Wkinl

Hoe maak je een schildpad te vangen

Wees ervan bewust dat het houden van wilde schildpadden als huisdier is onmenselijk en ongezond. Zodra je een schildpad te vangen, altijd zorgen dat je zet hem terug waar je hem gevonden. Hier is hoe je een te vangen, Merk op dat in alle staten behalve: New York, North Carolina, Minnesota, en Oregon, dit is volledig legaal. De wet werd aangenomen op 2 januari 2009.

Stappen

Hoe maak je een schildpad te vangen. Zoek een plek waar schildpadden wonen.
Hoe maak je een schildpad te vangen. Zoek een plek waar schildpadden wonen.
 1. 1
  Zoek een plek waar schildpadden wonen. Je kunt normaal gesproken vindt men rond kleinere vijvers die zijn vochtig met veel schuilplaatsen en rotsen. Als het water is licht gedaald, zal je waarschijnlijk vinden de meeste succes op de rand van het water, indien mogelijk.
 2. 2
  Graven een valkuil. Dit moet ongeveer tien centimeter diep, en tien centimeter breed, met zeer steile hellingen. Maak er een rechthoek of een vierkant of een cirkel, het is niet echt een grote factor in de schildpad vangen.
 3. 3
  Bekleed de val met aas. Schildpadden genieten van sla en wormen, meestal, maar u kunt experimenteren met verschillende groenten als je wilt. Plaats een goede hoeveelheid aas in de val, vooral als u van plan bij het verlaten van de val voor een dag en komen later terug.
 4. 4
  Opgezet aas rond de val. Plaats genoeg om de val die de schildpad zal het merken, maar het zal niet vul het op. Een gesneden sla blad met de stukjes verspreid over de hele val werkt goed.
 5. 5
  Wacht op een schildpad om het voedsel merken. Laat het eten het, uiteindelijk zal het voedsel bericht in het gat. Als dat zo is, wacht tot het in te benaderen valt. Als de schildpad negeert of niet het voedsel, aanpak stilletjes opmerken achter de rug, en geef het een snelle tik op de staart met een klein stokje. Dit wil, meer dan waarschijnlijk, schrikken de schildpad, waardoor het naar voren lopen, recht in het gat.
 6. 6
  Verwijder de schildpad uit de val. Grijpen deze licht rond het midden, zorg ervoor dat uw vingers weg te houden van de ledematen van de schildpad. Schildpadden hebben grote klauwen die kunnen krassen verrassend moeilijk, en velen zijn krachtige biters, doe het dan goed.

Tips

 • Het beste is om een ​​schildpad in zijn natuurlijke habitat te verlaten in plaats van het nemen van het huis om uw huisdier te zijn. Als het lijkt gelukkig waar het leeft, maar laat het daar. Echter, als je hebt het in een geïndustrialiseerde plaats of ergens waar haar leven in gevaar kan komen, kunt u goed over het nemen van het en het beschermen van zijn leven te voelen.
 • Bij het voederen van uw schildpad is het het beste hem kleine, levende vis naar zijn jacht vaardigheden te trainen voor het geval je ooit hebt om hem te laten gaan om te geven. Ook levende wormen of groenten zijn erg goed.
 • Als u nog minder tijd te besteden dan dit, laat de val voor een tijdje. Het kan meer dan een poging te nemen, zoals andere dingen kan het aas eten, maar als je het goed genoeg is, zal dit werken als je het te verlaten.
 • Als je bang bent om de schildpad omhoog vanwege veiligheidskwesties halen en je weet dat je gaat op zoek naar schildpadden, breng een kleine container of misschien een middelgrote beker en vul het met water en bugs die je vindt langs de weg. Of, kunt u misschien dragen twee lagen tuinhandschoenen of sneeuw handschoenen zodat je niet modder op je handen en je zal geen krassen of gebeten.
 • Voordat u probeert om een ​​schildpad te vangen is het beste om te weten wat voor soort schildpadden leven in uw omgeving. Sommige schildpadden zijn onschadelijk en je zal niet eens een stick.in nodig een vijver.

Waarschuwingen

 • Niet graven het gat meer dan 11in. Dat kan ernstig schadelijk zijn voor de schildpad.
 • Herkennen welke soort die u trapping. Weet wetten van uw staat en dus volg ze. Sommige soorten zijn illegaal te vangen of te houden, en moeten met rust gelaten worden.
 • Pas op voor snapping schildpadden. Ze hebben een lange nek die terug kan bereiken en breek je vingers! Het beste is om gewoon laten zijn.

Dingen die je nodig hebt

 • Goede locatie
 • Aas
 • Schop
 • Meetlint
 • Zeeschildpad
 • Eventueel een stok