Wkinl

Hoe u de juiste plafondventilator kiezen

Het selecteren van de juiste ventilator aan het plafond is niet alleen over het kiezen van de juiste kleur en stijl. Er zijn een aantal belangrijke factoren die u uw beslissing moet overwegen om de maximale efficiëntie en plezier te krijgen van uw ventilator.

Stappen

Hoe u de juiste plafondventilator kiezen. Beslissen waar je wilt om de ventilator te installeren.
Hoe u de juiste plafondventilator kiezen. Beslissen waar je wilt om de ventilator te installeren.
 1. 1
  Beslissen waar je wilt om de ventilator te installeren. De meeste fans zijn geplaatst in het midden van de kamer, waardoor een soepele luchtstroom in de hele kamer. Echter, grotere kamers beter geschikt voor 2 ventilatoren voor een optimale luchtstroom. Om veiligheidsredenen, niet een ventilator niet installeren op een bed.
 2. 2
  Overweeg verschillende kamer factoren:
  • Room Size
   • 30 'plafond ventilator voor kamers tot 8' x 10 '(kleine slaapkamers, inloopkasten, kleinere keukens)
   • 42 "ventilator aan het plafond voor ruimtes tot 12" x 12 "(gemiddeld slaapkamers, keukens, kleine recreatiegebieden)
   • 52 "ventilator aan het plafond voor ruimtes tot 18" x 20 "(grote slaapkamers, familiekamers, grote kamers, eetkamers)
  • Plafond Hoogte
   • Laag plafond: Hugger mount of traditionele-mount zonder naar beneden staaf
   • Standaard 8 'plafond: traditioneel-mount met down rod
   • 9 'of hoger plafond: uitbreiding naar beneden staaf
   • Schuin plafond: uitbreiding naar beneden staaf
   U moet de vloer controleren om plafondhoogte van de messen. Zorg ervoor dat u rekening houden met de afstand die de ventilator aan het plafond hangt. Voor de veiligheid is een minimale hoogte van 7'-9 'aanbevolen. Als je fan niet voldoet aan de aanbeveling van de 7 ', kunt u kijken naar een lage-plafondmontage. Bouwvoorschriften in uw omgeving kan dit vereisen.
   Voor een optimale luchtcirculatie is het meest efficiënt is om de fan blade 8 "tot 9" boven de vloer te hebben. Voor hogere plafonds zie de tabel voor de aanbevolen neer stanglengte.
 3. 3
  Denk na over elektriciteit. Aangezien fans vereisen dezelfde hoeveelheid stroom als de meeste plafond armaturen dient het elektrische circuit niet worden overbelast. Als de ventilator is voorzien van een lichte inrichting, zorgen ervoor dat het circuit is in staat om zowel de ventilator en licht te behandelen. Als uw circuit niet zal houden deze capaciteit vervolgens een nieuw circuit moet worden uitgevoerd vanaf hoofdpaneel van het huis aan de ventilator. Als er niet een reeds bestaande armatuur, moet u een plek om de ventilator te hangen creëren. Als uw huis niet correct bedraad is, hebben sommige fans hebben swag bedrading die kan worden aangesloten op een stopcontact, maar plafondmontage heeft de voorkeur. Het is het makkelijkst om het plafond schoren en de elektrische bedrading te installeren tijdens de nieuwe woning bouwen, zelfs als je wordt het installeren van een ventilator op een later time.Consulting een elektricien is altijd de beste optie.
 4. 4
  Kies een goede kwaliteit fan. Een goedkope ventilator is meer moeite dan het waard is. Niet alleen zal een goedkope fan wobble, maar een slechte kwaliteit fan zal niet circuleren zo veel lucht op een bepaald toerental. Terwijl de snelheid helpt bepalen hoeveel lucht wordt verplaatst, bladhoogte (hoek tussen blad en horizontaal) en design spelen ook een rol. Goede kwaliteit fans roemen motoren die meer macht hebben, om zo te zorgen voor een grotere bladhoek. Goedkoop fans, anderzijds, hebben motoren die niet sterk genoeg zijn om de luchtweerstand daarmee gepaard lamellen behandelen, waarbij de fabrikant de rotorbladen verlagen tot niet te verbranden de motor. Ook goedkope fans een brommend geluid. Vergeet niet dat een goede kwaliteit fan zal niet altijd worden onredelijk hoog geprijsd. Zelfs Hunter plafond ventilatoren, die kan worden gevonden op winkels zoals Lowe's of Home Depot, zijn van behoorlijke kwaliteit voor een redelijke prijs.

Tips

 • Hier krijg je een lichte kit voor uw plafond ventilator als u extra licht in de kamer wilt. Probeer de waaier bollen vinden, omdat de trillingen kunnen veroorzaken standaardlampen om sneller dan normaal uit te branden.
 • Beslissen of u de ventilator naar een centraal punt te zijn of om zich te mengen in het plafond.
 • Tenzij de hoogte van het plafond niet mogelijk is voor een traditionele-mount ventilator (met een down stang) met de bladen minstens 7 'boven de vloer te worden gemonteerd, vermijd hugger-mount fans of traditionele-mount fans zonder beneden staven. Omdat de bladen van zo'n fan zijn zeer dicht bij het plafond, zou zo'n fan niet bewegen zo veel lucht als traditioneel-mount fans op een gegeven snelheid.
 • Plafond fans zullen niet vocht uit de lucht.
 • Raadpleeg een elektricien om ervoor te zorgen het plafond kan het extra gewicht te ondersteunen.
 • Ventilatoren moeten draaien met de klok mee in de winter (om warme lucht af te gaan van het plafond) en tegen de klok in de zomer (op een koele bries te creëren).
 • Kies fans gebouwd voor vochtige of natte omgevingen als winkelen voor een badkamer, keuken, of buiten de ruimte.
 • Kijk voor het Energy Star label, dat aangeeft dat de lucht beweegt 20 procent efficiënter dan andere modellen.
 • Voor buiten installatie zeker te zijn dat alle fan onderdelen zijn weerbestendig en geschikt voor gebruik buitenshuis.
 • Proberen om een ​​fan te installeren zodat de messen zijn niet tussen het licht en de ruimte.
 • Overweeg een afstandsbediening of muur controle als u de installatie van een ventilator op een hoog plafond.

Waarschuwingen

 • Monteer altijd een ventilator aan het plafond met de messen minimaal 7 meter boven de grond, ook al vereist dit een close-to-plafondmontage. Een ventilator aan het plafond opknoping te laag kan iemands hoofd raken en letsel veroorzaken. Ook bouwvoorschriften in vele rechtsgebieden verbieden plafondventilatoren zijn aangekoppeld worden met de bladen van minder dan 7 meter.