Wkinl

Hoe de zorg voor een miniatuurpinscher

Hier is hoe de zorg voor een miniatuur pinscher, een unieke en prachtige ras van de hond.

Stappen

Hoe de zorg voor een miniatuurpinscher. Erkennen dat deze honden hebben speelgoed.
Hoe de zorg voor een miniatuurpinscher. Erkennen dat deze honden hebben speelgoed.
 1. 1
  Erkennen dat deze honden hebben speelgoed. Zorg ervoor dat uw hond heeft een ander huisdier als het geen speelgoed. Mini Pins houden om op te kauwen, dus geef ze iets om op te kauwen. Rundvlees terug ribben zijn een goede keuze. Ze zijn fatsoenlijke voeding en houden hun tanden schoon. Ze zijn zeer nieuwsgierig honden, en als interactief speelgoed. Ze hou vooral speelgoed dat gepiep of praten.
 2. 2
  Zorg voor een lekkere warme deken voor deze honden die makkelijk koud te krijgen. U kunt ook willen investeren in een aantal honden kleding-weinig truien en vesten te helpen op koude dagen of wandelingen buiten.
 3. 3
  Van plan om rond te zijn. Deze honden hebben gezelschap - ze niet goed doen als alleen gelaten voor langere tijd.
 4. 4
  Zorg ervoor dat u reageren op geluiden en inspanningen om u te betrekken min-pins '- ze raken makkelijk en dan krijgen ondeugende vervelen. Ze vinden het heerlijk om te wandelen en jagen een speeltje. Veel min pinnen houden het piepen speelgoed. Soms springen ze op kleine kinderen dus wees voorzichtig rond jonge kinderen. Bij de zorg voor een min pin zorg ervoor dat je ze socialiseren op jonge leeftijd, of anders is het moeilijk om hen op te leiden als ze ouder zijn.

Tips

 • Min Pins worden soms ook voor het niet de vriendelijkste van honden ten alle tijden, maar dit kan een gedrag gemakkelijk vermeden worden als je ervoor om veel tijd socialiseren ze met mensen en andere honden als ze pups besteedt zijn. Zorg ervoor dat ze voldoen aan alle soorten mensen, kinderen, oude mensen, en mensen van alle kleuren. Honden zijn vaak bang voor wat ze niet begrijpen, en dat is wanneer ze uithalen.
 • Minpins hebben een gevoel van eigendom, en mogen speelgoed hamsteren of kauwen traktaties. Als u meer dan een hond (elk ras), moet u voorzichtig werken aan dit, evenals genoeg voor iedereen.
 • Training van uw Mini Pin is goed voor zowel u als de hond. Deze honden hebben een zeer sterke pak verenigingen en verwachten dat je om hen te vertellen wat te doen. Zij zullen vaak agressief rond grotere honden, voortdurend testen grenzen. Ze hebben de neiging om te denken dat ze net zo groot, zo niet groter, dan de tegenstander dier. Zij zullen hun weg vinden uit van alles. Zorg ervoor dat je dingen om je min pin uit de problemen te houden. Investeer in een goede kwaliteit, lange, sterke hek dat niet kan worden geklommen of gesprongen, gegraven onder, of ingegraven door. Pinners hebben extreme prooidrift, en als ze ter plaatse een eekhoorn op de andere kant van een elektrische afrastering ze gaan om de schok te nemen.
 • Mini Pins zijn erg wild en hebben persoonlijkheid in schoppen! Ze altijd graag het middelpunt van de belangstelling te staan ​​en heel vaak worden geaaid. Ze zijn humoristisch en houden u glimlachen en lachen met hun constante capriolen. Ze hebben een slechte gewoonte van het eten, zodat je alleen wilt dat ze 1/2 kopje van goede kwaliteit eten elke dag voor een 10 £ hond of ze zullen gemakkelijk overgewicht te geven. Als je ze behandelt, snacks, en kauwt elke dag, wilt u misschien een beetje minder eten (misschien 1/4 kop voor ontbijt, 1/8 cup voor het diner) te geven. Ze blaffen naar alles, zelfs als een stok breekt in het midden van de nacht, dus vanaf een jonge leeftijd is er enige training. Hun vacht is zeer kort en de meeste niet slecht te werpen, dus je hoeft niet om ze te wassen vaak. Grooming of doek wassen is te verkiezen boven baden, die uitdrogen van de honden huid. Als uw Min Speld werpt slecht, overwegen zijn dieet. Laat uw dierenarts te controleren op medische problemen. Als hij een schone factuur van de gezondheid, overweeg dan het toevoegen van een aantal essentiële vetzuren (Linatone is een goede bron en wordt verkocht bij de meeste dierenwinkels) te helpen met het probleem.
 • Mini Pins hebben veel energie en lijken te trekken aan de riem als ze lopen. Begin vroeg, leert hen goede manieren op de wandeling. Het is een goede investering om ze een no-slip hond harnas krijgen of trainen ze op een kleine martingaal kraag, want ze zijn geweldig ontsnapping kunstenaars en zal gemakkelijk uitglijden normale halsbanden en harnassen. * Mini Pins willen blaffen. Als dit gedrag onaanvaardbaar is, moet je ze vroeg en vaak corrigeren. Ze zijn zeer territoriaal. * Altijd belonen uw Min-Pin voor goed gedrag. Begin met traktaties, maar werken aan alleen het geven van een leuk speeltje of lof. U moet een oogje houden op hun gewicht. Ze krijgen vet heel gemakkelijk en dat leidt tot verschillende gezondheidsproblemen. * De meeste kleding die je koopt voor je mini pincher zal zijn maat Small, niet XS, omdat ze zulke diepe kisten voor hun grootte.

Waarschuwingen

 • Als je mini pin niet vast is, er zeker van zijn dat u naar ze kijkt, vooral als ze in warmte. Als ze zwanger worden door een te grote hond konden ze gemakkelijk sterven tijdens de zwangerschap of tijdens de geboorte.
 • Mini Pins hebben ook een neiging tot luxatie knieschijf. Dit betekent dat hun knieschijven, niet hun heupen, pop uit de stopcontacten op hun achterpoten. Wees erg voorzichtig met je hond, forceer hem of haar te springen van hoge plaatsen. Laat ze beslissen wat te hoog of te ver. Je zult weten wanneer dit gebeurt, omdat ze lijken te lopen of spelen en dan zal plotseling stoppen en beginnen met het bevorderen van de poot. Het been kan weer pop in op zijn eigen in een paar seconden. U kunt ook voorzichtig strek het been tot de knie weer op zijn plaats pop. * Sommige mini pinnen krijgen een milde vorm van astma, waar ze af en toe piepen. Er is niet veel dat je kunt doen over dit, en is vrij onschadelijk.
 • Als u van plan bent op het fokken van uw min pin (s), dan zorg ervoor dat u zich bewust bent van de risico's en de wetten in uw staat rond dit onderwerp (als ze variëren in verschillende gebieden).
 • Mini Pins zijn zeer actieve honden - de helft van de tijd dat ze zijn zeer actief, en de andere helft, ze slapen. Zorg ervoor dat ze genoeg te doen, of ze destructief en ongelukkig zal krijgen.
 • Mini Pinschers hebben een tendens naar Demodex - of weinig plekjes van blote huid zonder vacht - vooral wanneer ze puppies. Dit wordt veroorzaakt door een soort van parasiet die alle honden van nature hebben, maar kan uit de hand lopen in sommige honden zonder duidelijke reden. Schurft is niet besmettelijk. Indien onbeheerd, zullen deze vlekken groter en groter geworden. De meest voorkomende gebieden voor dit te laten gebeuren op de rug heupen of het gezicht. Neem ze mee naar de dierenarts. Indien onmiddellijk betrapt, kan een zeer goedkope crème dit opruimen binnen een week.