Wkinl

Hoe maak je haren van huisdieren te verwijderen


Haar van een geliefd dier kan erg frustrerend als het vindt zijn weg in je kleding, tapijt en stoffering. Begin niet met het vermijden van je favoriete dier hoor. Dit artikel geeft informatie over hoe om haren van huisdieren uit vrijwel elk oppervlak te verwijderen.

Stappen

Hoe maak je haren van huisdieren te verwijderen. Weeg het naar beneden.
Hoe maak je haren van huisdieren te verwijderen. Weeg het naar beneden.
 1. 1
  Weeg het naar beneden. Bevochtig de palm van je hand. Veeg de haren van huisdieren uit in een neerwaartse beweging. Het haar zal bal op en blijf bij je vochtige hand. Dit werkt omdat het haar nat wordt, dus zwaarder. Dit resulteert in het feit dat het niet in staat om in reactie op de statische elektriciteit terug te vliegen naar je broek (of wat oppervlak je mee bezig bent).
 2. 2
  Nauwelijks temperen een schone, regelmatige keuken. Gebruik een spons mop als je het verwijderen van haren van huisdieren uit een low-hoogpolig tapijt, in welk geval de vloer moet grondig worden gestofzuigd eerste. Wrijf de stof, bekleding, of tapijt met de spons. De vacht moet omhoog rollen in klonten die je eraf kunt halen met de hand.
 3. 3
  Zet op een latex handschoen. Wrijf het oppervlak met het op. De haren van huisdieren moet vasthouden aan je handschoen. Dit werkt ook met rubber handschoenen of een doek tuinhandschoenen met een rubberen coating op de handpalm. Een rubberen haren duwbezem kan werken op dezelfde manier op de verdiepingen. Bevochtig de handschoen of rubberen gedeelte van de handschoen voor meer efficiëntie.
 4. 4
  Blaas een ballon. Wrijf het over het oppervlak dat haren van huisdieren op het heeft. De statische op het oppervlak van de ballon zal het haar (en werkt op de jouwe, ook!), Die je kunt verzamelen en vervolgens opnieuw gebruik maken van de ballon om meer haar te krijgen te trekken.
 5. 5
  Wrijf velcro krulspelden op het oppervlak om het haar te vangen. Als de krultang een metalen binnenvorm kan worden gebogen hoeken bereiken.
 6. 6
  Toepassing wasverzachter. Een wasverzachter blad dat normaal gesproken gaat in de droger kan worden gebruikt voor het ophalen haren van huisdieren. U kunt ook mist het oppervlak met een mengsel van wasverzachter en water om "prep" het gebied voor het verwijderen van de haren van huisdieren met behulp van een van de andere methoden.
 7. 7
  Overweeg preventieve maatregelen. Plaats uw kleding in een gebied geïsoleerd van uw huisdieren orgroom ze regelmatig om de hoeveelheid losse haren te verminderen op hen. Je moet ook regelmatig stofzuigen tapijten en meubels, en was de kleedjes en beddengoed dat de huisdieren hebben Contact.
 8. 8
  U kunt gebruik maken van plakband los te laten wat bont. Net wikkel sommige rond je hand met de plakkerige, klevende deel uit te steken en tik er op de vacht bedekte gebieden.
 9. 9
  Gebruik een rubberen bezem. Dit is effectief voor bijzonder hardnekkige haren van huisdieren die kleeft aan het oppervlak. De borstels werken met statische elektriciteit en het haar springt op de borstel.

Tips

 • In het kantoor, de kleverige eenzijdige duidelijk etiket houders rederijen bieden een uitstekende ontharing handschoen.
 • Kleding kan in de wasmachine en in de droger gestopt worden met een statisch blad. Als het eenmaal is schoongemaakt, ophangen. Wees voorzichtig, want donkere effen kleuren hebben de neiging om te spotten (bijna lijkt op vetvlekken) wanneer ze de enige kleren in de droger met een droger blad.
 • Gebruik afplakband. Het is relatief goedkoop en je kunt elkaar afscheuren van een stuk, tape de uiteinden, en draai vervolgens de tape tijdens het verwijderen van haren van huisdieren van kleding of andere oppervlakken.
 • Dagelijks te poetsen en voeden van een huid en vacht supplement kan wonderen doen voor het vergieten.
 • Rolling, kleverige pluizen verhuizers werken, net als een stuk duct tape rond je hand met de plakkerige kant naar buiten. Echter, moet je verplaatsen naar de volgende stuk na een swipe, dat is meer verspilling dan de bovenstaande methoden.
 • Die rode en zwarte pluisjes borstels werken prima op de meeste types van honden-en kattenhaar.
 • Probeer het gebruik van de zool van een trainer schoen. Gewoon poetsen het gebied met de trainer en kijk naar de vacht weg te komen!
 • Een goede voeding en een goede verzorging zal vergieten van uw huisdier aanzienlijk verminderen en helpen schilferende huid en haaruitval gerelateerd aan onjuiste voeding voorkomen. Baden nooit een hond meer dan een keer per maand (minder vaak voor sommige rassen) of het zal droog en schuur / huidschilfers meer.
 • Honden met onbehandelde allergieën laten vaak meer haren en huidschilfers op meubels.

Waarschuwingen

 • Sommige mensen zijn allergisch voor huidschilfers van huisdieren, die vlokken uit, samen met hun haar. Als u een van deze mensen, wees dan voorzichtig en contact limiet met zowel huisdieren en voorwerpen bedekt met haren van huisdieren.