Wkinl

Hoe om te gaan groen

Groen is de overheersende kleur in de natuur, en vandaag de dag het wordt vaak geassocieerd met milieuvriendelijke keuzes en levensstijlen. Als u wilt gaan groen, hier zijn verschillende ideeën / suggesties om je slag met uw "Go Green Project".

Stappen

Hoe om te gaan groen. Bezoek uw staat van de website milieu - Sites zoals environmentminnesota.
Hoe om te gaan groen. Bezoek uw staat van de website milieu - Sites zoals environmentminnesota.
 1. 1
  Bezoek uw staat van de website milieu - Sites zoals environmentminnesota org of texasenvironment.org (elke staat heeft een website) hebben een header "Take Action", waarin tips over het helpen van de lokale omgeving en zelfs petities te ondertekenen geeft..
 2. 2
  Maak van uw volgende evenement een groene. Gewoon omdat je wilt gaan groen betekent niet dat je nodig hebt om te bezuinigen op de goede tijden. Groene gebeurtenissen nog steeds toelaten om te vieren en zijn gezond en milieuvriendelijk tegelijk. U kunt zelfs Heb een groene bruiloft!
 3. 3
  Maatregelen nemen om het broeikaseffect te verminderen. Er zijn veel, veel dingen die je kunt doen om de uitstoot van broeikasgassen te beperken in de atmosfeer. Kortom, hoe minder we afhankelijk van fossiele brandstoffen, hoe beter!
 4. 4
  Kweek je eigen eten. Als u toegang tot enkele grond hebben, misschien kan je duurzame landbouw praktijk. Als alles wat je hebt is een balkon, kunt u nog steeds groeien dingen zoals bonen en erwten, tomaten en kruiden in potten. En als alles wat je hebt is een venster, uitgegroeid tot een guerrilla gardener: vind een patch van vuil overal in uw buurt en planten spullen daar. Wat je niet kan groeien, steun uw lokale boeren en kopen op een boerenmarkt.
 5. 5
  Word rond groen. Overweeg of je kunt leven zonder auto. In eerste instantie zou je denken dat het onmogelijk is, maar er zijn zoveel andere manieren om rond deze dagen. Als je niet een deel met je auto, overweeg dan de aanschaf van een hybride, met behulp van biodiesel, en. Vervang zo veel van uw auto gebruik mogelijk met de volgende:
 6. 6
  Let op je water. Zoeken naar manieren om water te besparen rond het huis, en anderen aanmoedigen hetzelfde te doen. U kunt ook water te besparen buiten het huis met een slapende gazon of door xeriscaping. Naast het gebruik van minder water, stappen naar het houden van het water hebben we al mooi en schoon: Hoe waterverontreiniging te verminderen. Als er geen lekken in de kraan, zet ze meteen.
 7. 7
  Verminderen, hergebruiken en recyclen! In een consumptiemaatschappij, kan het moeilijk gaan, zelfs voor een dag te zijn zonder iets te kopen. Wanneer je spullen te kopen, proberen ervoor te zorgen dat het spul dat een lange tijd zal duren en kan meerdere doelen dienen; voorkomen dat het kopen wegwerpartikelen wanneer mogelijk. Ook overwegen de 'groenheid' van het bedrijf dat het gemaakt! Voordat iets weg te gooien, proberen uit te vinden creatieve manieren om het te hergebruiken. Je zou verbaasd zijn wat je kunt doen met oude Altoids blikjes,, plastic zakken, plastic flessen, en, nou ja, alles.
 8. 8
  Groen uw kast. Je kan zeker groen zijn zonder het dragen van groen. De eerste regel is om nooit kleding weg te gooien; altijd doneren aan een liefdadigheidsorganisatie zodat het kan worden hergebruikt door iemand anders. Maar voordat je zelfs een deel van een kledingstuk, probeer te denken van de manieren waarop u kunt het vernieuwen en geef het een beetje extra kilometers. Er zijn meer dan 20 manieren waarop u kunt een t-shirt te geven een make-over. Een broek kan gemakkelijk worden een portemonnee. Zo kan een beha, voor die kwestie. Zelfs een reis naar de kleermaker kan een slecht uitgerust kledingstuk om te zetten in een flatterende outfit. Als je gaat winkelen, gunst.
 9. 9
  Genieten van het buitenleven. Communiceren met de natuur is meer bronvriendelijke dan naar de bioscoop of restaurant of winkelcentrum. In plaats van het reizen met een camper, waarom ga je niet kano kamperen Go? In plaats van McDonald's of Wendy's, waarom ga je niet munchies de natuur vinden? In plaats van een verblijf in een hotel, waarom ga je niet een tent of een toonhoogte hangmat?
 10. 10
  Groen uw huis. Overweeg dus je moet minder ruimte te verwarmen of te koelen en minder ruimte op te vullen met dingen die je echt niet nodig. Als u wilt extra groen te zijn, Gaan leven in een klein huis, Camp als een levensstijl, of leven in uw auto!
 11. 11
  Onthoud de 3 r's-verminderen, hergebruiken en recyclen!
  • Vermindering van de hoeveelheid afval die u gebruikt! Breng uw eigen boodschappentas, gebruik dan een herbruikbare waterfles, en investeren in een goede mechanische potlood!
  • Hergebruik van afval! Zou dat een goede potlood houder kan maken? Of misschien dat de tas kan worden gebruikt voor Bowser's 'cadeautjes'?
  • Recycleren! Als je het geluk hebt om een ​​recycling programma in uw regio zijn, recycleren! Het zal weer even wennen!

Tips

 • Deelnemen aan projecten lokaal - basisbewegingen zijn sterker. + * Is heel groen, maar niet voor de bangeriken!
 • Als je gaat winkelen, Do furoshiki (wrap en dragen dingen met vierkante doek).
 • is heel groen, maar niet voor de bangeriken! Probeer groen bewustzijn te bevorderen door zaken als stickers en flyers. + * Als je gaat winkelen, Do furoshiki (wrap en dragen dingen met vierkante doek).
 • zet een baksteen in de TANK van de wc aan het water dat wordt gebruikt per spoeling te verminderen
 • Gebruik herbruikbare waterflessen
 • eet lokale groenten en fruit
 • Begin met kleine projecten en bewegen tot grote bedrijven. + * U kunt helpen het milieu en geld besparen door het maken van uw eigen cosmetica ook.
 • Probeer deze eenvoudige (en meer geavanceerde) manieren om groen te gaan:
 • doen twee autoritten minder per week (er zijn uitzonderingen)
 • U kunt helpen het milieu en geld besparen door het maken van uw eigen cosmetica ook.
 • hebben een plant of twee in uw huis, niet alleen helpt het milieu, maar het is gezond ook.
 • recycleren
 • Carpoolen is groen en een grote. Een sociale manier om 's morgens te beginnen.