Wkinl

Hoe kunt u uw bezittingen te pakken bij het verplaatsen

Zelfs als je niet kunt wachten om te leven in uw nieuwe huis, te beteugelen uw enthousiasme en de drang weerstaan ​​om al je bezittingen proppen eender welke manier in dozen.

Stappen

Hoe kunt u uw bezittingen te pakken bij het verplaatsen. Pak een kamer in een tijd, indien mogelijk, en beginnen met de items die het minst vaak worden gebruikt.
Hoe kunt u uw bezittingen te pakken bij het verplaatsen. Pak een kamer in een tijd, indien mogelijk, en beginnen met de items die het minst vaak worden gebruikt.
 1. 1
  Pak een kamer in een tijd, indien mogelijk, en beginnen met de items die het minst vaak worden gebruikt.
 2. 2
  Schrijf een lijst van alles wat je bent inpakken, in het bijzonder als het waardevol. Boeken, cd's, dure kleren. Ook, neem nota van het item dat wordt welke doos.
 3. 3
  Gebruik stevige dozen. Vul de doos tot de rand en sluit het deksel. Op die manier kunt u gemakkelijk stapelen dozen op de top van elkaar.
 4. 4
  Tape de onderkant van de doos stevig zodat deze niet wijken.
 5. 5
  Vul nooit een doos totdat het is zo zwaar dat je niet veilig kunt optillen. Verdeel de zware voorwerpen over een paar dozen. Evenwicht dozen met lichtere voorwerpen zoals handdoeken en knuffels. Verpak de lichtere voorwerpen boven.
 6. 6
  Gebruik noppenfolie of kranten bij het ​​inpakken van breekbare voorwerpen. Echter, krantenpapier zodat vlekken gebruiken krant selectief. Schoon papier kan goedkoop worden gekocht bij bewegende aanbod winkels.
 7. 7
  Markeer dozen. Dozen moeten worden gemerkt "Fragile" en "This side up" verkeerd gebruik te voorkomen.
 8. 8
  Label elke doos duidelijk en welke kamer het behoort. Schrijf aan de zijkanten van de doos ook.
 9. 9
  Pak een aparte doos van essentiële u nodig heeft voor de eerste nacht in je nieuwe huis. Omvatten items zoals toiletartikelen, wc-papier, flessen water, snacks en een verandering van kleren in het geval je kunt niet alles uit te pakken in de tijd.

Tips

 • Weg te gooien of te doneren junk je niet wilt nemen om uw nieuwe plaats. Niet meer laten inpakken!
 • Pak boeken en zware voorwerpen in kleinere dozen.
 • Nationale supermarkten (Walmart) laat je de winkel voor dozen lopen toen ze de opslag van de winkels 23:00-01:00. U kunt dozen in vele afmetingen. Ontbijtgranen, luier en huishoudelijke artikelen dozen zijn een goede grootte en duurzaam. Neem gewoon een kar en zwerven door de winkel. Ze doen check de kar als u vertrekt dus niet proberen om iets te sluipen langs hen.
 • Tape is goedkoop. Gebruik veel van. Sluit doos bodems goed. Krijg kleefband of verpakking tape en tape schroeven en andere kleine dingen die kwam uit iets terug tegen. U wilt de juiste schroef iets monteren zonder het te halen van de 100 anderen als je er bent.
 • Vul lege ruimtes met extra papier.
 • Heb dozen niet labelen met inhoud als de inhoud zijn waardevol. In plaats van het schrijven van "Silver Service-Fragile" je moet iets dat maakt het geluid minder diefstal uitnodigen, terwijl met de fragiele aard van de inhoud te schrijven. Bijvoorbeeld: "oude gerechten Mom's" in plaats van "Fine China"
 • Niet pak een doos vol boeken of papierwerk - je zou niet in staat zijn om het te dragen op alle. Vul het halverwege met boeken, en vul het met lichtere spullen.
 • Braaklegging een gebied van het huis waar je alle verpakte dozen kunnen zetten. Gebruik een kamer die niet dagelijks wordt gebruikt, zoals de formele eetkamer of woonkamer. Het zal u niet struikelen over dozen en kunt u een beter idee van wat je hebt en waar dingen hebben.
 • Digitale foto's - Gebruik de camera om de inhoud van de vakken te documenteren.
 • Koop dozen van een lokale verhuisbedrijf. Wanneer dozen zijn van gelijke grootte ze stapelen beter. Deze boxen hebben ook genoteerd aan de zijkanten van de doos kamers zodat u alleen het vakje naast de kamer de doos gaat.
 • U-haul en andere natie bedrijven bieden doos terug te kopen diensten. Als u te veel boxen te kopen kunt u terugkeren de ongebruikte voor een volledige terugbetaling. Deze dozen zijn ook vrij stevig, zodat u kunt hergebruiken of stash in uw zolder totdat je weer bewegen. Sommige nationale bedrijven bieden zelfs gratis verzendkosten, zodat u kunt wat geleverd of ga naar de lokale locatie.