Wkinl

Hoe je spiegel snijden

Leren hoe je spiegelbeeld snijden zelf heeft vele voordelen. U kunt elk ontwerp of vorm die u wenst zonder afwikkeling voor wat er beschikbaar is op de markt te creëren. U kunt ook geld besparen op dure spiegel stukken, omdat je kunt de stijl van hen zelf. Snijden spiegel is eigenlijk een misleidende term, want je wordt niet snijden zo veel als het uitvoeren van wat een gecontroleerde breuk genoemd. In dit proces, zal je score, of kras, het oppervlak van de spiegel waar je wilt om het te snijden. Dit creëert een zwak punt in het glas. Zodra je een beetje druk langs de lijn je knippen toepassen, zal een pauze optreden. Dit wordt aangeduid als "het uitvoeren van de score." Met een beetje oefening, kunt u prachtig geslepen spiegels creëren.

Stappen

Hoe je spiegel snijden. Kiezen en te kopen van een ongesneden spiegel en bepaal het gewenste patroon.
Hoe je spiegel snijden. Kiezen en te kopen van een ongesneden spiegel en bepaal het gewenste patroon.
 1. 1
  Kiezen en te kopen van een ongesneden spiegel en bepaal het gewenste patroon. Het kan nuttig zijn om een ​​diagram te tekenen.
 2. 2
  Reinig en droog het glas zorgvuldig voordat u begint. Dit is een zeer belangrijke stap, want zelfs de geringste spatje vuil of stof onderbrekingen kan veroorzaken tijdens het scoren proces. Dit kan het glas veroorzaken chip of zelfs breken.
 3. 3
  Plaats uw wiel frees verticaal of recht op en neer, op de reflecterende zijde van de spiegel. Als je niet meteen de positie van de frees, kunt u het risico van een onvolmaakte snede lopen of breken de spiegel.
 4. 4
  Breng een lichte neerwaartse druk op de cutter als je het rollen langs je patroon, en scoren de spiegel als je gaat. Bij de meeste spiegels, moet je een krijsend geluid hoort als je het goed doet. Als je niet een geluid horen, dat betekent dat je niet hard genoeg drukken. Als u te hard drukt, zal je kleine chips opmerken van de snede. Deze kunnen onder je wiel en schade of doffe uw cutter.
 5. 5
  Blijven scoren de spiegel totdat u een overzicht van uw patroon hebben afgerond.
 6. 6
  Plaats uw lopende tang zodat de onderkaak raakt de score op je spiegel. De klemarm moet de spiegel ongeveer 1/2 inch (1,3 cm) aan beide zijden van de getrokken lijn aan. Knijp de tang, die zal leiden tot hen te scheiden, en daarmee de breuklijn verbreden. Deze verbreding zal de score te kraken langs de rest van je lijn in een zeer gecontroleerde breken patroon.
 7. 7
  Verzegel de randen van de pasgemaaid spiegel met spiegel randafdichter of andere hermetische deklaag. U kunt deze materialen vinden bij een ijzerhandel. U kunt ook kiezen voor heldere nagellak.

Tips

 • Voor scores die meerdere bochten hebben, zet de spiegel ondersteboven op een verende ondergrond, zoals een stuk schuim of karton. Druk op de breuklijn met uw duim, die de breuk zal veroorzaken.
 • Het kan nuttig zijn om een ​​paar stukken van goedkope spiegel te oefenen op te schaffen, zodat u vertrouwd te raken met het scoren technieken. Probeer enkele sterkte vensterglas, omdat het gemakkelijker snijden en waarschijnlijk de minst dure.
 • Als u op zoek bent naar een heleboel spiegel gesneden, investeren in de zelf-oliën spiegel kotter. Het kan langer duren dan andere messen, en in veel gevallen kunt u een vervangende wiel kopen wanneer de eerste geeft uit. De self-oliën snijder is vaak gemakkelijker te gebruiken.
 • Als je een kleine baan te doen, op zoek naar een stalen wielen mes. Ze werken evenals de carbidewieltjes, en zijn vaak goedkoper. Als u de stalen wiel op te slaan in olie na gebruik, kan het langer duren.
 • Als u het maken van rechte lijnen scoren, zoals wanneer je snijden glas in een vierkante vorm, Plaats de spiegel op een vlakke tafel met de snijlijn geplaatst net buiten de rand van de tafel. Oefen druk uit op de spiegel, houd hem stabiel, en gebruik je andere hand snap omlaag over het vrije stuk. Dit moet een schone, eenvoudige break te maken.

Dingen die je nodig hebt

 • Ruit spiegel
 • Self-oliën spiegel kotter
 • Hardlopen tang
 • Mirror edge kit, hermetische coating, of duidelijke nagellak
 • Schuim of karton (optioneel)