Wkinl

Hoe zich te ontdoen van spinnenwebben

Omdat veel mensen last hebben van arachnophobia, kan het wegwerken van spinnenwebben beangstigend. Gelukkig zijn er manieren om een ​​web uit hoeken en gaten zonder verrassingen en schrikt.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van spinnenwebben. Controleer voor levende spinnen of insecten in of rond het web.
Hoe zich te ontdoen van spinnenwebben. Controleer voor levende spinnen of insecten in of rond het web.
 1. 1
  Controleer voor levende spinnen of insecten in of rond het web. Wanneer u schoon uit het web, zal de insecten en spinnen overal rennen als ze niet voor het reinigen, zodat uw werk veel moeilijker zijn verwijderd. Als u vermoedt dat er een spin is giftig, kijk dan in onderstaande Verwante Googles naar tips over hoe om te gaan met het.
 2. 2
  Breng alle dingen die je nodig hebt om het web te verwijderen, zoals een stoel om op te staan, handschoenen en papieren handdoeken.
 3. 3
  Beslissen welke methode u wilt gebruiken om spinnenwebben te verwijderen. Er zijn minstens vier methoden die u kunt gebruiken, die volgend zijn gedetailleerd.

Methode 1

 1. 1
  Gebruik een papieren handdoek. Als een spin is in het web en je kon het niet verwijderen, snel pak het met een papieren handdoek en gooi het weg of geef het vrij buiten, als het nog leeft.
 2. 2
  Veeg het web weg met een papieren handdoek. U kunt dragen handschoenen als je niet het gevoel te comfortabel.

Methode 2

 1. 1
  Gebruik een stok om het web te verwijderen. De grootte van de stok afhankelijk van de grootte van de spleten. Bijvoorbeeld, als je het schoonmaken van een fiets, gebruik dan een klein takje of een eetstokje. Voor de hoeken plafond, gebruik dan een bezem.
 2. 2
  Wikkel de stok met iets op het web efficiënter te grijpen. Duct tape werkt goed met bezems en dergelijke indien omwikkeld met de plakkerige kant naar buiten. Toiletpapier werkt adequaat voor twijgen en kleinere apparaten. Kleine dennentakken met veel naalden werken heel goed.
 3. 3
  Pak met de stok. Gebruik gewoon de stick om alle webben te pakken van een comfortabele afstand.
 4. 4
  Gooi de stok weg of, als het een bezem, spoel het met een slang wanneer u klaar bent om de webs uitstappen.

Methode 3

 1. 1
  Gebruik een kleine, handheld vacuüm om snel te ontdoen van web in de open lucht. Dit zal niet werken met alles wat moet worden gereinigd, zoals fietsen.

Methode 4

 1. 1
  Mist op het web met een verdunde bleekwater oplossing zoals clorox opruimen.

Tips

 • Als je echt gekrenkt door deze harige 8-legged wezens, wees niet verlegen om een ​​familielid / vriend vragen of hij / zij is in de buurt.
 • Spinnen zijn waar ze zijn, want er is voedsel. Als u alle webben te verwijderen, maar het eten blijft dan spiders zullen terug te gaan naar het gebied. Terwijl de spin bevolking verlaagde de andere insecten toenemen in de bevolking. Veel spinnen in een gebied betekenen veel eten in het gebied. Het zou waarschijnlijk beter zijn om te leren om vrede te sluiten met de spinnen als ze helpen houden de bug bevolking beneden.
 • Sommige bedrijven verkopen grote, dikke borstels voor het web verwijderen, meestal "websters".
 • Fly swatters werken net zo goed voor spinnen zoals ze doen voor vliegen. Je hebt waarschijnlijk al een hebt, dus ga het uit en gebruik het.
 • Normaal water zal weinig effect op het web, omdat het goed zal passeren. In plaats daarvan, spuiten op het web met water onder druk. Dit zal beter werken, maar kan nog steeds laat een aantal web. Gebruik alleen dit buiten.

Waarschuwingen

 • Spinnen zorgen voor een natuurlijke balans aan insecten overbevolking. Zij moeten worden behandeld met meer respect dan de gemiddelde bug. Ontdoen van hun webben alleen als u absoluut moet. Als het mogelijk is, is het het beste om de spin te vangen en laat het buiten, waar het kan blijven prooi op insecten. Het vastleggen van de spin is eenvoudig met een borstel en een beker of kom. Direct contact met een spin moet worden vermeden.
 • Niet gefrustreerd raken bij een poging om het gebied van spinnen en hun webben ontdoen. Spinnen zijn verhuisd naar uw huis, omdat ze er voedsel (insecten) hebben gevonden. Het wegwerken van de spinnen zal de voedselbron (het zal daadwerkelijk stimuleren de bron van voedsel om te groeien) niet te elimineren, en andere spinnen zijn waarschijnlijk hun plaats.
 • Hoewel alle spinnen zijn giftig, de meeste zijn ongevaarlijk voor de mens. De kleine hoeveelheid gif zij dragen is meestal te weinig om een ​​mens pijn doen, en de meeste soorten zijn zeer volgzaam en waarschijnlijk niet te bijten in de eerste plaats. Echter, sommige spinnen zoals de zwarte weduwe, bruine kluizenaar, Redback, Funnel Web, enz. kan gevaarlijk zijn voor de mens. Identificeer alle onbekende spinnen die je tegenkomt, en vermijd direct contact met de soorten die gevaarlijk zou kunnen zijn.
 • Als het nodig is om een ​​spin te doden, te vermijden methoden die u in direct en nauw contact met de spin, vooral als het van een gevaarlijke soort. Een stofzuiger extensie is meestal voldoende, waardoor een snelle en gemakkelijke manier om zich te ontdoen van de spin zonder al te dichtbij.