Wkinl

Hoe te overleven bewegende

Bent u verhuisd naar een nieuwe staat of land? Hou je van de plaats? Als je dat niet doet, probeer het verkennen van enkele van de positieve aspecten van het verplaatsen, zoals nieuwe plekken, nieuwe vrienden, en hopelijk, een heel nieuw avontuur. Dit artikel gericht op kinderen zal u vertellen hoe te overleven af ​​te stappen voor de eerste keer.

Stappen

Hoe te overleven bewegende. Wanneer je vindt dat je vertrekt, krijg je een notebook waar al je vrienden kunt contactgegevens en goed wensen voor uw nieuwe huis te verlaten.
Hoe te overleven bewegende. Wanneer je vindt dat je vertrekt, krijg je een notebook waar al je vrienden kunt contactgegevens en goed wensen voor uw nieuwe huis te verlaten.
 1. 1
  Wanneer je vindt dat je vertrekt, krijg je een notebook waar al je vrienden kunt contactgegevens en goed wensen voor uw nieuwe huis te verlaten.
 2. 2
  Bel je oude vrienden.
 3. 3
  E-mail,, verzenden pakketten, en vraag hen om u pakketten te sturen naar uw nieuwe woning.
 4. 4
  Proberen en maak afspraken met je ouders om te kijken of je kon gaan en bezoek je oude vrienden of uw vrienden te bezoeken u.
 5. 5
  Zorg ervoor dat u probeert om vrienden te maken met een heleboel mensen. Als je niet graag een van je nieuwe vrienden, iemand vinden die je kunt tenminste wenden tot. Probeer niet te houden aan slechts een persoon. Probeer het en vind iemand die je kunt vertrouwen met geheimen en die is zeer respectvol. Wanneer je naar beneden kunt kijken om ze uit te gieten al je verdriet.
 6. 6
  Soms kan het geen kwaad om te huilen. Door dit te doen in uw kamer of met je ouders kan nuttig zijn. Soms moet je gewoon om het allemaal uit te laten.
 7. 7
  Niet negatief denken over de plaats. Denk maar aan het als een avontuur.
 8. 8
  Zoek een activiteit, zoals een club of groep betrokken bij krijgen.

Tips

 • U bent degene die is het verkennen van een hele nieuwe wereld, niet je vrienden, dus vertel hen hoe het is!
 • Blijf op de hoogte op social networking websites
 • Bel ze op hun verjaardagen.
 • Vergeet niet dat iedereen krijgt verdrietig soms, maakt niet uit hoe lang je in een plaats hebben geleefd. Hebben vrienden uit je oorspronkelijke huis sturen u ansichtkaarten, foto's en pakketten. U kunt ze kleine geschenken in ruil (bijvoorbeeld een favoriete pakje kauwgom) te sturen.
 • Schrijf naar hen en vertel hen wat je doet.
 • E-mail ze met E-cards.
 • Maak een kaart of vriendschap armband.

Waarschuwingen

 • Leven niet in het verleden - in contact blijven met je oude vrienden, maar probeer om nieuwe te maken, ook. Indien mogelijk, voeren ze aan elkaar.