Wkinl

Hoe maak je een tas maken

Heeft u een draagtas nodig hebt, of iemand kent die graag het als een? Ben je verveeld met de selecties in de winkels? Of misschien gewoon te zuinig om twintig dollar betalen voor iets wat je zelf zou kunnen maken? Om uw eigen zak te maken, volgt u deze instructies.

Stappen

Hoe maak je een tas maken. Knip twee rechthoeken van zware stof in de gewenste grootte van uw zak te zijn.
Hoe maak je een tas maken. Knip twee rechthoeken van zware stof in de gewenste grootte van uw zak te zijn.
 1. 1
  Knip twee rechthoeken van zware stof in de gewenste grootte van uw zak te zijn. Alle oude bloemen rok, paar van denim jeans, of een patroon gebreide top zal zolang de stof is sterk genoeg om het te nemen werken. Merk op dat zware stoffen (bijv. jeans) sterker naalden en / of een zwaardere naaimachine zal vereisen. Als uw stof heeft al zomen, probeer ze te positioneren aan de bovenkant, zodat je niet hoeft te onnodig naaien. Voor een paar voorbeeld maten, gebruikt:
  • 12 x 14 cm voor een zeer kleine tote
  • 14 x 16 cm voor een medium tote
  • 24 x 20 cm voor een strand tote
 2. 2
  Vouw uw rechthoeken in tweederde lengte en markeer de twee binnenste plooien. Deze merken zullen u vertellen waar te plaatsen / hoe het centrum van de handvatten later, dus zorg ervoor om te vouwen over de lengte van de stof en niet beneden het.
 3. 3
  Naai de twee rechthoeken elkaar. Plaats ze back-to-back, zodat de binnenkant van de stof naar buiten en naai wat zal uiteindelijk worden de zijkanten en onderkant van de tas.
 4. 4
  Mijter elke benedenhoek. Vouw de zak, zodat, in plaats van samen te komen op een hoek van 90 graden, zijn de onder-en zijkant naad gestapeld bovenop elkaar (zoals in de onderstaande afbeelding). Naai vervolgens over de hoek, het bijhouden van de nieuwe naad loodrecht op de bestaande naden. Herhaal dit proces op de andere hoek. Wanneer u de tas rechts-side-out flip, zal de hoeken zijn afgerond.
 5. 5
  Zoom de bovenranden indien nodig.
 6. 6
  Maken handgrepen. Snij twee 2-inch brede stroken stof de lengte die u wilt dat uw handvatten te zijn. Vouw de stroken midden zodat de binnenkant van het weefsel naar buiten wijst. de lange kanten aan elkaar. Zet hem rechts-side-out door het voeren van een draad van een kleerhanger door de buis, bevestigen het uiteindelijk aan het einde van de buis (hetzij door het inhaken of koppelverkoop), en trek het terug door de buis omkeren. Strijk het handvat met een strijkijzer.
  • Als alternatief, vouw rauwe randen naar het midden en zig-zag-steek ze op hun plaats (zoals te zien in onderstaande afbeeldingen).
 7. 7
  Vouw de uiteinden van je handvatten onder en leg ze over de merken die u in stap 2. Plaats de uiteinden ongeveer 1,5 centimeter onder de rand van je tas openen en speld of rijg ze op hun plaats.
 8. 8
  Steek de handvatten aan de tas. Top-steek een plein op de overlappende handvat stof om het stevig op zijn plaats te houden.

Tips

 • U kunt ook gebruik maken van lichte stof over een zwaarder materiaal.
 • Met behulp van denim of dergelijke zeer zware stoffen zal een grotere, dikkere naald op uw naaimachine nodig. Werk langzaam, niet op het pedaal helemaal naar beneden, en wees voorzichtig.
 • U kunt recyclen oude jeans voor gebruik als een toto door eerst het afsnijden van een van de benen en het openen van de "innerlijke" naad, zodat de denim ligt vlak langs de buitenste naad. Knip je rechthoeken en ga verder zoals bij elke andere stof. Zie Hoe kan ik een denim tas te maken.
 • Aan line uw tas, gewoon een andere rechthoek dat is een halve inch kleiner in beide dimensies, naaien zoals hierboven, en plaats deze in uw tas met naden geconfronteerd met de naden van uw tas voordat u de bovenste opening zoom. Plaats uw bovenste twee zomen zelfs met elkaar en rol ze samen om ruwe randen te dekken voordat u gaat naaien.
 • Voor een extra twist, decoraties toe te voegen.

Waarschuwingen

 • Naalden en zijn scherp, wees voorzichtig bij het omgaan met deze dingen.
 • Het tornmesje is scherp, ook.

Dingen die je nodig hebt

 • Twee rechthoeken van heavy-duty '
 • Naaimachine en draad
 • 2 twee-inch stroken van heavy-duty '