Wkinl

Hoe maak je een insteekslot cilinder wijzigen

Insteeksloten worden het meest gevonden in oudere woningen en in commerciële toepassingen. Er zijn vele variaties, maar ze hebben allemaal in principe hetzelfde werken. Deze gids moet u helpen om te kunnen de slotcilinder te veranderen.

Stappen

Hoe maak je een insteekslot cilinder wijzigen. Open deur gedeeltelijk het insteekslot afdekplaat aan de rand van de deur zichtbaar.
Hoe maak je een insteekslot cilinder wijzigen. Open deur gedeeltelijk het insteekslot afdekplaat aan de rand van de deur zichtbaar.
 1. 1
  Open deur gedeeltelijk het insteekslot afdekplaat aan de rand van de deur zichtbaar. Verwijder de twee schroeven en zet apart.
 2. 2
  Let op de positie van de gleuf als het gaat om de cilinder. Hoogstwaarschijnlijk is het echter aan de onderkant (06:00).
 3. 3
  Verwijder de afdekplaat van de rand van de deur en terug uit de stelschroef dat wordt voorkomen dat de cilinder uit te draaien. Bij sommige toepassingen kunnen er twee schroeven, een voor de buitenste cilinder en een voor de binnenste.
 4. 4
  Schroef de slotcilinder van het lichaam van de insteekslot door naar links te draaien (naar links).
 5. 5
  Rijg de nieuwe cilinder voorzichtig in het huis van de insteekslot. Wees uiterst voorzichtig niet aan draad de cilinder steken, dit kan de hele sluis verpesten!
 6. 6
  Stel de cilinder zodat de spiebaan is in dezelfde positie als het oorspronkelijk was, meestal aan de onderkant, en draai de stelschroef.
 7. 7
  Test het slot om te controleren of deze goed werkt. Je kan hebben om terug uit de nieuwe cilinder een bocht of twee zodat alles soepel werkt. De winkel waar de cilinder is gekocht zal hebben sierringen die zullen compenseren this.Once het slot goed functioneert, opnieuw installeren van de afdekplaat aan de rand van de deur.

Tips

 • U kunt cilinders die niet vereisen sleutels om ze te bedienen te installeren aan de binnenkant als je innerlijke cilinders te kopen. Houd in gedachten dat u ingetoetste binnencilinders kunt als u een raam of sidelite in uw deur.
 • Aanschaf van een paar sierringen van verschillende diepten als je de nieuwe cilinder te kopen. U kunt een reis maken om ze terug te keren als je eenmaal klaar bent in plaats van heen en weer rennen en met het slot meerdere malen te demonteren.

Waarschuwingen

 • Als je innerlijke cilinders hebt ingetoetst MOET je een sleutel binnen handbereik in geval van nood te houden. Misschien wilt u tape aan een brandblusser of een zaklantaarn voor noodgevallen. U moet uw personeel en iedereen die kan worden opgesloten in uw structuur waarin deze noodsleutels zijn hoogte. DE SLEUTEL MOET EEN ORIGINELE EN NIET EEN DUBBEL!!
 • Zorg dat u uw stelschroef vast. Als de stelschroef niet aangedraaid de cilinder eenvoudig losgeschroefd van het slotlichaam en veiligheid in het gedrang.