Wkinl

Hoe maak je een paard zonder zadel rijden


Als u op zoek bent naar een nieuwe uitdaging met paardrijden, wilt u misschien bareback verkennen - dat is, het berijden van een paard zonder zadel. Het is een goede oefening in het leren hoe je je evenwicht te bewaren, en met de juiste veiligheidsmaatregelen, kan zowel leuk en spannend. Het is ook een geweldige manier om te communiceren met je paard, en maak een spannende band met je favoriete paarden friend.you leert om uw paarden bewegingen voelen evenals enkel rit van het paard.

Stappen

Hoe maak je een paard zonder zadel rijden. Trachten de begeleiding van een ervaren ruiter of instructeur om uw uitstapje begeleiden in bareback riding.
Hoe maak je een paard zonder zadel rijden. Trachten de begeleiding van een ervaren ruiter of instructeur om uw uitstapje begeleiden in bareback riding.
 1. 1
  Trachten de begeleiding van een ervaren ruiter of instructeur om uw uitstapje begeleiden in bareback riding.
 2. 2
  Begrijpen dat het van belang deze proberen op de juiste paard. Sommige paarden gooi je hogerop dan anderen. Een gladde-gated paard is best - als een Peruaanse Paso. Ook leren om bareback rijden kan gemaakt worden een stuk minder pijnlijk door het berijden van een paard met een brede rug en lage schoft.
 3. 3
  Focus op waar je naartoe wilt met je ogen. Niet naar beneden kijken naar je paard of je kan uit balans raken.
 4. 4
  Kijk, been, teugel. Voordat u de teugels te gebruiken om te vragen om een ​​draai, draai je hoofd om te kijken waar je naartoe wilt. Je hoofd is 25% van je lichaamsgewicht, dus een paard kan het voelen als het blijkt. Als je eenmaal hebt gekeken, gebruik je benen om de balans-shift-signaal heb je al de paarden gegeven te versterken. Na het volgen van deze stap, gebruikt u de teugel. (Een ervaren paard gevoel dat je kijkt en / of gebruik je been zal waarschijnlijk beginnen met de bewegingen voordat je zelfs bent verhuisd de teugels!)
 5. 5
  Houd je benen in dezelfde rijpositie zou je als je stijgbeugels gehad.
 6. 6
  Leren paardrijden evenwichtig op een stap, draf en galop in een zadel, maar zonder de stijgbeugels. Heb je instructeur lopen of longeren met u op het eerste, zodat u zich kunt concentreren op balanceren. Begin bij een wandeling en er verblijven voor een paar dagen voordat er iets sneller proberen. Praktijk voor korte periodes van 15 minuten of minder.
 7. 7
  Overweeg het gebruik van een bareback pad, maar kies een zonder stijgbeugels. Een regelmatige zadel heeft een stevig frame dat het blijft schuiven onder de paarden buik wanneer je onder druk te zetten in een stijgbeugel. Met behulp van een bareback pad zal nog steeds helpen krijg je gebruikt om te rijden zonder zadel, want het geeft je een betere grip dan de paarden blote rug zou doen. Kies een bareback pad dat u vertrouwd bent met, zo lang zijn als het niet stijgbeugels hebben. Maar, wat is het punt van bareback als het niet "Bare" terug.
 8. 8
  Weer, rijden zoals u gewend bent. Je kuiten moeten kanten van de slang aan te raken, maar druk niet van toepassing.
 9. 9
  Gebruik een stijgbeugelriem zonder de stijgbeugels, vastgebonden rond de basis van de hals van het paard, vast te houden als je voelt dat je kan je evenwicht verliezen. Als alternatief kunt u vertrouwen op de manen van het paard, die niet zal kwetsen het. Wat je ook doet, gebruik dan niet de teugels om uw evenwicht te hervinden, want dat zal verstoren en / of verwarren het paard.
 10. 10
  Gebruik gewoon een halster / halster te rijden. Dit kan soms verwarren een paard, dus hoeft u alleen het door de andere kant van het hoofd kraag een 'hoofdstel' gevoel te creëren. Dit maakt ook het paard een vrij mond, en niet zo stijf.
 11. 11
  Zitten naar voren op het paard. Vlak bij de schoft. Maar als je galop bareback, ontspan je benen, achterover leunen een beetje en laat je lichaam rock met de beweging van het paard.

Tips

 • Als je gespannen of nerveus bent, zal paarden inhaken op dat, dus probeer kalm te voelen en als je gestresst bent, slaat bareback riding voor een andere dag.
 • Als je valt af, proberen te rollen, zodat je kunt ontsnappen aan voeten van het paard. Rolling zal ook de impact van de val.
 • Als je nog nooit zonder gebruik van een stijgbeugel eerder hebt gemonteerd, moet je uitzoeken een alternatief voor bareback riding. Ofwel leren hoe te monteren zonder beugels, iemand geeft je een been omhoog, of hebben een montage blok (of gelijkwaardig) rond dat u en uw paard zijn al vertrouwd met. Dit is natuurlijk gemakkelijker een kortere paard.
 • Ga door je instinct. Leun niet over een te ver; beoordelen van uw eigen capaciteiten.
 • Geef niet op! De voordelen die u kunt halen uit bareback riding zijn immens; verhoogde rijcapaciteiten, steeds dichter bij je paard, niet te hoeven sjouwen uit een zadel elke keer als je wilt rijden, en kijken echt cool.
 • Toen bergaf gaan, leun zo ver terug als je denkt dat nodig is, en wanneer gaan omhoog, naar voren leunen een beetje.
 • Beginnen in een plaats het paard is vertrouwd met. Niet uit te gaan op de weg of in het weiland de eerste paar keer. Probeer aan de stok met een arena, en als je uiteindelijk uitbreiden van uw rij-omgeving, zorg ervoor dat iemand weet waar je naartoe gaat om te rijden.
 • De galop (of lope) is een veel comfortabeler gait bareback dan de draf. Als je je paard kunt trainen om rechtdoor van een wandeling naar een langzame galop, zonder draven in tussen, dit is erg handig voor bareback riding.
 • Als je lijkt te glijden veel op de rug van je paard, of als je paard heeft een zeer hoge, oncomfortabele schoft, probeer rijden met een bareback pad op het eerste. Het cinches op net als een western zadel, en kan u helpen uw evenwicht te houden terwijl nog steeds het gevoel dicht bij je paard.
 • Beweeg met je paard, om dit te oefenen moet je proberen 'lopen' met je heupen als je rijdt. Dit kan ook gedaan worden in een zadel. Beweeg je heupen met het paard als je loopt.
 • Probeer het rijden met een halster, maar zorg ervoor dat een volwassene of een instructeur in de buurt in de gaten houden!
 • Relax! Als je gespannen bent, je eigenlijk de neiging om meer dan wanneer je spieren zijn slap en ontspannen af ​​te vallen. Ontspan je buikspieren of duwen uit je buik, als je kern ontspant zo zal de rest van je body.Don 't knijp je spieren.
 • Proberen te bewegen met het paard, want als je probeert te bewegen tegen het u zal eraf vallen.
 • Wanneer u voor het eerst bent begint, of wanneer u eerst proberen een nieuwe vaardigheid, kunt u overwegen een bareback pad. Een bareback pad is als een pluizige zadeldek met een singel.
 • Pak de manen als je moet, zodat je niet trekken aan de teugels. Sommige mensen zouden kunnen denken dat dit zal onbalans je, maar het gewoon.
 • Bij gebruik van een montage blok, net schuif je been omhoog over en laat je paard te verplaatsen totdat je je evenwicht.
 • Balance is een groot deel van het rijden. Om je begrip van balanceren op een paard te verbeteren, zitten op een skippybal in benadering rijpositie en iemand om te beginnen langzaam te duwen u, met een hand (uitoefenen toenemende druk, niet een recht uit schuiven). Voelen wat je lichaam nodig heeft om te doen om te verblijven in plaats en dit toepassen op uw rijden. Het krijgen van vertrouwen? Krijgen een grotere skippybal waarmee u uw voeten van de grond en doe hetzelfde.

Waarschuwingen

 • Probeer niet om wat je niet vertrouwd bent met doen. Alleen maar omdat je vrienden of wie zegt dat ze kunnen draf, galop galop of springen zonder zadel betekent niet dat je hoeft te veel proberen om indruk te riskeren.
 • Vermijd de verleiding om je hakken of kalveren balde in zijden van het paard in een poging om je evenwicht te bewaren, want dat zal alleen maar aanmoedigen uw paard te versnellen.
 • Probeer alleen een veilige paard dat u een vertrouwensrelatie band met rijden.
 • Zorg ervoor dat zowel u als uw paard worden opgewarmd voordat je in galop van andere, snelle gangen. Doen rond 5 minuten van wandelen, dan is een beetje draf en wanneer jij en je paard ontspannen en klaar zijn, verder te gaan.
 • Bewegen met het paard. Het maakt voor een veel meer comfortabele rit voor zowel u en uw paard.
 • Leer hoe u uw stoel te gebruiken en dan ook heel bewust van hoe u uw stoel te gebruiken. Paarden reageren op alles.
 • Kom niet te dicht bij andere paarden te krijgen, vooral achter een.
 • Probeer niet rijden zonder zadel in draf of galop totdat u zich erg zelfverzekerd rijden.
 • Draag een helm. Het is ook belangrijk om de juiste schoenen, zoals laarzen met elk paard activiteiten dragen.
 • Rijd niet omhoog of omlaag zeer steile heuvels totdat u vertrouwd bent. Je zult verbaasd zijn hoe makkelijk het is te glijden.
 • Als je voelt dat je gaat vallen, proberen hulpdiensten afsprong - het doet pijn aanzienlijk minder.
 • Sommige paarden zullen beginnen draven als je ze laat te snel bergaf gaan krijgen, dus houd de teugels strak (maar niet rukken op de mond van het paard).
 • Leren hoe goed en hoe te worden afgewogen om goed te bewegen in een zadel voordat je probeert iets bareback.
 • Wanneer u voor het eerst rijden zonder zadel, iemand, wie dan ook, in de buurt om 911 te bellen als dat nodig is. Dit is meestal niet nodig, want je mag niet rijden zonder zadel als je niet weet hoe te rijden in de eerste plaats.
 • Uw paard kan worden gealarmeerd of eerst in de war als je op te klimmen zonder zadel.
 • Sommige paarden NIET willen been druk. Ze zijn niet goed voor paarden bareback riding.
 • De rug van het paard kon graven in je als je rijdt zonder zadel. Een zadel is ontworpen om dit te voorkomen.