Wkinl

Hoe je metaal verf

Metaalverf is een vrij gemakkelijke taak indien correct gedaan. In tegenstelling tot het schilderen van hout, maakt schilderij metal niet per se vereist dat je zo bewust van de vorige kleur. Toch moet u ervoor zorgen dat u voorzichtig zijn met het oppervlak u ervoor kiest om over te schilderen en de soort verf die u gebruikt zijn. Lees altijd de etiketten en wees vooral voorzichtig bij het schilderen op een verroeste oppervlak. Hoewel het lijkt dat metal vergt minder voorbereidingstijd dan hout, dat is niet altijd het geval, afhankelijk van de toestand van de metalen die u schilderen op.

Stappen

Hoe je metaal verf. Reinig alle losse verf, vuil, vet en vuil van het oppervlak van uw metalen.
Hoe je metaal verf. Reinig alle losse verf, vuil, vet en vuil van het oppervlak van uw metalen.
 1. 1
  Lees de etiketten. Zorg ervoor dat uw primer en uw verflaag zijn compatibel. Zo niet, dan kan uw verf baan zo goed irrelevant. Controleer de droge tijd, ook, om ervoor te zorgen dat u niet zet meer primer op dan u de volgende dag eventueel kan schilderen. Vooruit plannen is altijd van het grootste belang bij het schilderen.
 2. 2
  Reinig alle losse verf, vuil, vet en vuil van het oppervlak van uw metalen. Doet u dit niet zal resulteren in een lousy paint job die niet vasthouden aan het metaal en zal snel loslaten. Zelfs olie op het oppervlak die niet zichtbaar zijn zal uw verf baan belemmeren, dus geef uw metalen een grondig wrijven naar beneden, zelfs als je niet denkt dat het nodig is.
 3. 3
  Schuren uw metalen. Door het zandstralen van het oppervlak van uw metalen, bent u zorgen voor een nog langduriger en duurzamer verf baan. Hoe ruwer je metal, hoe meer het zal vasthouden aan de oppervlakte.
 4. 4
  Breng een zink-chromaat primer als u werkt met geroeste metalen. Schraap alle losse roest en reststof uit eerst, en daarna vacht met deze speciale primer. Je hoeft niet naar die verroest stuk metaal uit te gooien na alles. Een goede verf baan kunt u tijd en geld te besparen op een verroeste metalen.
 5. 5
  Dubbele vacht met een primer. Omdat metaal is zeer gevoelig voor de effecten van oxidatie, meer primer vaak beter voor het metaal. Niet alleen zal het helpen de bovenste verflaag vasthouden aan de oppervlakte, maar zal ook het metaal minder kwetsbaar voor de effecten van de tijd, vooral roest, ver in de toekomst te maken. Nogmaals, zorg ervoor dat uw primer en toplaag van verf zijn samenhangend en zullen goed samenwerken.
 6. 6
  Schilderen. Acryllatexverf is meestal de beste inzet voor metalen. Een goedkope metalen verf of een spray paint is waarschijnlijk af te wrijven, dwingt je te hebben om je werk sneller dan nodig te herhalen. Door zorgvuldige en toepassen van uw verf gelijkmatig over het oppervlak, kunt u bespaart jezelf een aantal grote ruzies in de toekomst.

Waarschuwingen

 • Wees op uw hoede van het inademen van chemische stoffen wanneer het gebruik van een soort van verf, vooral verf die gemakkelijk kunnen laten inschrijven in uw longen.