Wkinl

Hoe kunt u uw hamster te trainen om te komen wanneer je belt

Hier zijn enkele handige tips voor het trainen van uw hamster te komen wanneer u belt. Merk op dat dit heeft tijd en inspanning van u en de hamster.

Stappen

Hoe kunt u uw hamster te trainen om te komen wanneer je belt. Zorg ervoor dat je hamster is vertrouwd met uw geur en stem.
Hoe kunt u uw hamster te trainen om te komen wanneer je belt. Zorg ervoor dat je hamster is vertrouwd met uw geur en stem.
 1. 1
  Zorg ervoor dat je hamster is vertrouwd met uw geur en stem. Was uw handen voor en na het hanteren van je hamster, zoals sterke geuren op je handen kan de hamster alarmeren. Bepaalde geuren zal de hamster te vluchten. Plus, het wassen van je handen goed voordat je hamster zal ervoor zorgen dat u niet ervan enige kiemen er op toe dat zou kunnen leiden tot de gezondheidszorg naar beneden te gaan.
 2. 2
  Krijg een zonnebloempitten of enige andere lekkere traktatie die je kent je hamster houdt. Plaats het in de palm van je hand.
 3. 3
  Beweeg je eindigen aan het einde van de kooi van uw hamster, het tegenovergestelde van waar het zit. Beweeg langzaam je hand op en neer om de geur van de behandeling effectiever naar de neus van uw hamster. Dit zal ervoor zorgen dat het weet dat er een traktatie aan de andere kant.
  • Houd in gedachten dat sommige hamsters - zoals de dwerg rassen - zal overwegen bewegingen een bedreiging en hetzij uitvoeren voor de veiligheid of hapje! Handbeweging moet langzaam en niet bedreigend.
  • Als je hamster verschijnt bang door u, stoppen met bewegen.
 4. 4
  Als je hamster komt om je hand, laat het nemen van de te behandelen en eet het.
 5. 5
  Herhaal de bovenstaande stappen meerdere malen. Echter, heb je hand gesloten over de behandeling van de volgende paar keer, zodat je hamster niet kan vertellen of je een traktatie in uw hand of niet.
 6. 6
  Na de hamster komt om je hand een paar keer op een rij, herhaal bovenstaande stappen, maar dan zonder de traktatie. Na een tijdje, moet de hamster komen wanneer je houd je hand.

Training van uw hamster te komen door zijn naam

 1. 1
  Was uw handen om eventuele ziektekiemen of geuren die kunnen kwetsen of schrikken je hamster te verwijderen. Nogmaals, dit is het beste voor zijn gezondheid en veiligheid.
 2. 2
  Plaats een traktatie in de palm van je hand.
 3. 3
  Houd uw hand op het einde van de kooi, tegenovergestelde van waar uw hamster zit. Laat het weten dat je een traktatie in je hand door langzaam bewegen van je hand op en neer om de geur in de richting van het te krijgen.
 4. 4
  Als de hamster komt naar u toe voor het behandelen, herhaal zijn naam meerdere malen in een langzame en duidelijke manier. Zorg ervoor dat je niet mompelen of zegt zijn naam te snel, anders kan de hamster niet begrijpen.
 5. 5
  Herhaal de bovenstaande stappen, maar zet de behandeling van een beetje verder van je hamster elke keer. Ook sluit je hand rond de te behandelen zodat het niet kan zien.
  • Als je hamster schuwt bij de gedachte van komende dichterbij, uw hand terug naar waar het oorspronkelijk was en geduldig werk je weg verder en verder. Maar ga niet te ver bewegen in een keer!
 6. 6
  Binnenkort kunt u gaan bellen naar u toe zonder een traktatie. Als het gaat om u, geef het een beroerte of een knuffel. Houd er echter rekening mee dat als je voortdurend doet dit en geef het nooit een traktatie weer, kan uw hamster weigeren op of kom naar je niet meer. Geef je hamster behandelt regelmatig, maar niet de hele tijd.

Tips

 • Probeer zeggen de naam van je hamster als je de training te doen, of het maken van een rustgevende geluid dat hij of zij gewend is.
 • Wees ervan bewust dat het gezichtsvermogen van sommige hamster soorten, zoals dwergen is slecht. Daarom kunnen moties in hun woonruimte worden opgevat als een bedreiging voor hun veiligheid! Wees langzaam en zacht. Zorg ervoor dat uw hamster is vertrouwd met uw geur voordat u deze!
 • Proberen het geven van uw hamster natte of droge vruchten als traktaties, maar doe je onderzoek en zorg ervoor dat u niet waardoor het enige voedsel dat de gezondheid kan schaden of doden!
 • Als u meerdere hamsters en wensen om hen te trainen, maar trainen een tegelijk. Leg de andere hamsters in een gescheiden kooien, of anders uw hamsters zal in de war raken.
 • Als je hamster is jonger dan 8 maanden oud, maar kan vast voedsel eten, kunt u op zijn minst beginnen om te proberen het werken met hem / haar.
 • Als je hamster je bijt, gebruik handschoenen bij hem / haar omgaan.
 • Hamsters houden van high-pitch gladde geluiden - dit kan worden gebruikt om de hamster te bellen, samen met voedsel. Uiteindelijk zullen ze komen met een simpel geluid.
 • Als de hamster niet tot u komen als je niet houdt van de traktatie, probeer de naam van uw hamster noemen. (Voorbeeld's: Prins, Mr Hamster, Mr Popper, enz.)

Waarschuwingen

 • Hamsters zijn vatbaar voor diabetes, dus niet overvoeren hen traktaties die zijn zoet zoals maïs.
 • Zorg dat de traktatie niet te veel vet / suiker erin, want het is slecht voor de gezondheid van uw hamster.

Dingen die je nodig hebt

 • een hamster
 • hamster behandelt. Het meest effectief zijn vers / oud brood, of Longnose zilvervisjes, of granen. Let op dat suikerhoudende daarvan zijn zeer schadelijk voor de gezondheid hamsters '.
 • een handschoen (soms)