Wkinl

Hoe maak je een goede office installatie kiezen

Iedereen die kamerplanten houdt weet dat indoor loof kan een saaie, sombere sfeer fleuren evenals het verwijderen van gemeenschappelijke gifstoffen uit binnen-omgevingen en het toevoegen van zuurstof naar muffe lucht. Met een beetje vooruit denken, kunt u kiezen voor de perfecte plant om uw werkplek esthetiek en uw gezondheid te verbeteren.

Stappen

Hoe maak je een goede office installatie kiezen. Beoordeel uw kantoorverlichting.
Hoe maak je een goede office installatie kiezen. Beoordeel uw kantoorverlichting.
 1. 1
  Beoordeel uw kantoorverlichting. Het is duidelijk dat een plant die volle zon nodig heeft niet veel van een kans in een raamloze kopie ruimte hebben, maar erachter te komen waar je planten kunt zetten in uw kantoor en bepalen hoeveel natuurlijk zonlicht ze gemiddeld krijgt. Echter, bij twijfel, weinig licht (schaduw-minnende) planten prima zal doen in de meeste kantooromgevingen (zoals de bovenkant van een kast in het midden van de vloer of uit de buurt van de ramen). Sommige planten zullen goed doen als geplaatst in de buurt van de tl-lampen in het kantoor. Als u toegang tot het zuiden ramen die veel zonlicht bieden hebt, heb je meer flexibiliteit bij het kiezen van planten.
 2. 2
  Beslissen hoeveel ruimte zal worden aangewezen voor de plant. Krijg een idee zowel van de vloer of tegen de ruimte en de verticale ruimte beschikbaar is.
 3. 3
  Schatten hoeveel zorg je in staat om te besteden aan de plant. Sommige planten vereisen meer onderhoud dan anderen, en soms kan het moeilijk zijn om tijd te vinden in de werkdag aan water of snoei ze. Wees eerlijk met jezelf in de beoordeling hoeveel aandacht u en uw collega's kunnen geven aan de installatie (s).
 4. 4
  Bepaal het doel van uw planten. Verschillende planten kan verschillende dingen voor u doen. Als je vooral wilt een ruimte te verlichten, zult u waarschijnlijk willen een bloeiende plant of een met kleurrijke, bonte bladeren. Als u op zoek bent naar verwijder zoveel kooldioxide - of voeg zoveel zuurstof - mogelijk, moet je kijken naar een groene plant met veel bladoppervlak. Bepaalde planten, zoals de Areca palm, Kentia palm of Dracaena 'Janet Craig' zijn buitengewoon effectief bij het ​​verwijderen van chemicaliën in de lucht vaak gevonden in kantoren.
 5. 5
  Stel uw installatie budget. Terwijl sommige planten erg duur individueel kan zijn, hoe meer planten je van plan bent om te bezitten, zal het des te belangrijker uw budget. Erachter te komen hoeveel je wilt uitgeven aankoop van de planten. Ook erachter te komen hoeveel moeite je in hun onderhoud op lange termijn kan zetten.
 6. 6
  Onderzoek planten. Zodra u uw specificaties, kunt u ze naar uw lokale tuin winkel en vraag een professional om te suggereren sommige planten die zou kunnen werken. U kunt ook planten onderzoek op het internet om te bepalen welke zal overeenkomen met uw behoeften. Hier is een korte lijst van enkele veel succesvolle kantoor planten te overwegen:
  • Klimop
  • Philodendron
  • Vrede lelies
  • Spider planten
  • Aloë vera
  • Aroid palm
  • Wave petunia
  • Drakenbomen
  • Crotons
 7. 7
  Aankoop van uw plant. U kunt kopen bij uw lokale tuincentrum of boerenmarkt, of u kunt uw boodschappen online te doen. Wat u ook kiest, zorg ervoor dat je gezond uitziende planten die vrij van schimmel, rot en plagen. Dit is gemakkelijker om te doen als je kunt zien dat de planten, natuurlijk, maar veel online winkels bieden u een garantie om het risico te compenseren. Als je het budget kunt u een bedrijf die planten, speciaal gekweekt voor kantoren verkoopt proberen.
 8. 8
  Het opzetten van de plant. Plaats een opvangbak onder de plant om het overtollige water te halen, en zorg ervoor dat de voet van de plant is stabiel. Bovendien, als de plant regelmatig water nodig, zet het ergens dat niet zal vereisen dat u een ladder of stoel te gebruiken om het te bereiken.

Tips

 • Controleer de bodem voordat u de plant water. De meeste planten sterven uit over-water geven in plaats van onder-water geven. Te veel liefde kan doden uw planten, dus steek je vinger in het vuil voordat u water om te zien of het al vochtig. De meeste planten (met uitzondering van vetplanten, zoals Jade Planten of "kippen-n-kuikens") hebben water ongeveer een keer per week. Vetplanten hebben water ongeveer een keer per maand. De vuistregel is dat hoe dikker de bladeren, hoe meer water ze zal houden en het minder vaak zal de plant water nodig. Dunne bladeren en planten in bloei (Afrikaanse Viooltjes) moeten vaker water geven. Gebruik water op kamertemperatuur en laat het niet druppelen op de grond. Leeg het gerecht dat je onder de plant hebben geplaatst om morsen te voorkomen nadat de plant is afgetapt. Een goede doorspoeling een keer per maand zal minerale afzettingen van vergiftigen uw planten te houden.
 • Winkel rond zoveel mogelijk, vooral als je de aanschaf van een grote hoeveelheid planten. Je zult in staat om de beste prijzen op deze manier, maar je zult ook in staat zijn om een ​​verscheidenheid van meningen over welke planten te kiezen te krijgen. Grote hardware-winkelketens lijkt misschien een koopje, bijvoorbeeld, maar je bent waarschijnlijk beter advies (en vaak gezondere planten) vinden bij uw plaatselijke kwekerij of boerenmarkt.
 • Veel kantoor planten goed groeien uit stek. Neem stekjes van planten in andere kantoren of je zelfs die koele fabriek in uw burenwerf. Zodra je je snijden in het water, kan het nemen van een week tot zes maanden om root. Planten die het goed doen uit stek wortel snel, terwijl anderen moeilijker, en sommigen zullen geen wortel helemaal kan zijn.
 • Denk aan het organiseren van uw collega's om de zorg voor alle planten. Als je een heleboel planten in uw kantoor, kan het moeilijk zijn voor een persoon te houden met hen. Indien echter meerdere mensen om beurten drenken en trimmen elke week, zult u in staat om meer betrouwbare zorg te bieden zonder al te veel moeite. U zult ook bouwen werkplek kameraadschap.
 • Wilt u planten te kopen, maar hebben niet veel geld te besteden? Denk aan uw werkgever vragen om de begroting voor het kantoor flora. Studies tonen aan dat planten de productiviteit verhogen en de gezondheid van medewerkers, dus het is een waardevol voordeel voor alle betrokkenen.
 • Ga voor variatie - veel kleuren fleuren het kantoor. Het is waar dat sommige planten gewoon niet kan worden geteeld in het kantoor, maar je hebt nog een wereld van keuzes. Door het volgen van de hierboven voor het vinden van de perfecte installatie voor elke ruimte richtlijnen, je bent waarschijnlijk een goede variëteit aan gebladerte te krijgen op uw werkplek.

Waarschuwingen

 • Zie de voorwaarden van uw gebouw op het hebben van planten op de werkplek. Terwijl de meeste zouden graag een aantal bladeren hebben, kunnen sommige bedrijven nogal inflexibel over het toestaan ​​van deze dingen zijn, als gevolg van brand codes en andere beleidsterreinen.
 • Sommige planten kunnen allergieën verergeren. Een plant professional moet in staat zijn om te helpen voorkomen dat deze, maar u kunt ook uiteindelijk nodig om een ​​soort plant ruilen voor een ander als uw collega's hebben bijwerkingen.
 • In het onwaarschijnlijke geval dat u dieren op uw werkplek, oefenen speciale zorg voor planten die niet giftig zijn voor hen te kiezen. Sommige van de beste kamerplanten-Dieffenbachia, bijvoorbeeld-kunnen kleine dieren te doden. Zelfs voorkomende planten, zoals de maretak, zijn gevaarlijk voor honden.
 • Zorg goed voor uw kantoor planten. Niet alleen zijn ongezonde planten een doorn in het oog, maar ze kunnen ook gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Mallen die aanval planten, bijvoorbeeld, kan ademhalingsproblemen bij de mens.
 • Zorg ervoor dat het kantoor plant niet over een vieze geur. Sommige planten die heel mooi uitzien in bloei kan een geur die is heel scherp dat veel mensen zou kunnen vinden beledigend of anderszins hinderlijk zijn. Ook kunnen sommige mensen zijn extra gevoelig voor sterke geuren of zelfs allergisch voor een bepaalde plant.
 • Als u besluit om een ​​cactus te kopen, zorg ervoor dat je hem ergens waar het geen gevaar voor uw huid.

Referenties en aantekeningen

 • Tuinieren Australia december 2001