Wkinl

Hoe maak je een wilde eend ei uitbroeden

Wilde eenden zijn geweldige dieren. En soms, wilt u hen helpen broeden. Dit artikel zal u uitleggen over hoe het te doen.

Stappen

Hoe maak je een wilde eend ei uitbroeden. Zoek een lokale winkel met een broedstoof of bestel een online.
Hoe maak je een wilde eend ei uitbroeden. Zoek een lokale winkel met een broedstoof of bestel een online.
 1. 1
  Zoek een lokale winkel met een broedstoof of bestel een online. Uw lokale supermarkt of County Co-Op kan meestal helpen met dit of kunt u een zoekopdracht voor "pluimvee incubator" en bestel online doen. Ze beginnen bij ongeveer 75€ 0,00 plus S / H.
 2. 2
  Bestel vruchtbare eieren online of zoek een lokale boer met vruchtbare eieren. Eieren worden verzameld en opgeslagen bij kamertemperatuur gedurende maximaal 7 dagen bij kamertemperatuur of bij 55V en een vochtigheid van 60% gedurende 14 dagen, de kelder is een ideale plaats voor. Om uw kansen op een volledige luik verhogen hoe eerder je ze in de betere broeden. Alvorens eieren in de broedmachine een potlood en voorzichtig schrijft een O enerzijds en een X aan de andere zijde (zijde niet boven en onder). Dit zal u helpen bijhouden waar de eieren daarna te draaien.
 3. 3
  Start incubator enkele uren voor het toevoegen van de eieren om te controleren of de temperatuur stabiliseert op 98-99 0,9 graden F en vochtigheid op 30-50%. Ik heb geconstateerd dat het starten van mijn incubator 24 uur voordat laat meestal genoeg tijd voor alle kleine aanpassingen voorafgaand aan incubatie van de eieren worden gemaakt.
 4. 4
  Plaats eieren in de broedstoof met ofwel de X-of O bovenop.
 5. 5
  Draai eieren minstens drie keer per dag, half keer iedere omwenteling. Draai altijd een oneven aantal malen zodat het kuiken slaapt op een andere kant elke nacht. Als uw incubator heeft een automatische ei rotator maak je geen zorgen over het draaien van uw eieren als de incubator zal de afslag voor u doen. Plaats nooit de eieren kleine belanden in het draaien van bakken!
 6. 6
  U kunt de eieren gedurende het broedproces controleren door een hoge energie zaklamp tot ze in een donkere kamer. Sommige mensen adviseren het verwijderen van eieren als duidelijk is dat ze niet vruchtbaar. Als je begint te zien een ei gaan bruine druppels op de buitenzijde van de eierschaal te ontwikkelen die eieren niet vruchtbaar en moet worden verwijderd.
 7. 7
  Op dag 25 de temperatuur te verlagen tot 97-98f en verhogen de luchtvochtigheid tot 70%. Dit zal helpen bij het broedproces en ook helpen houden ei deeltjes plakken aan uw nieuwe kuikens.
 8. 8
  De eieren moeten beginnen te broeden op dag 28. Na het uitkomen van de kuikens zal moeten drogen ten minste 75% van de weg in de incubator voordat je ze verplaatsen naar de broedmachine. Uw broedmachine moet een gebied groot genoeg is om je eendjes tegemoet te komen, waardoor ze minstens 6 vierkante inch per eendje. Stel uw broedmachine met een broedmachine lamp (ook van uw lokale supermarkt) of een warmtelamp met een 75-100 watt lamp, droog hooi, zeer ondiep zoet water, en niet-medicinale eend voorgerecht eten. Een lange Rubbermaid ™ opslagcontainer werkt geweldig. Zij moeten in staat zijn om een ​​temperatuurgradiënt heeft. Als ze hijgen en weg te blijven uit de bol, verminderen de warmte door het optrekken van de lamp of het verlagen van de wattage van de lamp. Als ze elkaar kruipen onder de gloeilamp en huilen, verhogen de temperatuur door het verlagen van de lamp of het verhogen van het wattage van de lamp (niet te overschrijden 100). Laat ze dan genoeg ruimte, zodat als ze te heet worden, zodat ze weg kunnen verhuizen van de lamp. Houd ze met veel vers water en voer en vooral GENIETEN!

Tips

 • Als je een vijver, kijk daar. Je zou kunnen krijgen geluk.

Waarschuwingen

 • Niet kies de eenden die door hun benen of voeten.
 • NIET schadelijk zijn voor de eendjes.