Wkinl

Hoe maak je een hond in een appartement dat niet honden niet toestaat te houden


Hij realiseerde zich dat het illegaal is en zal uiteindelijk krijg je geschopt, zal men alleen maar veronderstellen dat het slechts een noodsituatie - je moeder is in het ziekenhuis en heeft iemand nodig om te waken over haar poochie.

Stappen

Hoe maak je een hond in een appartement dat niet honden niet toestaat te houden. Erachter te komen hoe de hond in om te beginnen met te krijgen.
Hoe maak je een hond in een appartement dat niet honden niet toestaat te houden. Erachter te komen hoe de hond in om te beginnen met te krijgen.
 1. 1
  Erachter te komen hoe de hond in om te beginnen met te krijgen. Terug ingangen in het midden van de nacht, puppy vervoerders die er uitzien als gewone zakken, en een goede planning zijn essentieel.
 2. 2
  Papier-trein de hond, zodat u niet hoeft te maken over stiekem het in en uit elke dag. Licht veel wierook, zodat niemand kan het ruiken.
 3. 3
  Houd de poochie rustig. Blaffende geluiden zijn een slecht teken. Als u de hond niet kan trainen om stil te zijn, een kopie van een film met blaffende honden in te sluiten door dus als iemand naar beneden komt om te vragen wat al het lawaai is ongeveer, vertel hen dat je kijken naar de film.
 4. 4
  Houd het tekenen van een hond tot een minimum. Hondenvoer, riemen, piepend speelgoed enz. moeten ook worden sloop en zo zorgvuldig verborgen als de hond. Probeer hond levert in plaats van kopen bij de plaatselijke supermarkt bij dierenwinkels. Op deze manier de buren zien reguliere boodschappentassen in plaats van Pet-Mart zakken.
 5. 5
  Train de hond om niet opgewonden wanneer iemand op de deur klopt. Horen blaffen en een luide dreun! Wanneer kloppen aan je deur is een dode giveaway aan bezoekers dat u een hond hebt.
 6. 6
  Wijs een kamer (bij voorkeur een die kan worden vergrendeld) om de hond te plaatsen wanneer u bezoekers. Wanneer iemand komt aan je deur, plaatst de hond in de kamer en de deur op slot. Als dit gaat worden voor een langere periode (meer dan twintig minuten) is het een goed idee voor iemand om te verblijven met de hond om het gezelschap te houden, tenzij de hond gewend is om alleen te zijn voor langere tijd. Als een bezoeker wil de kamer van de hond is in te voeren, stevig vertel ze "nee". Als ze te informeren over de reden waarom ze niet kunnen binnengaan, vertel hen "Omdat ik het zeg" en onmiddellijk weg te lopen. Als ze vragen wat er in zit, vertel hen "enkel wat spullen". Uw familie moet regelmatig oefenen wat te doen bij een onverwachte bezoeker verschijnt bij je huis en wat te doen met de hond.
 7. 7
  Als een van je buren je pakt, verklaart de noodsituatie, en zorg ervoor dat snik verhalen toe te voegen over hoe het arme kleine ding zou eindigen in het pond anders. Steekpenning ze eventueel.

Tips

 • Indien gepakt, huilen. Jammeren. Praat over je moeder, hoeveel de hond voor haar betekent, hoe er is niemand anders, hoe goed opgeleid en rustig de hond is, hoe erg je bent, en ga zo maar door.
 • Wees voorzichtig niet te laten uw hond blaffen als er iemand op de deur klopt.

Waarschuwingen

 • Honden hebben regelmatige lichaamsbeweging. Als je niet bereid bent om het te nemen voor wandelingen ofwel verplaatsen of niet een hond niet krijgen.
 • Indien de eigenaar van het appartement of de buurman niet kopen of te streng, kan er een juridische consequentie zijn. Controleer uw contract om te zien of huisdieren ook zijn toegestaan.