Ik ben zo moe..."

Tips

 • Soms moet je toegeven dat je bent stijf gastheer, en misschien uw ideeën over gastvrijheid zijn grenzend aan agressieve gastvrijheid. Als u wijzen op mensen die u hebt uitgenodigd om uw huis ze dankbaar u bent moet "worden gedoofd," of maak hints over hoe ze meer gerechten moeten doen, misschien moet je uitnodigen via huis gasten heroverwegen. Iemand die geniet van onderhoudend en hosting wordt niet verwacht dat hun gasten om hop aan het, en u als de gastheer zou hebben ingehuurd catering en schoonmaak diensten als je overweldigd voelen. Een gastheer is gerechtigd om bepaalde regels over gasten die hun huizen te bezoeken, maar sommige hosts misschien beter af alleen het niet uitnodigen van mensen over bij allen. Misschien moet u kiezen voor een bezoek aan familie en vrienden in hun huis voor Thanksgiving of Kerstmis plaats. Ook, als de gastheer je zou willen denken over dingen die je zou hebben gezegd of gedaan dat eerdere gasten van het huis heeft gehouden van die naar uw huis, en nadenken over hoe er een mogelijkheid kon je een meer grootmoedige gastheer te zijn als er gasten zijn. Uw huidige gast zal liever in een hotel in de toekomst als ze zijn gemaakt om het gevoel dat ze schatplichtig aan u om voor elk klein ding, of ze kunnen heroverwegen of bezoek met u is, zelfs hun tijd waard.
 • Wanneer individuen binnen een gezin hebben verschillende wensen voor de duur van het verblijf, is het best om te gaan met het laagste aantal dagen. Bijvoorbeeld, als de vrouw de moeder komt en de vrouw zegt "Oh ze kan verblijven voor een week", maar de man zegt, "Uh, ik denk dat ik kon alleen omgaan met twee dagen." Gaan met het laagste aantal dagen en manieren voor de vrouw en haar moeder om samen te komen buiten het huis, tijdens de extra dagen te vinden. Misschien is de moeder blijft bij andere familie of in een hotel en zij en haar dochter gaan winkelen.
 • Doe je best om je gevoel voor humor houden. Toen dronken oom Bert begint kwijlende en het vertellen van vieze moppen voor de kinderen, een manier vinden om te lachen als je hem begeleiden de deur uit of in ieder geval uit naar de garage.
 • Als college-leeftijd jonge mannen te lang blijven hun onthaal vanwege gamesessies, wordt het duidelijk dat een volwassene heeft om in te grijpen. In mijn ervaring, kan dit op gaan voor weken, vooral in de zomer. Boodschappen zijn niet het enige probleem. De volwassene moet up-front over grenzen van tijd gelijk vanaf het begin. Men denkt dat dit nooit zou gaan voor weken, maar het doet. Verwacht dat de zoon te communiceren met zijn vrienden werkt niet. Een alleenstaande moeder kan hebben meer moeite aanpakken van het probleem. Een mens kan alleen maar zeggen: "Ga naar huis," en er geen ruzie ontstaat, om welke reden dan ook. Moeder heeft om stevig in de get-go over hoe lang ze dit zullen doorstaan.
 • Spreken van Oom Bert, een lijst van de huisregels en post ze: niet roken, geen drinken tot het punt van kwijlende, geen plassen op de voorkant struiken, iedereen die kritiek heeft op de afwas doen en zeggen vijf appreciaties van de persoon die ze bekritiseerd, Iedereen die Jane vraagt ​​waarom ze niet is getrouwd maar heeft een hele liefdeslied te zingen! Wanneer iemand de regels overtreedt, wijzen alleen maar aan je lijst en glimlach.

Waarschuwingen

 • Omgaan met familieleden is vaak de grootste oorzaak van stress tijdens de feestdagen. Kerngezin zijn degenen die op dit moment leven in uw huis. Iemand anders, maakt niet uit hoe verbonden door bloed ze zijn, is uitgebreide familie en is onderhevig aan de huisregels, besluiten en parameters, maar niet krijgt om te beslissen over de regels.