Wkinl

Hoe te coyotes weg te houden van campings of hofsteden

Coyotes zijn heel slim, opportunistisch, en innovatieve dieren, ja, ze zijn zo slim dat ze zelfs geleerd om schoolkinderen jagen om hen om hun lunch zakken te laten vallen! Als de aantallen coyotes stijging, zijn ze steeds meer moedige en aanpassen aan onze menselijke-vormige omgevingen en ze zijn minder gemakkelijk geïntimideerd. Met dappere coyotes begint om verder uit het bos en in de landelijke gebieden en campings wagen, we hebben zowel een noodzaak en een verantwoordelijkheid om hen ervan te weerhouden gebouwd omgevingen of waar mensen bezig zijn met activiteiten, om schade te voorkomen aan mensen of coyotes.

Als u op zoek bent naar manieren om coyotes uit te houden van uw tuin of uw camping zonder nadelige gevolgen voor hen, zal dit artikel u verschillende methoden om te proberen te geven.

Stappen

Hoe te coyotes weg te houden van campings of hofsteden. Gebruik negatieve versterking of het element van verrassing als je toevallig over een coyote in uw tuin of camping.
Hoe te coyotes weg te houden van campings of hofsteden. Gebruik negatieve versterking of het element van verrassing als je toevallig over een coyote in uw tuin of camping.
 1. 1
  Gebruik hekwerk. Het wordt aanbevolen dat het hek minstens 6 voet (1,8 meter) hoog, en ook uit te breiden 1 voet (30cm) ondergronds. De verticale afstand van zo'n hek mag niet meer dan 4 inch (10 cm). Omdat coyotes zijn zo slim, zullen ze soms springen, of graven onder. Dit is vaak het geval op veehouderijbedrijven, waar de verleiding is zo groot dat een hongerige coyote zal alles doen om te krijgen inch
  • Prikkeldraad geplaatst op het maaiveld kan de coyote af te schrikken van het graven onder het hek.
  • Werven en kunnen worden beschermd tegen coyotes als het hek is hoog en diep genoeg. Zorg ervoor dat het vee te houden binnen de omheining, of iemand over de juiste beschermkap als ze worden verplaatst of worden ergens anders voeden voor een tijd.
  • Duurdere schermen omvat ondergrondse schorten en overhangen, deze kunnen worden gereserveerd voor weidegronden, een schuilplaats gebied, kralen, of een opsluiting gebied om te besparen op de kosten.
  • kan een zeer nuttige optie tegen een redelijke prijs voor rond grote gebieden van vee.
  • Zorg voor een veilige schuilplaats voor vee 's nachts.
  • Lama en kan worden gebruikt als wachtdieren voor vee bescherming. De ezel moet een jenny of een gecastreerde jack; ungelded aansluitingen zijn te agressief. In het geval van ezels en lama's, dient men ervoor te zorgen dat ze niet in staat om te socialiseren met andere ezels en lama's of ze kunnen hun veestapel verwaarlozen. Multispecies begrazing kan bieden beschermende voordelen, zoals het hebben van schapen, geiten en runderen samen in plaats van elkaar gescheiden.
 2. 2
  Probeer het geluid. Geluid kan een uitstekende invloed op een coyote die heeft gewandeld in uw tuin of camping hebben.
  • Probeer banging prullenbak deksels of iets anders dat is lawaaierig aan de coyote af te schrikken.
  • Schreeuwen en maken veel lawaai op alle mogelijke manieren.
  • Beweging geactiveerde alarmmeldingen kan nuttig zijn. Een nog meer tech-savvy optie is de nieuwe anti-Coyote geluidssysteem. Dit systeem is gebaseerd op het feit dat de poema's coyotes af te doden. De systemen uitstoten gerepliceerd cougar geluiden, en kan weg te houden coyotes.
  • Propaan exploders kan worden gebruikt om coyotes op boerderijen en ranches te schrikken.
 3. 3
  Gebruik negatieve versterking of het element van verrassing als je toevallig over een coyote in uw tuin of camping. Evenals het lawaai stappen hierboven, zijn er een aantal andere dingen die je kunt proberen wanneer je ontdekt een coyote in uw locale. afkeer nieuwe stimuli en beangstigend tactiek kunt ze aanvankelijk afschrikken. Echter, je moet nooit oogcontact te maken met de coyote, draai je rug naar het, of weglopen, omdat deze agressie signaleren of bieden een verleiding om te jagen en aan te vallen. Indien u wenst te vertrekken, doe zo kalm, of probeer een van deze af te schrikken tactiek:
  • Spuit de coyote met een waterslang.
  • Maak jezelf lijken angstaanjagend met lawaai en veel lichaamsbewegingen; wave je armen over, schop je benen omhoog. Dit zal hen laten weten dat u bent de baas, en weg te blijven.
  • Gebruik kinderspeelgoed dat lawaai, zoals pony, whirrs, jingles, enz. maken
  • Gebruik motie geactiveerde verlichting die wordt geactiveerd door de coyote oversteken van een bepaald gebied van de werf. Met verlichting op vanaf de schemering tot zonsopgang kunt coyotes af te schrikken van het invoeren van de verlichte ruimte. Er zijn ook stroboscoop verlichting met sirenes die coyotes kunnen afschrikken als het gebruikt wordt in overeenstemming met de instructies van de fabrikant.
  • Terwijl een voertuig tijdelijk coyote gedrag kunnen afschrikken, vooral als bewogen over een heleboel, het kan ook fungeren als een verborgen plek (of blind) voorafgaand aan te vallen, dus wees voorzichtig over te vertrouwen op deze methode.
 4. 4
  Elimineer voedselbronnen graag door coyotes. Terwijl coyotes hou vlees eten (vooral knaagdieren), ze zijn zeer opportunistische eters en zullen alles wat ze tegenkomen eten. Als zodanig is het belangrijk om het moeilijker te onmogelijk om voedsel te krijgen van onze omgeving te maken. Vóór alles, nooit proberen om een ​​coyote te voeden als een middel om te proberen en te temmen of te helpen het, voeden het is gewoon versterkende slechte gedrag dat zal hen aanmoedigen om terug te keren en zal niet temmen hen. Sommige van de manieren waarop u kunt houden voedselbronnen rond uw tuin of camping omvatten:
  • Houd alle vuilnis in een coyote-box of container, eigenlijk als het veilig en kan niet gemakkelijk worden geopend, zal het de coyote af te schrikken. Vraag uw gemeente voor meer informatie als uw lokale winkel niet kan helpen dergelijke container.
  • Gooi alle etensresten behoren zowel thuis of op een camping. Ofwel plaatst eetbare afval in een veilige afvalbak of in een beveiligde compostbak. Laat geen etensresten rondslingeren.
  • van uw bomen en verwijder fruit dat op de grond gevallen voordat het wordt het onderwerp van een coyote feest.
 5. 5
  Houd huisdieren uit de buurt van coyotes. katten, honden en andere huisdieren kunnen een reden zijn voor het aanvallen van presenteren, paring, of als een potentiële maaltijd. Om uw huisdieren te beschermen als u woont in een coyote gebied of je gaat kamperen met een huisdier, doet u het volgende:
  • Houd huisdieren (en katten) in 's nachts en in de gaten houden op hen gedurende de dag, om ontmoetingen te voorkomen en om te voorkomen dat ze een mogelijke bron van volgende maaltijd of aanval van de coyote.
  • Houd petfood binnen of uit de buurt van waar een coyote kunnen foerageren. Als u wilt huisdieren om buiten te eten, te brengen in alle opgegeten voedsel, zodra het huisdier klaar is met eten.
  • Steriliseren of castreren van uw hond. Wanneer honden zijn klaar voor de paring, zal coyotes proberen te paren met hen.
  • Laat uw hond niet als een coyote waakhond tenzij hij goed is opgeleid om dit te doen. Zo'n hond moet zowel een goede opvoeding en opleiding te kunnen veestapel te beschermen tegen coyote aanvallen, anders kan hij ten prooi geworden.
  • Dekken; coyotes eten koi vis die niet beschermd zijn.
  • Niet strooien vogelzaad rond. Ook al lijkt het niet zoals coyote voedsel, zijn coyotes aangetrokken tot vogelzaad. Verzamelen zoals vogelzaad na de vogels hebben gegeten of gebruik een niet-morsen methode van het voeden (het up high) als u wilt vogels te voeren.
 6. 6
  Verwijder junk palen uit uw woning. Deze kunnen dienen om zowel roofdier en prooi verstoppen. Konijnen en andere prooien graag door coyotes kunnen gebruiken junk palen om te broeden en leven in, waardoor het aantrekken van coyotes. Bovendien kan coyotes junk palen gebruiken om achter te verbergen alvorens een aanval. Verwijdering van junk palen heeft een aantal andere voordelen, zoals het verminderen van leefgebied voor slangen, giftige insecten en spinnen of, en het ziet er beter uit.
  • Verwijder alle waterbronnen op het erf of de camping, deze kunnen coyotes trekken.
 7. 7
  Probeer wolf urine. Een natuurlijke en innovatief antwoord op de groeiende coyote probleem is het gebruik van de wolf urine als afschrikmiddel. Wolven zijn een van natuurlijke vijanden van de coyote, en coyote populatie dalen als wolven worden opnieuw in een gebied.
  • Een andere geur die coyotes zou kunnen afschrikken is de gemeenschappelijke mottenballen of ammoniak gedrenkte lappen. Plaats deze op strategische plaatsen rond de tuin of camping.
 8. 8
  Als deze humane oplossingen niet helpen, overwegen inschakeling van een professionele. Veel professionele wildlife catchers zullen gebruiken leef vallen, zodat de coyote niet hoeft te betalen met zijn leven voor huisvredebreuk. Maar wees ervan bewust dat verplaatsing niet effectief is, dus het is veel beter om te zorgen voor de barrières die hierboven aangegeven, zodat u kunt blijven leven in harmonie met de coyote populatie.

Tips

 • Leer uw kinderen om wilde dieren te respecteren door hem op een afstand. Houd altijd een oog op de verblijfplaats van uw kinderen wanneer rond coyotes.
 • Bij het kamperen, volg alle aanwijzingen van de rangers of anderen die verantwoordelijk is voor de camping met betrekking tot coyotes in het gebied. Onder geen enkele omstandigheid te voeden of ze op geen enkele manier te stimuleren. Zorg ervoor dat alle weg te zetten van uw levensmiddelen en alles met een aantrekkelijke geur, waaronder cosmetica. Dezelfde handelingen worden gebruikt voor het beschermen van uw site van beren zal nuttig zijn.

Waarschuwingen

 • Coyotes zijn schuwe dieren, maar als ze geprovoceerd worden, of als ze zich bedreigd voelen, ze zullen aanvallen. Houd altijd uw afstand, en vergeet niet dat coyotes zijn wilde dieren. Leer kinderen om respect hoede.
 • Coyotes vinden kippengaas gemakkelijk te vernietigen, doe het niet als een barrière, alleen om dieren te houden binnen een barrière die het werk doet.
 • Ken de regels met betrekking tot de bescherming van coyotes in uw omgeving, is het illegaal om coyotes in sommige staten en provincies te doden, terwijl er strikte seizoensgebonden of jagen vereisten in andere gebieden.

Dingen die je nodig hebt

 • Schermen
 • Afschrikmiddel geuren, licht, geluid
 • Afschrikmiddel guard dier