Wkinl

Hoe aan te sluiten met een paard

Sommige paarden zullen gewoon niet stoppen met het vermijden van u en zelf beweren. Ze vertrouwen je niet. U vertrouw ze niet. Ze zijn bang en jij ook. Hoe kunt u bijdragen aan het creëren van een band zonder besteden miljoenen dollars op fancy training spullen en bestedingen jaar gewoon proberen te voorkomen dat je gebeten terwijl zetten op een zadel? Of misschien wilt u gewoon om dichter bij uw paard / pony. Joining up in staat zijn om u te helpen kalmeren uw vriend en het leven makkelijker maken, evenals het maken van het samen zijn minder pijnlijk en minder frustrerend.

Stappen

Hoe aan te sluiten met een paard. Hij zal je bijna altijd na te bootsen, dus als je overal springen en schreeuwen naar hem, zal hij reageren door te lopen en handelen agressief.
Hoe aan te sluiten met een paard. Hij zal je bijna altijd na te bootsen, dus als je overal springen en schreeuwen naar hem, zal hij reageren door te lopen en handelen agressief.
 1. 1
  Kalmeren. In te gaan op het met een nerveus of boos houding is niet van plan om je ergens te komen. Neem een paar keer diep adem en zorg ervoor dat het paard weet dat je zelfverzekerd en ontspannen. Hij zal je bijna altijd na te bootsen, dus als je overal springen en schreeuwen naar hem, zal hij reageren door te lopen en handelen agressief. Vergeet niet dat.
 2. 2
  Toon jezelf en je paard dat je kalm, zelfverzekerd lichaamstaal (je rechtop moet zijn, hoofd omhoog, schouders naar achteren) en dispositie eerste. Het paard begrijpt uw ​​goede / slechte houding en toon en hout van uw stem.
 3. 3
  Breng je paard tot een afgesloten paddock of ring op een. Tijdens het longeren, de longe simuleert de teugels als een directioneel instrument alsof je rijdt.
 4. 4
  Zachtjes praten met het paard. Hij / zij misschien wel een beetje bang of verward. Leidt hem / haar rond de veilige afgesloten ruimte waarin u werkt voor een paar minuten, met enkele wijzigingen in de richting om jezelf te stellen als "leider."
 5. 5
  Ga naar het midden van het gebied waarin u werkt Maak de lijn (gebruik geen gebonden lijnen);. Stap terug van het paard, kijkt het paard in het oog; aannemen assertieve lichaamstaal regelrecht naar het paard, en steek uw hand indien nodig worden (betekent 'handtastelijkheden de lucht ").
 6. 6
  Moedig het paard om te verblijven in een eerbiedige afstand van u in deze training. Het proces van ze weg te bewegen vertegenwoordigt u als lead merrie. U niet probeert om daadwerkelijk te verstaan ​​als de hengst zou zijn in een kudde. De hengst verdrijft uitdagers van de kudde - tegenovergestelde van het koppelen van.
 7. 7
  Wanneer het paard beweegt van je af, gooi de lijn achter hem / haar (houdt greep van de clip) om het paard vooruit te gaan in een vlot draf.
 8. 8
  Na 5 of 6 circuits (bij gebruik van een 50 voet diameter pen) van richting veranderen door het blokkeren van het paard met behulp van lichaamstaal, maar eigenlijk niet in de weg. Na nog 5 of 6 circuits van richting veranderen opnieuw, en beginnen om spoel de lijn en misschien vallen eye contact tot aan de nek / schouder.
 9. 9
  Zoeken naar tekenen van het paard, zoals het maken van de cirkel kleiner. De binnenkant oor zal worden omgezet naar u toe. Hij / zij kan likken en kauwen, hoofd verlagen.
 10. 10
  Doorgaan met het paard duwen, richting verandert elke vijf of zes circuits. ziet u het paard onder een hoek zijn kop aan u, dat is een teken dat ze klaar zijn om hun positie te onderhandelen op basis van wat je wilt.
 11. 11
  Er zijn drie borden die u moet op zoek naar bij "het koppelen van": 1) De binnenkant oor wordt op je opgesloten. 2) Het paard dropping zijn kop. 3) likken van de lippen of het kauwen van de lucht. Wanneer het paard voltooit deze drie borden kunt u er zeker van kunt zijn respect hebben gewonnen. Ze begrijpt nu dat je het paard gezegd hebben: ".. Ik ben geen roofdier Ik ben geen bedreiging voor jou"
 12. 12
  Wanneer u deze borden, druppel oogcontact volledig, verzachten je lichaamstaal door aanpassing van de kant het dichtst bij het ​​paard in uw maag met gesloten vingers, stap een beetje in de voorkant van het paard zet je rug maar wees alert (kijk uit dat hij / zij kan proberen om je aan te vallen, terwijl je niet op zoek) en neem een paar stappen verwijderd van het paard. Dit zal hem / haar om langzaam te komen naar u toe en "join up".
 13. 13
  Beloon het paard met een wrijven tussen de ogen of een mooie slag op de hals. Dit is hoe ze van nature bruidegom elkaar of zorgen voor een lagere status paard. Ze niet benaderen de leiding merrie, tenzij ze is erg relaxed en niet uitoefenen van haar bevoegdheid.
 14. 14
  Nu staan ​​naast het paard aan de linkerkant, of in de buurt zijde, naar voren gericht. Lopen uit en cirkel rond de paarden neus naar rechts, hij / zij zal volgen wanneer je hebt vastgesteld dat je de leider. Vul een kleine cirkel en beloon het paard. Doe dit in beide richtingen.

Tips

 • In plaats van het gebruik van angst voor uzelf - hier uw paard behandelen je met respect (rust en aanvaarding) om resultaten te krijgen. Hij / zij zal u tonen hetzelfde verband.
 • Weglopen een paar stappen voor het paard zet het paard in de positie om te kiezen om te accepteren dat een (gewillig) volger, en het paard sluit je (niet andersom). Beloon dat gedrag.
 • Vertrouwen is het allerbelangrijkste als het gaat om een ​​relatie met een paard
 • Licht gebruik van een zweep is een goede handhaving hulpmiddel om vast te stellen dat je "in charge", maar is niet goed voor het sluiten-up.
 • Het gooien van een lijn achter het paard aan het tempo goed is omdat het niet raakte het paard (uiteraard zulke trucs zijn niet voor gebruik met een paard met oogkleppen ). Swinging je touw, zachtjes voor nerveuze paarden of met een beetje meer kracht voor oudere paarden, werkt als een speer.
 • Gebruik uw paard NIET draaien in de grond. Als hij niet begrijpt wat je vraagt, kijk dan naar je lichaamsbewegingen in de spiegel. U kan worden vergeten om te ontspannen als de paarden beloning voor het doen als je het vraagt.
 • Als u niet beschikt over een lijn een longeerzweep kan worden gebruikt, maar nooit het paard aan met het. Het idee is om het te verplaatsen achter hem / haar om ze te laten bewegen.
 • Kijk voor de 1% van het geven van je paard. Wanneer uw paard naar je kijkt, stop, ontspannen en langzaam weer weg.

Waarschuwingen

 • Paarden kan onvoorspelbaar zijn; altijd bewust zijn van dit voor de veiligheid.
 • Dit is een richtlijn. Paarden zijn geen robots die kunnen worden "vastgezet" ieder is anders met een persoonlijkheid. Respecteer dat en niet te veel de eerste keer niet verwacht. Uw paard probeert zijn best te begrijpen.
 • AUB probeer dit niet als je niet beschikt over een duidelijk idee van wat en waarom je het doet, als het het paard zou verwarren en zet je in gevaar.
 • Raakte nooit uw paard dat u probeert te krijgen om vrijwilligerswerk aan te sluiten aan u. Je wordt verondersteld om te binden en te leren vertrouwen van een paard te krijgen en elkaar met jou als leider - niet gemeen en bazig.
 • Doe nooit toetreden-up met meer dan een paard in de ring, omdat ze kunnen worden verward en kan concurreren voor de positie in de kudde.
 • Niet te passief-agressief zijn. Dit kan echt schrikken uw paard en de join up niet succesvol zal zijn.
 • Nooit schreeuwen of boos op je paard, omdat je niet probeert om een hengst te zijn.
 • Wees altijd geduldig met je paard en niet altijd direct de resultaten verwacht.
 • Blijf dicht bij plaatsen die veilig is voor u om weg te komen om in het geval het paard loopt of schopt tegen je bent. Als het een openlucht arena, is het een goed idee om een ​​hek hebt die u snel kunt kruipen of springen over.

Dingen die je nodig hebt

 • halster
 • longeerlijn
 • gesloten paddock of ring
 • de "veilige" plek om te ontsnappen aan een agressieve paard