Wkinl

Hoe maak je een losse houten schroefgat voor een scharnier te repareren

Heeft u een woodscrew gat voor een scharnier dat is los? Hier zijn een paar snelle suggesties over hoe om te gaan over het doen van dit soort repareren.

Stappen

Hoe maak je een losse houten schroefgat voor een scharnier te repareren. Boor de gestripte gat en lijm in een plug met dezelfde diameter als de boor.
Hoe maak je een losse houten schroefgat voor een scharnier te repareren. Boor de gestripte gat en lijm in een plug met dezelfde diameter als de boor.

Methode 1

 1. 1
  Boor de gestripte gat en lijm in een plug met dezelfde diameter als de boor. Als de deur sag een probleem is geweest, boor door de deurstijl, alle vulplaatjes achter de deurpost, en in de deur framing studs. Dit geeft u een gedeuvelde verbinding helemaal terug naar de muur framing die geschikt zijn voor een lange houten schroef zal zijn.
 2. 2
  Lijm, knip dan de plug uit gelijk met de rand van de deur of het scharnier pen-en centreerboor voor de schroef na de lijm sets. Draai de schroef vast.

Methode 2

 1. 1
  Verplaats het scharnier net een beetje omhoog of omlaag. Dit kan betekenen dat opnieuw beitelen de zak in het frame en op de deur, daarna vullen met plastic hout en het aanraken van de verf. Dit is waarschijnlijk de meest arbeidsintensieve fix. Stel voor dat je dit proberen als al het andere faalt.

Methode 3

 1. 1
  Wig een wig in het gat (een tandenstoker of houten lucifer, bijvoorbeeld), maar het zal waarschijnlijk niet te houden voor lang. U kunt in de verleiding om dit te proberen, maar voor een scharnier, je echt nodig hebt houdkracht. Niet aanbevolen.

Methode 4

 1. 1
  Gebruik over-sized schroeven. Bijvoorbeeld, een langere schroef of een dikkere schroef (# 8 in plaats van # 6) (2-1/2 (3.8 cm) "(6,35 cm) een 1-1/2 vervangen").
 2. 2
  Zorg ervoor dat de schroefkop niet zal steken en interfereren met de werking van de deur door het veroorzaken van binding of littekens het frame.

Methode 5

 1. 1
  Jas een shim of stekker met houtlijm en wig in het gat.
 2. 2
  Nadat de lijm droogt, opnieuw monteren van de scharnier. Re-boren van een piloot gat in de shim zou nuttig zijn bij het houden van de schroef in lijn met het scharnier plaat zijn.

Methode 6

 1. 1
  Gebruik een blad-steen anker. Echter, zoals de shim-enige methode (geen lijm), dit kan niet duren erg lang.

Methode 7

 1. 1
  Neem een klein stuk van den, (1/4 "(1/2 cm) cm) x 1/4") en, met behulp van een scherp mes, snijd het naar een punt.
 2. 2
  Zet een schar van houtlijm op het punt en druk deze op zijn plaats lichtjes, met een hamer.
 3. 3
  Zodra u de snoeit grenen zitten stevig in het gat, gebruik dan een scherpe beitel om de grenen flush snijd met het gat.
 4. 4
  Zorg ervoor dat de lijm droog is, leg dan de scharnieren terug waar het hoort en markeer de gaten met een potlood.
 5. 5
  Met een kleine afwerking nagel of boor een kleine boor (kleiner dan de diameter van de schroef) een geleidegat de schroef in creëren.

Methode 8

 1. 1
  Gebruik dekschroeven. Waarschijnlijk de meest permanent is dekschroeven gebruik van ongeveer 5 inch (12,5 cm) lang, vooral als het een buitendeur.
 2. 2
  Controleer of de de hoofden zijn dezelfde grootte als dit zal hen van uitstekende en houden de deur uit volledig sluiten.
 3. 3
  Met behulp van de bestaande gaten, lopen de extra lange schroeven door de stijl en in de 2 x 4 "(5 x 10 cm) framing stud in de muur. Dit zal permanent de deur verankeren op zijn plaats en zal nog vele jaren. De reden voor de extra lange schroeven is dat ze moeten passeren de deurstijl en door middel van een paar centimeter van de lege ruimte voor het raken van de framing balk in de wand. Dit is zo effectief dat het over het algemeen alleen nodig om een ​​paar van de terrasplanken schroeven per gebruik scharnier.

Methode 9

 1. 1
  Stuff staalwol in het gat met schroevendraaier. Vul het gat bijna helemaal. Schroef de schroef in het gat.

Methode 10

 1. 1
  Rijdt een golf tee in het oude gat en gebruik een beitel of snijd het spoelen. Gebruik houtlijm voor een meer permanente oplossing.

Methode 11

 1. 1
  Meng een of twee vellen wc-papier met Elmer's lijm, e. G. met behulp van een klein kopje en een schroevendraaier. Het papier desintegreert gemakkelijk en het mengsel lijken boetseerklei met de juiste hoeveelheid lijm. Vul de mengsel in het gat, bijv. met een spijker hoofd, voordat het zet en maak een pilot gat met de nagel. Voordat de ongebruikte mengsel volledig is uitgehard, rijdt de schroef gedeeltelijk in de pilot gat, verwijder de schroef en laat het materiaal te harden verder voor een uur of twee. Het gedroogde materiaal wordt vast verbonden en houdt schroeven en de oorspronkelijke hout. Deze procedure werkt ook goed voor het vullen van gaten in de wandplaat.

Methode 12

 1. 1
  Gewoon gebruik maken van een 2 inch lang, zelfborende schroef met een boormachine. Boor de schroefgaten in een hoek, IE slighlty omhoog of iets lager. Ik heb de vaststelling deuren op deze manier voor vijfentwintig jaar en heb nog nooit een jam gebroken of had de deur komen weer uit. Niet zet de schroef in een hoek meer dan 20 graden of de kop van de schroef zal steken en te voorkomen dat het scharnier van het sluiten (maar u kunt het dossier van de schroef naar beneden dus het zal niet geraakt met een bijlage die gaat op de boor). Meestal zet ik de schroeven in op ongeveer een 10 of 15 graden hoek, zodat ze niet voorkomen dat het scharnier van sluiting.
  • Vaak kun je langer een 3 inch, zelfborende schroef recht in het oude gat gebruiken zonder te gaan in een hoek. Ik heb 2, 3, 4, 5 en zelfs 6 inch schroeven in oude jam. Sinds ik dit geleerd, heb ik nooit een jam vervangen. Ik koop de schroeven in £ 1 dozen maar ik gebruik zo veel 2 inch, zelfborende schroeven voor deuren die ik ze kopen in £ 5 dozen op te lossen.
  • Wees er zeker en vervang alle drie schroeven waar het probleem is, zodat het echt goed zal houden (permanent).
  • Met de zelfborende schroeven en een elektrische boor, kunt u de deur echt snel repareren (in minuten).

Tips

 • Als u een automatische dichter op je deur, het installeren van een voet aan deur open te houden of gebruik een wig op de vloer. Plaats geen wig in de bovenhoek van de deur boven het scharnier, tussen de rand van de deur en het frame, want het zal benadrukken de schroeven in de bovenste scharnier en ervoor zorgen dat ze falen.
 • Gebruik een dial schuifmaat probes die de diepte van het gat voor pre-cutting a dowel vulmiddel meten. Deze manier hoef je niet hoeft te spoelen snijden tegen de pen of de deurstijl.
 • Bij het boren van een pilot (starter) gat voor een houten schroef in een scharnier, gebruik dan een zelfcentrerende boor (een merknaam is Vix Bit). Ze zorgen voor een perfect gecentreerd gat. Als het gat niet in het midden van de schroef zal gaan in krom en laat de schroefkop een beetje uitsteekt. Dit kan voorkomen dat de deur goed sluiten.
  • Er is een bestandsbijlage die gaat op de boormachine. U kunt dit attachement gebruiken om bestand onderaan de kop van de schroef als het voorkomt dat het scharnier van sluiting. Dit kan met de schroef in de deur.

Waarschuwingen

 • Iets drijven in de oorspronkelijke schroefgat (s) moet zeer voorzichtig gebeuren om te voorkomen dat het splitsen van de deurstijl. Lichte kranen met een hamer tot de lijm begint net te persen uit volstaat.