Wkinl

Hoe je zand hardhouten vloeren

Veel mensen dromen van het hebben van prachtige houten vloer in hun huis. Maar, wat velen niet beseffen is dat om dat prachtige afwerking krijgen, je echt moet kijken na de vloer, en dit omvat een aantal periodieke schuren en afwerken. Vloer schuren, echter, is iets dat je alleen kunt doen een paar keer per jaar op het meest. Lees verder om te zien hoe het zand van een vloer. Houd in gedachten dat de beste resultaten zal gebeuren door het gebruik van professionals.

Stappen

Hoe je zand hardhouten vloeren. Helemaal duidelijk uit het doelgebied of kamer.
Hoe je zand hardhouten vloeren. Helemaal duidelijk uit het doelgebied of kamer.
 1. 1
  Helemaal duidelijk uit het doelgebied of kamer.
 2. 2
  Probeer een praktijk lopen van het schuren proces op een gebied dat het meest verborgen is van de tijd.
 3. 3
  Gebruik een riem vloer schuurmachine met een zeer grove korrel 36 op alle van de oude afdichting te verwijderen en de vloer waterpas. De schuurmachine moet vegen en glijden over de vloer op gladde cirkelvormige bewegingen, licht het afsluiten van de bovenste laag van de vloer. Altijd zand van de vloer gaan met de houtnerf of in een hoek van 45 graden op de korrel. Vermijd schokkerige acties die mogelijk onveilig zou kunnen zijn voor uw vloer en laat het kijken nog erger dan voordat je begon.
 4. 4
  Start het vloeiend maken door gebruik te maken van een 50 korrel schuurband. Dit zal de krassen achtergelaten door de vorige 36 korrel riem te verwijderen.
 5. 5
  Gebruik een 80 korrel schuurband om de krassen achtergelaten door de 50 korrel schuurband te verwijderen.
 6. 6
  Gebruik een roterende schuurmachine of een buffer met een korrel 100 of 120 grit schijf om de fijne krasjes achtergelaten door de korrel 80 schuurband te verwijderen. De buffer zal verlaten de vloer erg glad en de voorbereiding van de grond voor priming.
 7. 7
  Breng een houten vloeren basis prime op de houten vloer te bereiden voor lakken.
 8. 8
  Voer de buffer machine over het met een korrel 150 schijf om eventuele verhoogde graan te verwijderen, waardoor de vloer erg glad nadat u hebt voorbereid de houten vloer.
 9. 9
  Hoover de vloer om alle sporen van stof te verwijderen en beginnen te rollen op de lak van uw keuze, e. G. Bona of Junkers.
 10. 10
  Breng de tweede laklaag na de eerste laag droog is.
 11. 11
  Breng een derde laag van de lak als het een high traffic gebied op de grond meer te beschermen na de tweede laag droog is.
 12. 12
  Probeer je best om de vloer vrij te houden van alle gruis en vuil te houden van de vloer te kijken op zijn best voor een langere periode van tijd.

Tips

 • Verwijder alle houtsnippers en stof voorafgaand aan elke stap van schuren en lakken om het beste resultaat te bereiken.
 • Gaan met de houtnerf.
 • De beste optie voor vloer schuren is dus verhuren van een machine die is ontworpen voor dit doel.
 • Zorg ervoor dat u altijd gebruik maken van het vegen en zweefvliegen moties.
 • Gebruik een zwaaiende beweging om de gewenste afwerking te verkrijgen.
 • Vermijd de verleiding om te gaan dan vlekken of onregelmatigheden met de hoop dat ze weg zal gaan, zullen ze niet.
 • Je moet een praktijk draaien op een plaats die meestal verborgen is, zoals onder een tapijt doen dus het is echt niet uit of je maakt een grote fout.

Waarschuwingen

 • Draag een gasmasker.
 • Zorg er altijd voor een adequate ventilatie tijdens het schuren en overspuiten.
 • Maak de trommel schuurmachine niet achter op een plaats omdat het een grote trommel stempel te drukken!
 • Draag oordopjes.
 • Vloer schuren is niet echt een knutselwerkje. Het is in feite een baan voor de professionals. Als je nog nooit een vloer schuurmachine hebt gebruikt, rekening te houden, je zou meer kwaad dan goed om uw vloeren te doen in geen tijd bij allen.