Wkinl

Hoe te planten voeden in een hydrocultuur systeem met Maxsea

Er zijn veel dingen die kunnen bemoeilijken het voeden van uw planten hydrocultuur. Het kan moeilijk zijn genoeg proberen om de juiste sterkte en de juiste verhoudingen van voedingsstoffen te voeden, laat staan ​​aan het uitzoeken sporen en secundaire nutriënten. Als je eenmaal voorbij deze basics, kunt u overwegen plantaardige vitaminen, hormonen, en het houden van alles op de juiste pH. Als je net begint en heb je alleen 20 dollar in je zak en een theelepel, dit is voor u geschreven.

Stappen

Hoe te planten voeden in een hydrocultuur systeem met Maxsea. Hier krijg je een ph tester en een TDS (totaal opgeloste vaste stoffen) of EC (elektrische geleidbaarheid) meter, als je serieus bent over het kweken van een hydrocultuur tuin zijn.
Hoe te planten voeden in een hydrocultuur systeem met Maxsea. Hier krijg je een ph tester en een TDS (totaal opgeloste vaste stoffen) of EC (elektrische geleidbaarheid) meter, als je serieus bent over het kweken van een hydrocultuur tuin zijn.
 1. 1
  Hier krijg je een ph tester en een TDS (totaal opgeloste vaste stoffen) of EC (elektrische geleidbaarheid) meter, als je serieus bent over het kweken van een hydrocultuur tuin zijn. Tot dan, met behulp van een zeewier-gebaseerde kunstmest genaamd Maxsea zal uw probleem op te lossen. De eerste tien dagen van uw planten hebben wortels, ze voeren 400 ppm Maxsea 3-20-20. Dit is ongeveer 1 afgestreken theelepel / liter kraanwater. In deze 1/4 theelepel bitterzout voor magnesium.
 2. 2
  Voed ze 600 ppm Maxsea 16-16-16, nadat de zaailing stadium. Dit is ongeveer 1 theelepel. Voeg 1/4 theelepel bitterzout voor elke gallon. U kunt de meeste planten voeden op deze manier via de vegetatieve periode.
 3. 3
  Voed uw tuin een afgeronde 1/2 theelepel Maxsea 16-16-16 plus een afgeronde 1/2 theelepel Maxsea 3-20-20 in elke liter water. Wees vooral zeker tot 1/4 theelepel bitterzout toe te voegen aan elke liter door de bloeifase. Je zou kunnen overschakelen naar straight Maxsea 3-20-20 op dit punt, maar de meeste planten er een beetje stikstof tekort tegen het einde. Feed de tuin op deze wijze twee weken, terwijl de planten overgang van vegetatieve groei bloei.
 4. 4
  Voed uw tuin 800 ppm Maxsea 3-20-20 tot u aan het einde van de bloei, na de overgang periode. Dit is ongeveer 2 afgestreken theelepels per gallon. Zorg ervoor dat u 1/4 theelepel bitterzout toevoegen aan elke gallon. De allerlaatste 10 tot 14 dagen voor je oogst, zult u wilt uw tuin te voeden alleen gewoon water. Blozen uw tuin zal overtollige voedingszouten uit het plantenweefsel te verwijderen en zal de geur en smaak van uw tuin producten te verbeteren.

Tips

 • Wanneer u mixen Maxsea in een voedingsoplossing, het heeft een bijna perfecte pH. Bovendien is de pH stabiel in oplossing gedurende vele dagen. Dit is geweldig voor het begin hydrocultuur tuinman. Dit betekent dat je weg kan komen zonder dat de initiële kosten van een dure pH-meter in het begin.
 • Planten gebruiken sommige voedingsstoffen sneller dan anderen. Na twee weken met dezelfde voedingsoplossing, zal de oplossing niet langer een goede balans. Om voeding te vermijden, het legen van de oude oplossing om de twee weken en begint met vers water en voedingsstoffen.
 • Door het zorgvuldig meten van de meststof als je mix de voedingsoplossing, kun je wegkomen zonder de initiële kosten van een dure TDS meter of EC meter ook. Het beste advies hier zou zijn om altijd boven uit uw voedingsvat met 1/2 kracht oplossing wanneer het een beetje laag. Elke twee weken, opnieuw beginnen met vers water en voedingsstoffen naar een voedingsstof onbalans in uw oplossing te voorkomen.
 • Zeewier toevoegingen zijn een populaire keuze als het gaat om voedingsstoffen en planten hormoonsupplementen traceren. Aangezien Maxsea meststoffen worden zeewier meststoffen, worden deze voordelen ingebouwd en geen extra supplementen zijn nodig voor deze twee dingen.
 • De volledigheid van Maxsea biedt u een zeer eenvoudige voeding plan. Tussen de twee formules (16-16-16 en 3-20-20) is het gemakkelijk om een ​​goede balans van NPK voorziet in groeistadium. Toch, als je goed de meststof ingrediënten leest, vindt u Maxsea ontbreekt een ding... magnesium. Door toevoeging van 1/4 theelepel bitterzout / liter, je goedkoop te voorkomen dat eventuele problemen met een tekort aan magnesium.

Waarschuwingen

 • Vullen het water de planten worden gebruikt in tussen voedingsstoffen verandert. De veiligste strategie is om af te sluiten het voedingsvat met halve kracht voedingsoplossing.