Wkinl

Hoe maak je een paraplu rok maken


Als je je verveelt met de trendy rokken die worden verkocht in het winkelcentrum en je wilt iets heel origineel hebt, kunt u uw eigen gratis gewoon door het verzamelen van oude paraplu's. Niet alleen zal het een van een soort, maar het zal ook wel waterproof!

Stappen

Hoe maak je een paraplu rok maken. Verzamelen en opslaan als vele kapotte paraplu's als je kunt.
Hoe maak je een paraplu rok maken. Verzamelen en opslaan als vele kapotte paraplu's als je kunt.
 1. 1
  Verzamelen en opslaan als vele kapotte paraplu's als je kunt. Als je problemen hebt het vinden van genoeg om een ​​fatsoenlijke rok van te maken, ga dan naar een garage sale of vlooienmarkt en koop goedkope degenen, zodat u kunt beginnen om ze uit elkaar te scheuren.
 2. 2
  Scheid de paraplu panelen van elkaar, waardoor de genaaide rand van de perimeter intact. De genaaide rand zal de zoom worden.
 3. 3
  Leg de panelen op de tafel of plank, afwisselend zoals weergegeven in het diagram. Het aantal panelen die u gebruikt hangt af van de grootte van de paraplu en je taille of heup omvang.
  • Volledige rok: Voor ritssluiting rokken, aangepast aan de breedte van de panelen aan de grootte van je taille. Als u gebruik maakt elastiek of een koordje, zorg ervoor dat er extra lengte in de taille voor het verzamelen.
  • Rechte Rok: breedte van de panelen moet overeenkomen met de grootte van uw hipline. Wanneer het tijd is om de taille af, voeg een rits en darten of gebruik elastisch of koord aan te passen.
 4. 4
  Knip het overtollige weefsel, dat verder reikt dan het patroon en zet de afsnijdsels opzij voor later. Samen pin panelen en naaien. Laat twee 4 "(10,6 cm) spleten in de rechte rok panelen (van de zoom omhoog) om te wandelen kamer.
 5. 5
  Voltooi de lus door pinning en naai de open einden van het panel samen. Voor een rits taille, speld en naai de opening, vervolgens aan elkaar te naaien het resterende gedeelte van opgespeld panelen. De rits wordt genaaid waar deze 2 panelen aan te sluiten. Alle open weefsel links onder rits moeten samen worden genaaid.
 6. 6
  Neemt een deel van de trim van eerdere en maken het tot een 2 "(5 cm) brede strook aan de taille van de rok te dekken.
 7. 7
  Vouw de 2 "(5 cm) strip in de helft en ijzer op de laagste stand. Pin langs de bovenkant van de rok en naai vast. Bij gebruik van een rits, start en finish bij rits.
 8. 8
  Finish een elastisch koord of rok door te rijgen het materiaal door de 2 "(5 cm) strip. Een gemakkelijke manier om dit te doen is een veiligheidsspeld hechten aan het einde dat je duwen door de taille. Om een ritssluiting rok af, bevestig de sluiting op de opening.

Dingen die je nodig hebt

 • Stof uit een gebroken paraplu, of meerdere parasols
 • Rits, elastisch, of koord
 • Slotje (optioneel)
 • Veiligheidspin (optioneel)
 • Naaimachine of naald en draad
 • Ijzer
 • Rechte spelden
 • Stof schaar