Wkinl

Hoe te rijden westerse

Riding Western is een geweldige manier om je relatie op te bouwen met je paard en de unionship tussen u en uw paard en ook om een ​​betere verbinding te maken na een ongeval met je paard dit zal helpen het vertrouwen te herwinnen.

Stappen

Hoe te rijden westerse. Houdt de teugels in een hand.
Hoe te rijden westerse. Houdt de teugels in een hand.

Traditionele one handed methode

 1. 1
  Houdt de teugels in een hand. Realiseer je dat getrainde westerse paarden volledig werken zonder veel contact. Ze hebben beetjes met langere schachten die werken door het plaatsen van de druk op de peilingen, in plaats van hun mond. Het lijkt gemener, maar ze werken beter voor het paard. De teugels zijn meestal gewogen bij het bit. Dit betekent dat de ruiter met het paard kunnen communiceren zonder veel teugel gebruiken. De druk legt ook het paard in een correcte westerse kader zonder veel gedoe.
 2. 2
  Communiceren met het paard om te gaan. Veel rijders gebruik maken van de kus en klik methode, die het mogelijk maakt het paard te begrijpen wanneer u vragen om een ​​jog je je tong klikt, en als je lope je hem te kussen. Westelijke paarden zijn getraind om te joggen en lope anders dan Engels paarden.
 3. 3
  Draaien, met behulp van uw lichaam, gewicht en benen als in het Engels. Duwen met de benen en gids met teugels.

Leren met twee handen

 1. 1
  Houdt de teugels in beide handen. (Uiteindelijk zal je rijdt met een hand, met je linkerhand.) Rijden met een teugel is een optie niet alle mensen doen het omdat ze niet genoeg training. Geven voldoende beteugelen zodat de teugels los zijn, maar je nog steeds contact met de mond van het paard. Als je wilt verbeteren, kunt u het verlengen van de teugels.
 2. 2
  Zittend op het zadel, zich concentreren op waar je heupen zijn, zoals de meeste West-getrainde paarden worden ingelast door de geringste beweging van de heupen en je hoofd ook. Als je kijkt naar links, je heupen bewegen, en dat doet uw paard.
 3. 3
  De stijgbeugels moet lang genoeg dat je hielen niet zijden van het paard aanraken zijn. Dit varieert van persoon tot persoon. Maar als ze te lang voelen, dan zijn ze. Houd in gedachten dat je hebt om te rijden in die lengte. Als je slip en verliest de stijgbeugels, dan is dat een fout en is afgeprijsd.
 4. 4
  Wanneer je een paard lopen, zitten hoog, zet je benen naar voren, en laat het paard om zijn hoofd strekken beneden en naar buiten. Veel paarden zijn anders dan anderen getraind, maar ik vind dat "Als je doet alsof je een touwtje op hun schouder, je trekt en til de string en het paard komt uit de druk en verlaagt zijn hoofd."
 5. 5
  Zodra je gaat lang en laag, de vooruitgang in jog.
 6. 6
  Jog is de term voor een draf beweging, echter, het is veel trager en ze meer terrein bestrijken. Je wilt niet dat ze zijn traag als een slak, maar het heeft nog steeds een twee-beat beweging.
 7. 7
  Je zit aan het joggen, zoals je dat in engels, maar zitten dieper en terug een beetje verder.
 8. 8
  Wanneer je gaat langzaam en zelfs, vragen om een lope. Net als de jog, moet het correct en vloeiend. Veel oudere rijders nog trainen voor de lamme lope, maar ik heb liever de gangen van het paard is zo natuurlijk mogelijk, met een nog 3 verslaan. Houd het langzaam en gecontroleerd, en als je nodig hebt om je teugels te korten, doen. Control is de belangrijkste factor!
 9. 9
  Nu ben je klaar om een hand te rijden.

Tips

 • Roep dan de hulp van een instructeur of een andere persoon met kennis.
 • Draag altijd een veiligheidshelm in plaats van een westerse hoed bij het trainen of laten zien, tenzij je bedreven in West zijn, maar altijd trainen in veiligheid vistuig.
 • Probeer dit niet met een paard dat niet is opgeleid West te worden bereden.
 • Omdat je met je gewicht en minder been, kan je sporen nodig. Gebruik ze alleen als je wordt aangeraden om en in het gezelschap van een begeleider.
 • Oefen met een Engels zadel alvorens aan een Western zadel.

Waarschuwingen

 • Trek nooit te hard op een bocht omdat je paard kan boos en schop, buck, weigeren om te gaan, enz.
 • Vergeet jezelf niet en proberen om contact te hebben of terug te trekken met kracht op de teugels. Dit zal niet alleen maar in verwarring het paard, maar hem pijn veroorzaken. Als je merkt dat je in een strijd van testamenten, ontspannen en stop rukte op de mond van het paard.
 • Wanneer u ruk aan de teugels, het zet onnodige druk op de poll van het paard, en hij kan grootbrengen. Meestal gewoon een paard verhaal, maar het kan gebeuren.
 • De westelijke bit is harder en mag alleen worden gebruikt door goed geïnformeerd rijders of wanneer in het gezelschap van deskundige ruiters en trainers.
 • Vergeet niet dat paarden zijn altijd paarden, en er is altijd een risico. Draag je helm.

Dingen die je nodig hebt

 • Een West-trens met medium schacht of een westerse trens met ringen of een bosal hackamore afhankelijk van de leeftijd van het paard.
 • Een Helm
 • Laarzen
 • Zadel (uiteindelijk een Western zadel, maar Engels kan worden gebruikt bij het trainen.)
 • Een hoofdstel - training hoofdstellen zijn vaak niet passende stukjes en beetjes, lange teugels en geen neus-band worden gebruikt, houd je show spullen voor het tonen van!
 • Een paard (getraind om westerse rijden)