Wkinl

Hoe maak je een succesvol bezoek aan de dierenarts hebben


Een bezoek aan de dierenarts voor een routine check-up of voor een gezondheids-zorg gedurende het hele leven van uw huisdier kan een zeer moeilijke tijd als gevolg van constante zorg van wat er kan gebeuren. Sommige dieren vangen op hetzij door het observeren van uw spanning of door aanwijzingen, zoals het krijgen uit de kist / drager en beseffen waar ze heen gaan. Door deze eenvoudige eenvoudige stappen kunt u een bezoek aan de dierenarts is zo veel makkelijker voor u en uw geliefde huisdier...

Stappen

Hoe maak je een succesvol bezoek aan de dierenarts hebben. Haal uw huisdier gebruikt om u aan te raken, zodat wanneer de dierenarts voelt het, het niet erg te veel.
Hoe maak je een succesvol bezoek aan de dierenarts hebben. Haal uw huisdier gebruikt om u aan te raken, zodat wanneer de dierenarts voelt het, het niet erg te veel.
 1. 1
  Haal uw huisdier gebruikt om u aan te raken, zodat wanneer de dierenarts voelt het, het niet erg te veel. Het is zeer belangrijk dat uw huisdier wordt gebruikt om het hebben van zijn staart opgetild. Zijn voeten en nagels aangeraakt en opgetild en verplaatst. Het is ook erg handig om uw huisdier vertrouwd te maken met in de auto worden vervoerd vanaf een jonge leeftijd ook. De bekendheid met de behandeling en het reizen zal een groot deel van de spanning voor uw huisdier te verlichten en het maakt het ook veel gemakkelijker voor u en de dierenarts te zoeken naar gezondheidsproblemen en om medicatie toe te dienen.
 2. 2
  Houd uw huisdier ingetogen of boxed. Bij het vervoer van uw huisdier, zorg ervoor dat ze goed wordt vastgehouden in de auto voor haar en de veiligheid van uw gezin. Voor katten, konijnen, knaagdieren, kleine honden, enz. een allesdragerrek geschikt is. Voor grotere honden, misschien moeten ze veiligheidsgordel beperkingen of een speciale hond compartiment aan de achterkant van de auto. Eenmaal in de dierenarts, laat uw huisdier vrij rond dwalen. Veel andere eigenaren met hun huisdieren zal in er en het is erg makkelijk voor dingen uit de hand lopen als huisdieren met elkaar te confronteren. De meeste dierenartsen zullen verwachten dat u uw huisdier te houden in zijn doos of op zijn leiband.
 3. 3
  Notities maken. Als er iets dwars zit over uw huisdier, het is echt nuttig om notities bij te houden over de dingen die je opvalt, zoals verminderde eetlust, bijten een gebied van het lichaam, pacing, het maken van vreemde geluiden, braken enz. Dit zal helpen verklaren van het probleem naar de dierenarts en u in staat om informatie over de duur van het probleem te geven zal zijn, de precieze symptomen en de reacties die je hebt gemerkt in uw huisdier.
 4. 4
  Vraag de dierenarts receptioniste voor advies over wat te voren de afspraak te doen. Geef een korte uitleg van het probleem en vraagt ​​de receptioniste als je nodig hebt om een ​​urine of ontlasting te brengen, niet voeden uw huisdier, of doe iets anders in het bijzonder.
 5. 5
  Wees een actieve deelnemer in het onderzoek van uw huisdier. Soms is de zorg over de toestand van een huisdier kan leiden dat we alle vragen die we thuis hebben gehad vergeten. Het antwoord hierop is om ze op te schrijven als ze komen naar u thuis en hen mee te nemen naar de dierenarts. Vraag ook of er geen betrouwbare internet referenties die u kunt gebruiken. Sommige dingen te vragen over onder meer:
  • Bespreek voedingsgewoonten van uw huisdier. Het is altijd nuttig om voeding van uw huisdier kort bespreken, vooral tijdens routine check-ups. Veel dierenartsen zullen waarschijnlijk vragen over dit maar zo niet, breng het onderwerp op jezelf. Als uw huisdier groeit, zullen verschillende behoeften aan voedingsstoffen optreden en als je niet zeker bent over deze, te vragen. Als uw huisdier heeft specifieke problemen, vragen of er iets over voeding van uw huisdier dat moet veranderen.
  • Vragen over tandheelkundige problemen. Een goede voeding gerelateerd, vaak hebben we geen rekening met de tandheelkundige behoeften van huisdieren. Het is belangrijk om te vragen over voedingsgewoonten die goed gebit te bevorderen. Wees ervan bewust dat het reinigen van de tanden van een dier is meestal een grote oefening waarbij algemene verdoving, dus het krijgen van het recht om mee te beginnen is belangrijk.
  • Bespreek eventuele verzorgen uitdagingen die u worden geconfronteerd. Als u het vinden lang haar problemen veroorzaakt, vraag de dierenarts naar oplossingen. Het is belangrijk om te weten wat te doen, als een ernstig gematteerd huisdier kan hebben om narcose ondergaan om de gematteerde vacht verwijderd.
 6. 6
  Een register bijhouden van vaccinaties. Zelfs als u een beroep doen op de dierenarts een administratie te voeren, is het goed om ook het onderhoud van uw eigen administratie. Breng ze naar de dierenarts elke keer en hebben de records ingevuld. Dit zal u helpen om te onthouden wat er is gedaan, wanneer de volgende vaccinaties zijn verschuldigd en is ook handig als u uw dierenarts te veranderen.
 7. 7
  Vraag om een demonstratie van het geven van medicatie. Wees niet bang om naar de dierenarts te vragen om u te laten zien hoe je een voorgeschreven medicatie te geven. Dierenartsen zijn meer dan blij om u te laten zien en worden gerustgesteld dat u volledig begrijpen wat er gedaan moet worden. Als u liever de dierenarts om reguliere medicijnen, zoals ontwormen tabletten te geven, dat is ook goed, mits je je kunt veroorloven frequente bezoeken.
 8. 8
  Troosten de hond door zachtjes aaien en knuffelen uw hond om hem gemak in zijn comfort zone.
 9. 9
  Als de hond is schichtig of bang, aai hem en probeert hem te kalmeren. Als uw hond een schot zeker om hem vast te houden en te helpen de dierenarts. Maak hem niet te pakken, hem gewoon rustig.
 10. 10
  Als uw hond heeft gegeten iets aan te nemen van de wrapper naar de dierenarts, let op dat je nodig hebt om te weten hoeveel gram het was wat het was etc.
 11. 11
  Vertel de dierenarts de honden symptomen, vertel hen als uw hond niet kan opstaan ​​of moet overgeven. Hou je niet in, zo niet te zeggen alle symptomen kan leiden tot een onjuiste diagnosticus en uw hond misschien niet in staat om volledig te worden geholpen.

Tips

 • Zorg ervoor dat u alle items en diensten te koop worden aangeboden door technici bespreken. Sommige items kunnen worden gekocht on-line veel goedkoper of kunnen worden uitgesteld terwijl sommige kan bespaart u een hoop geld op de lange termijn. Maar zich bewust zijn van het feit dat de medicijnen gekocht bij online winkels niet zijn opgeslagen in dezelfde omstandigheden als ze zijn in het kantoor van een dierenarts.
 • De meeste van de on-line medicijnen die hierboven zijn genoemd, zijn niet gegarandeerd door de bedrijven die de drugs te wijten aan de manier waarop ze kopen of verkrijgen van de drugs te maken. Terwijl een stuk goedkoper zijn, als je vraagt ​​je dierenarts en brengen in een kopie van de prijs, de meeste zullen overeenkomen met wat er wordt online aangeboden en u kunt dan zeker zijn van de kwaliteit van uw product.
 • Bij het starten van pups en kittens op vaccins, bereid zijn om minimaal 3 bezoeken te maken en besteden ongeveer 75€ per bezoek.
 • Je kunt ook van uw huisdier favoriete traktatie of speeltje te helpen kalmeren het neer.
 • Als uw huisdier problemen met braken, diarree of urine heeft gehad, breng een steekproef naar de dierenarts met je mee.
 • Als uw huisdier lijkt een beetje zenuwachtig te worden, of waardoor een ophef over te gaan naar de dierenarts, maakt het iets dat zou kunnen helpen om het te kalmeren voordat de dierenarts gaat een kijkje nemen op het te nemen. Bijvoorbeeld: een kauwspeeltje of een teddy etc.
 • Probeer niet om uw hond in een bench te brengen. Als hij wordt bang dat hij zal verbergen en nip aan iedereen die probeert hem uit zijn kleine hidey gat. Probeer een leiband plaats.
 • Praat hem er doorheen. Vertel hem wat je gaat doen voordat je het doet. Zoals je zou doen met een bange peuter op het kantoor van de dokter.

Waarschuwingen

 • Heeft uw dier niet voeden als je denkt röntgenfoto nodig zal zijn. Het voedsel in de maag kan soms het zicht van organen zoals maag, darmen en blaas.
 • Vraag naar alle kosten van de procedures, met inbegrip van zorg na de eerste procedure. Een procedure kan een paar honderd meer dan eerst verwacht kosten wanneer u de dierenarts zorg nodig na de eerste procedure is door middel van onder andere. Dit kan helpen vooruit te plannen en sorteren van uw financiën als dat nodig is.

Dingen die je nodig hebt

 • Lijst van vragen
 • Allesdragerrek of beveiligingssystemen
 • Van uw huisdier favoriete kauwspeeltje
 • Traktaties voor goed gedrag
 • Een comfortabele riem