Wkinl

Hoe maak je een paard sprong 1 paar scholing standaard bouwen

Dit is de basismethode voor het bouwen van een school sprong standaard. Gereedschap nodig: Elektrische zaag (cirkelvormig of chop), meetlint, boormachine, 1/2 "boor (een lange), klein niveau, potlood, (2) 4x4 6 'druk behandeld berichten, (1) 2X8 8' druk behandeld, (1) klein doosje 3 "dekschroeven (dekschroeven zijn een tikkeltje duurder, maar zal niet verslechteren in druk behandeld hout), (1) paar jump kopjes

Stappen

Hoe maak je een paard sprong 1 paar scholing standaard bouwen. Knip uw 2x8 8 'board in 8 gelijke lengten van 12 "elk.
Hoe maak je een paard sprong 1 paar scholing standaard bouwen. Knip uw 2x8 8 'board in 8 gelijke lengten van 12 "elk.
 1. 1
  Knip uw 2x8 8 'board in 8 gelijke lengten van 12 "elk. Dit zullen de voeten. (Indien u graag, snijd een driehoek af een hoek van elk bord. Hierdoor ontstaat de fancy conische blik op de voeten. Het is niet nodig, dat wel.)
 2. 2
  Schroef de voeten op de bodem van de paal. Om dit te doen, maakt het einde van de eerste 12 "boord gelijk met de achterkant van de post. Dan is de tweede 12" bestuur zal stoten tegen de eerste. En ze zullen blijven om op deze manier, whirly-jol mode. (Zie dit beeld: http://www.horsejumps.net/pages/schooling_standards.html ) Gebruik vier schroeven voor elke voet.
 3. 3
  Maak gaten om de sprong kopjes tegemoet. Dit is lastiger dan het lijkt! De gaten moeten * volledig vlak en gecentreerd * zijn of je sprong bekers zullen niet passen. Bedrijven die sprong standaarden maken gebruik van een kolomboormachine die automatisch maakt een level gat dat is gecentreerd. Maar omdat je met een hand-held boor, moet u de gaten handmatig waterpas. Ten eerste, zorg ervoor dat je post staat op een niveau, vlakke ondergrond. Je post moet zo horizontaal mogelijk. Meet de post 12 "uit de grond en maak een merk in het midden van de paal. Met het niveau, trek een horizontale lijn door het merk en blijven het langs alle zijden van de paal. Herhaal dit tot de post elke 3" tot je 9 lijnen getekend.
 4. 4
  Center de gaten. Als je sprong kopjes, gebruiken als sjabloon gebruiken om uw gat markeringen te maken op de regels. Als u niet beschikt over springen bekers, blijven lezen. [Als u ruwweg gezaagd berichten (berichten die niet dichter bij de 4 hebben gebracht door middel van een schaafmachine en meten ") de volgende instructies de gaten moeten compenseren om de juiste een beetje-dus maak je geen zorgen als de gaten niet lijken dode punt van de post te zijn. Als je de gaten dode punt op een ruw gezaagde post, de meeste bekers gewoon niet fit-niet, echt niet hoe. Als je berichten dichter bij 3 "dik te meten, kunt u veilig maken het gat merken in het midden.] Meet vanaf de rechterkant van het bericht 1 1/2 "en maak een X op de eerste regel. Aan de andere kant, op dezelfde lijn, maatregel in 1 1/2" van de linkerkant, je een rechte schot via de post op te geven. Herhaal de markeringen op de post.
 5. 5
  Begin te boren! Bij het boren van de gaten gaan langzaam, streven naar de X op de achterkant om te proberen om het niveau te blijven, en vaak stoppen om je doel te controleren. Kans groot dat u zult omhoog knoeien op de eerste paar, maar je zult onder de knie te krijgen.
 6. 6
  Breng 2-3 lagen witte buitenkant huis schilderen voor een gepolijste look.

Tips

 • Sommige boren hebben een klein niveau ingebouwd in hen. Deze zijn niet erg betrouwbaar als de vibratie van de boor zorgt voor te veel overlast. Het is nog steeds aanbevolen om de nivellering lijnen en markeringen om ervoor te zorgen krijg je bruikbare gaten.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig als je met PVC-buizen als palen. Wanneer PVC breekt het creëert scherpe speren! Het is het veiligst om Cedarpalen gebruiken.