Wkinl

Hoe maak je een nieuwe hond te voeren om uw huis en andere honden

Het introduceren van een nieuwe hond aan uw huidige woning en andere huisdieren kan lastig zijn. Honden zijn erg territoriaal van hun huis en familie, waardoor het moeilijk is om nieuwe huisdieren te integreren. Echter, met een paar eenvoudige methoden, kunt u de overgang gemakkelijker zowel voor uzelf en uw dieren te maken.

Stappen

Hoe maak je een nieuwe hond te voeren om uw huis en andere honden. Verzamelen benodigdheden voor uw nieuwe hond.
Hoe maak je een nieuwe hond te voeren om uw huis en andere honden. Verzamelen benodigdheden voor uw nieuwe hond.

Introductie van een nieuwe hond aan uw woning

 1. 1
  Verzamelen benodigdheden voor uw nieuwe hond. Dit moet een bed, krat, voedsel en kauw speelgoed.
 2. 2
  Neem de hond buiten. Laat hem de omliggende gebieden verkennen na de maaltijd en toen hij voor het eerst wakker.
 3. 3
  Geef ze aandacht. Vooral in de eerste paar weken van uw nieuwe hond komen thuis, zeker zijn ze veel aandacht te geven en met ze spelen regelmatig. Iemand moet rond in het huis te allen tijde gedurende de eerste paar dagen. Maken ze het gevoel dat dit is hun nieuwe thuis.
 4. 4
  Introduceer hem aan andere familieleden. Geef ze een kans om iedereen in het huis te ontmoeten en verken de nieuwe omgeving.

Introductie van een nieuwe hond aan uw andere honden

 1. 1
  Geen van uw huidige huisdieren mee te nemen bij het ​​ophalen van uw nieuwe huisdier. Dit zal hechting tijd toe met uw nieuwe huisdier, zonder de controle van uw andere dieren.
 2. 2
  Draag kleding die ruikt naar uw huisdieren. Houd ze en aaien voordat u vertrekt naar de nieuwe hond te krijgen. De nieuwe hond zal de andere huisdieren ruiken op je kleren en hebben een idee van wat ze in petto voor. Indien mogelijk, een andere persoon rijdt u op te halen de nieuwe huisdier, zodat u in de passagiersstoel en de band op de weg naar huis kan gaan zitten.
 3. 3
  Zet de nieuwe hond in een bench. Laat de kist in het midden van een kamer in het zicht. Het moet een open-air krat met draden te zijn, zodat de andere huisdieren kunnen zien en ruiken de nieuwe pup.
 4. 4
  Laat uw andere huisdieren uit de kamer. Niet coax ze naar de nieuwe hond te zien. Doe alsof je hebt geen idee van de nieuwe hond is ook daar. Uw huisdieren zullen "ontdekken" de nieuwe hond en waarschijnlijk opgewonden geworden. Op dit punt, moet u handelen verrast en blij over ze vinden van de nieuwe hond.
 5. 5
  Beloon uw andere huisdieren voor goed gedrag. Geef ze behandelt als ze optreedt op een niet-agressieve manier rond de nieuwe hond. Schreeuw niet tegen uw huisdieren als ze agressief worden. Als je boos te handelen, zal uw huisdieren aannemen dat het komt door de nieuwe hond, en ze kunnen het gevoel dat ze nodig hebben om u te beschermen tegen het.
 6. 6
  Als u tevreden bent met ieders gedrag, laat de nieuwe hond uit het krat. Laat de huisdieren omgaan. Raak niet betrokken zijn, tenzij je bang bent voor de veiligheid van een van de dieren, maar blijven altijd in de buurt. De honden zullen waarschijnlijk besnuffelen elkaar en omcirkelen elkaar voor een tijdje. Zij kunnen besluiten om elkaar te negeren of proberen te spelen. Elk van deze scenario's is prima. Als ze niet willen communiceren, Dwing ze niet om. Als een van de honden agressief, ze onmiddellijk scheiden.
 7. 7
  Geen voorstander van de nieuwe hond. Je nodig hebt om elk dier exact dezelfde hoeveelheid aandacht in de komende weken te geven, zodat niemand ontwikkelt een jaloerse houding.

Tips

 • Word niet boos op de nieuwe hond of de hond die je al hebt als dingen je weg niet verder gaan.
 • Hebben een positieve houding en uw huisdieren zullen volgen.
 • Wees geduldig! Misschien wilt u dwingen de dieren om mee te krijgen, maar dat werkt niet. Ze zullen rond uiteindelijk komen.

Waarschuwingen

 • Niet ooit de nieuwe hond alleen te laten met de andere huisdieren zonder toezicht.
 • Weet de nieuwe hond niet terug te nemen na slechts een paar dagen als je dieren niet kunnen opschieten. U bent dan het bericht verzenden naar uw huisdieren die ze controleren wie blijft en wie gaat.

Dingen die je nodig hebt

 • Een nieuwe hond
 • Een krat
 • Andere huisdieren
 • Een veel geduld!
 • Een liefdevolle hart!
 • Sommige kauwspeeltjes