Wkinl

Hoe maak je een slang bevroren voedsel te voeden

Feeding gevangen slangen leven prooi is moeilijk en gevaarlijk, zowel voor de eigenaar en de slang. Feeding bevroren knaagdieren vermindert het risico van schade aan de slang, vermindert stress voor zowel de eigenaar en reptielen, en voorkomt u dat u een schattige kleine muis kijken lijden. Ze zijn vaak goedkoper ook!

Stappen

Hoe maak je een slang bevroren voedsel te voeden. Ontdooi de knaagdieren in de koelkast.
Hoe maak je een slang bevroren voedsel te voeden. Ontdooi de knaagdieren in de koelkast.
 1. 1
  Ontdooi de knaagdieren in de koelkast. Niet ontdooien in de magnetron! Hoe verleidelijk dat ook mag lijken, het zal het vlees te koken en maak je slang ziek. Neem een ​​bevroren knaagdier uit de vriezer, en plaats in een aparte plastic zak. Plaats de zak in de koelkast en laat het een nacht. Hierdoor kan het knaagdier volledig ontdooien.
 2. 2
  Leg de ontdooide knaagdier op een enigszins warm oppervlak, zoals een radiator. Je wilt niet te koken, breng het gewoon op kamertemperatuur. De top van uw tv, computer, of zelfs in een klein stukje zon zal het lukken voor deze korte tijd. Of, gewoon laat het op een aanrechtblad voor een iets langer tijd. Een uur of zo is meestal voldoende, laat het niet te lang of het zou kiemen die je slang kan schaden groeien.
  • Je kunt ook met de muis in een plastic zak en snel dompel het in een pot met kokend water. (Dompel het voor twee seconden.)
 3. 3
  Leg de slang in zijn foerageergebieden. Het is sterk aanbevolen dat u niet een slang te voeden in zijn behuizing, aangezien deze oorzaken aan de slang om iets te komen in de kooi als voedsel (je hand, misschien, zou kunnen worden verward) associëren. U kunt een bak te gebruiken met hoge zijkanten, een andere tank, of een bad zelfs. Maar zorg ervoor dat de afvoer te sluiten!
 4. 4
  Plaats de knaagdieren in het gebied met de slang. Als u wilt, kunt u een verwarmingselement onder het knaagdier om het een beetje warmer te maken, maar ga er niet te lang te laten. (Het zal ruiken erger dan je je kunt voorstellen.) Sommige slangen hebben geen moeite het eten van een knaagdier op deze manier, en zal beginnen met het eten in ongeveer 15 minuten of zo. Als dat zo is, bent u klaar en kunt u de slang weer in de gebruikelijke behuizing.
 5. 5
  Als je slang is een kieskeurige eter, of heeft niet gegeten dood voedsel vóór, moet u wellicht een beetje harder werken aan het op het eerste. U kunt proberen wiebelen het knaagdier van de staart in de voorkant van de slang. Gebruik een paar tang als je dat doet, om een ​​toevallige bijten te voorkomen. Als de slang lijkt bang voor de knaagdieren, wiebelen maar een beetje en verder weg. Als de slang is in staking pose maar niet te vallen, probeer dan bopping de slang voorzichtig op de neus. Echter, dit niet doen als je slang is een Ball Python, want dit kan echt schrikken de slang en het tegenovergestelde effect hebben dan je van plan! Met geduld, moet u weten dat de slang zal slaan en wurgen het al dood knaagdier, en eet als normaal. Mogelijk moet u laat de slang de eerste paar keer "kill" van de dode knaagdier meer dan eens. Laat je niet ontmoedigen! Vooraf gedood eten is een veel veiliger en meer humane manier om je slang te voeden.
 6. 6
  Zet de slang terug in zijn behuizing en laat het verteren zijn maaltijd in een warme donkere omgeving. Wees voorzichtig bij het ​​verwijderen van de slang, als het kan nog steeds in het eten van de modus. Laat de slang kruipen uit de bak en dan picking it up lost meestal dit.

Tips

 • Ingevroren muizen kan worden opgeslagen ingevroren voor zeer lange periodes indien bewaard luchtdicht.
 • Als de slang nog steeds niet eten, is het wondermiddel genaamd MouseMaker. Dit is een product dat u kan online of bij een dierenwinkel te kopen te zetten op het knaagdier. Gewoon openen van de fles drijft slangen gek. Een druppel of twee op de neus van het knaagdier zal zelfs de meest terughoudende eter verleiden. Uiteindelijk kun je ze afbouwen als ze eenmaal wennen aan dood voedsel.
 • Als alternatief, de vacht van de muis in een beetje kippenbouillon. Dit zou een effect vergelijkbaar met de MouseMaker druppels hebben.
 • Als de slang niet uit zal voeden van de behuizing die is prima. Zelfs als de slang associeert u met voedsel in gedachten houden dat ze zijn beeldscherm dieren, geen huisdieren. Maar dit is anders voor koren slangen; maïs slangen zijn zeer volgzaam en zelfs lijken te genieten worden behandeld. Om ervoor te zorgen dat je slang wordt later in het leven zal tolereren behandeld, houd uw baby maïs slang minstens een keer per dag.

Waarschuwingen

 • Als een slang bijt je, tenzij het is giftig, maak je geen zorgen, maar niet bijwonen om hygiëne meteen. Om de slang te laten gaan, zachtjes druk uit op de achterkant van het hoofd waar de kaak scheidt. Trek niet aan je vinger (of wat anders het heeft) uit totdat de slang opent zijn mond, als slang giftanden helling achteruit, en u kunt uw huid scheuren of breken uw slangen tanden. Ontsmet de beet gebied, en probeer niet om de slang te straffen. Het zal niet begrijpen, en je kan alleen nog een hap te induceren. Tijd met je slang en het krijgen van het te vertrouwen is een veel betere manier om te voorkomen beten.
 • Zorg ervoor dat de knaagdieren niet te groot is voor uw huisdier, als dat kan ernstige schade veroorzaken.

Dingen die je nodig hebt

 • Bevroren knaagdier
 • Tang
 • Aparte container om de slang te voeden in