Wkinl

Hoe maak je pindakaas maken

Pindakaas is een voedingsmiddel dat u gemakkelijk en goedkoop kunt maken in uw eigen keuken, omdat het niet veel ingrediënten nodig. Het maken van uw eigen pindakaas zal ook zorgen voor een gezonder alternatief voor de commerciële, winkel-kocht natura, zoals zelfgemaakte pindakaas vrij van conserveringsmiddelen zal zijn. Als je een goede, goedkope levering van kan vinden pinda's, kan het maken van pindakaas te helpen geld te besparen, terwijl het u met uw eigen smakelijke partij van eigengemaakte pindakaas. Natuurlijk zou de houdbaarheid van eigengemaakte pindakaas korter in vergelijking met de merknaam tegenhangers, maar de kansen zijn, uw zelfgemaakte pindakaas zou zijn allemaal opgeslokt, zelfs voordat je de kans om de houdbaarheid te overwegen te krijgen!

Ingrediënten

Maakt ongeveer 1 1/2 kopjes pindakaas.

 • 2 kopjes peanuts (optie: kopen pre-geroosterd, [gezouten] pinda's)
 • 1 1/2 theelepels pinda-olie of plantaardige olie (indien gewenst)
 • 1/2 theelepel suiker (indien gewenst)
 • snufje zout (indien gewenst)

Stappen

Hoe maak je pindakaas maken. Spreid de pinda's op een bakblik.
Hoe maak je pindakaas maken. Spreid de pinda's op een bakblik.
 1. 1
  Spreid de pinda's op een bakblik.
 2. 2
  Bak de pinda's in een 350 graden F oven gedurende 6 tot 8 minuten, schudden ze elke 2 minuten om ervoor te zorgen dat ze niet verbranden.
 3. 3
  Laat de pinda's om af te koelen na het branden.
 4. 4
  Giet de 2 kopjes geroosterde pinda's in een keukenmachine met een metalen mes bevestigd.
 5. 5
  Voeg 1 1/2 el plantaardige of arachideolie. Bedek de kom met de keukenmachine deksel en hak de pinda's en gedurende 2 tot 3 minuten of tot het mengsel een bal vormt.
 6. 6
  Schraap pinda neer van de keukenmachine schaal in de bodem, zo nodig, bij het ​​verwerken van de pinda's. Verder verwerken van het mengsel totdat het van de gewenste consistentie. Voor gladde pindakaas, moet u het mengsel gedurende een langere periode te verwerken.
 7. 7
  Proeven van de vers gemaakte pindakaas en voeg een scheutje zout of suiker, indien nodig.
 8. 8
  Voeg kleine hoeveelheden bruine suiker, melasse, of, als u liever een zoetere smaak.
 9. 9
  Lepel pindakaas in een luchtdichte verpakking. Bewaren in de koelkast voor een dag of twee, zodat het kan in ingesteld op een mooie pindakaas plakken.

Tips

 • Als je van dikke pindakaas, die rond 1/4 kop van pinda's opzij, terwijl hakken van de rest in de keukenmachine. Gooi ze in de keukenmachine alleen wanneer de rest van de pinda's bijna gaar zijn en zijn glad in consistentie, en verwerken ze voor een paar seconden om de brokken te maken.
 • Overwegen te bezuinigen op de olie in de toekomst batches totdat u geen gebruik maken. Natuurlijke pindakaas bevat niets anders dan pinda's, dat is een zeer gezond en lekker eten die rijk zijn aan eiwitten.
 • Als u wilt helpen om afscheiding van de olie uit de pinda's naar beneden, gebruik dan een olie die bij kamertemperatuur vast, zoals palmolie, kokosolie of cacaoboter.